6 profesionalnih frizura za Vaš LinkedIn profil | BA.inspinre.com
Ljepota

6 profesionalnih frizura za Vaš LinkedIn profil

6 profesionalnih frizura za Vaš LinkedIn profil

Svi mi želimo da napravimo dobar prvi dojam.

I budimo iskreni: znamo korporativni svijet ima tendenciju da bude osuđujem prostora za one koji se odluče da nose kosu prirodno kovrdžava, coily i talasasta.

Ponekad moramo zagristi metak i u skladu sa donekle dobiti taj posao iz snova. Hej, postoje računi koje treba da se plati! Postoje djeca koja treba nahraniti!

Ovih dana, da dobar prvi dojam ne mora nužno potrebno da se u osoba više. Platforme društvenih medija i web stranice karijeru umrežavanje LinkedIn pomoć poslodavcima uočiti njihove potencijalne kandidate iz daljine.

Ovdje je lista popularnih prirodnih frizura naći na LinkedIn profile koji su pomažući kovrdžav i naturals dobiti posao u korporativnom Americi.

load...

Stan twist-out

Stan uvijanja je tehnika koja se koristi za istezanje i definisanje kosu koja je slična twist ili pletenice-out. Razlika između ravnog twist-out i dva-Strand twist-out je da sa ravnim obrta, kosa je ravno leži uz glavu. Idealan je za one koji imaju Tip 3c da 4c kosu visoke gustoće i poroznosti. Pogledajte kako Janell Stephens radi svoj stan twist-out do savršenstva.

Pletena Bang Updo

Sve što vam treba je paket od pletenica (Kanekalon) kosu od ljepote radnju koja se stapa sa svojim prirodnim teksture, zajedno sa nekim Bobby igle, i dva minuta. Ovaj stil je polirane još nervozan i najbolje odgovara za one s grubom, visoke poroznosti kovrče i spirale. Možete naučiti više o tome kako urednik NC Devri Velazquez radi svoj 2 minute twisted lepinja podignutu frizuru ovdje.

Side-swept Heatless Waves

Ovo muke frizura je profesionalna i seksi, naglašavajući prirodne talasa vježbanje sigurno toplinskim oblikovanjem, za izgled koji i dalje izgleda kao ti! Pogledajte kako ovaj tip 2b valovite to radi bez izazivanja trajnog oštećenja topline.

Elegantan Bun

Kod nekih rub pripitomljavanje gela, a detangling kist koji je jednostavan za prirodno kovrčavu kosu, i ne ispire sa kose, ova frizura dodaje samo pravo iznos od klase za savršen selfi. Pogledajte kako tip 3c Shannon stvara elegantan punđu na nju lokne.

Flexi Rod ili CurlFormers Set

Ako želite da se oslobodimo kovrče, ali drži volumen i definicija, ići na flexi štap ili CurlFormers set. Ovaj izgled je idealan za sve tipove kose, a posebno za one sa tip 2a valovit, kosa niske gustoće da Tip 3b kovrdžave kose. Pogledajte kako Rocio radi svoj CurlFormers set sa pjenicom i odsustvo-u uređaj.

Oprati i otići

Tko kaže da ne možete rock operi i otići bez da dobar prvi dojam na potencijalnog poslodavca? Pogledajte kako Michelle Thames čuva svoje namotaja glatka i sjajna za fotose joj je potrebno za taj san pozicije koristeći šampon i način LOC.

load...

Kako se nosite prirodno kovrdžava kosa na razgovor?

Želimo da vidimo pics! Sviđa nam se na Facebook-u i pokaži nam šta stil koji je potresla da sleti na posao.

load...