7 stvari koje nikad neće reći tranzistoru | BA.inspinre.com
Ljepota

7 stvari koje nikad neće reći tranzistoru

7 stvari koje nikad neće reći tranzistoru

Porodica, prijatelji, značajni drugi, suradnicima, pa čak i strance na ulici prave neke ružne primjedbe na žene koje biraju drugi put za svoje uvojcima. Najtužnija dio neke od tih primjedbi dolaze iz usta samih naturals! Iz nekog razloga osjećaju oni nude zvuk savjet ili mogu policije, ali to stvarno treba da prestane. Dakle, ako ste pali u ovoj kategoriji nude ove vrste komentarima ispod, molimo da pažnju da oni nikada nisu dobrodošli.

"Kada će to početi curling?"

Postoje kovrče, Kinks, i spirale uz velike razlike u svakoj grupi. Postoje različite teksture, tako da ono što se vide kao nedostatak pregib može biti ili opušteno kraja ili samo način na koji joj je kosa u svom prirodnom stanju. Potrebno je vrijeme za kosu da nađe svoj način da molim te prestani pritisak na nju da prisili kosa joj da uradi nešto što nije ni spreman da učini ili u stanju da uradi.

"Zašto jednostavno ne nosi pravo?"

load...

Ovo je pasivno agresivan način da se kaže nečija kosa ne izgleda dobro. Svi ne želi ići tim putem. Uzmi kao nagovještaj da je izbor za rock njoj tranziciju uvojcima baš kao što je planirano i ne treba ismijavanja. Ne žele svi ili voli ravne kose i mnoge Transitioners su otkrili da pomoću valjaka, flexi šipke, Curlformers i slično dopustiti kosa joj da ima ujednačeniji izgled.

"Mogu li dobiti češalj kroz te stvari / nered?"

Da, ja sam to čuo i smanjuje kao nož. To je nepristojno, ružno i nepotrebno. Gledaj svoja posla i držati ga se kreće. Mnogi Transitioners koristiti širok češljeve zub ili prst češljale uvojcima. Mnogi naturals stavili češljeve dalje potpuno, tako da ne očekujem od nje da koriste iste alate ili tehnike je uradila sa opušteno kosu.

"Vaša kosa izgleda kao ptičje gnijezdo / Brillo jastučić / vruće nered!"

Da li stvarno treba objasniti zašto je ovo veoma neprikladno komentar da? Ne, molim vas nemojte pokušavati i igrati ga kao šalu, jer je bolno i nikada nije smiješno.

"Zar se ne bojiš ne tražim profesionalni"?

Reći nekome kosu, njihova prirodna tekstura je neprofesionalno je uvredljiv i kupuje u pojam samo jedan standard ljepote.

"Vaša kosa izgledala bolje / ljepše kad je bila opuštena / ravno."

"Kada se vraćate na Relaxer / kremastu crack"?

Ako se transitioner odluči da ih zadržite na putu za kratkoročno ili dugoročno tranzicije ili vratiti na Relaxer, to će biti od svoje volje. Ovaj put je dugotrajan i postoje sumnje da se prikradaju kao žena ide prirodno. Ona stvarno ne treba neko pita je ona spremna na propast. Sada, to nije uspjeti ako se odlučite da se vratite na Relakseri ali pita kada planiraju da se vrati podrazumijeva ono što oni rade ne radi ili gubljenje vremena.

Da li je neko rekao da su te za vas? Koje druge stvari koje bi trebalo da neko nikad ne reci da je transitioner?

load...