5 slatkih, laganih valovitih frizura da sakrije vaše odrasle šiške | BA.inspinre.com
Ljepota

5 slatkih, laganih valovitih frizura da sakrije vaše odrasle šiške

5 slatkih, laganih valovitih frizura da sakrije vaše odrasle šiške

Dobivanje šiške mogu biti uzbuđenje u prvih nekoliko mjeseci. Onda dolazi nezgodno raste-out faza koja može biti prilično izazov za oblikovanje i održavanje. Prije nego se nađete poseže za škare u pokušaju da ih ponovo odrubiti zarad pogodnost je, pokušajte jednu od ovih 5 jednostavnih da ponovo frizure.

1. Pin ih nazad.

Foto ljubaznošću MAMA mandolina

Ne zaboravite da koristite zakrivljeni stranom prema dole savijati sa oblikom glave. Sa ukosnicu, to je lako sakriti krajeve kosu i dodati malo raščupana volumen, previše. SCRUNCH za volumen mousse u dobro hidrirani - ali ne i mokra - kosu da biste poboljšali prirodnu teksturu, i zakačite ih u prednji Bouffant.

2. Braid ih.

Foto ljubaznošću GREEN Wedding Shoes

load...

Slično kao i francuski ili holandski pletenica, možete napraviti pletenicu oreol koji će sakriti vaše neobične dužine šiške. Koristite savitljivih teksturu karamele za stvaranje pod kontrolom, ali piecey izgled, ostavljajući nekoliko duže zatrpao kako bi ogrnuti iza ušiju.

3. Clip ih.

FOTO ljubaznošću ODJEL BEAUTY

Za djevojke noći ili fancy večeru, ovo frizura je super sofisticiran način da se sakrije svoj neravne šiške. Rock A draguljima isječak na strani vaše kose, uz nizak ponija ili lepinja da pokaže svoj elegantan šminku.

4. Bun ih.

STYLENOOK KORISNIKA CURLYGIRLIE96

A čarapa lepinja je bezvremenski, šik frizuru koja ne zahtijeva visoku razinu stručnosti. I prirodno kovrčava kosa može priuštiti 'slučajno' neuredan izgled kose, koji će raditi sasvim u redu za šiške koje mogu uklopiti u dužini od ostatka vaše kovrče. Za elegantniji stil, koristite čarapa punđu.

5. Brush ih.

Foto ljubaznošću XOVAIN

Ponekad je četkica je neophodan alat za oblikovanje kose na valovitu kosu - sve dok se koristi s oprezom. Uz veliki veslo četkom, izgladiti šiške na svježe očišćenu, dobro hidratizirana kosa i ugurati krajevima uredno iza ušiju koristeći vlagu otporan, čvrsto držanje lak za kosu da drži svaku nit na mjestu.

Pratite nas na Instagram @NaturallyCurly za više kovrčava, valovita, i coily kosa inspiracija. 

load...