5 romantičnih frizura i dodataka za Valentinovo | BA.inspinre.com
Ljepota

5 romantičnih frizura i dodataka za Valentinovo

5 romantičnih frizura i dodataka za Valentinovo

Jessica Biel sa dugim i labav valova

Alexa Chung s neuredan podignutom kosom

Sezona ljubavi je ovdje i dok su mnogi od nas brinuti o tome da našim značajnim drugim poklon koji će im pokazati koliko nam znače, drugi brinuti o puno važnijih stvari poput kako će izgledati na Valentinovo.

Ja ću biti prvi koji će priznati da koriste Dan zaljubljenih kao priliku da kupi novu garderobu, ali jednako važno kao i outfit je kako ćete nositi te kovrdže. Valentinovo je savršena prilika da iznese svoj romantičnu stranu i pokaže romantičnu frizuru i neki dodaci.

Duge i Loose Waves

Wavies, ovdje je vaša šansa da se sjaji! Ako imate više valova može biti teško dobiti sve vaše kose korporativnom za podignute frizure, tako da radi samo s onim što imaš i držati kosu. Ako se osjećate kao da je to previše dosadan jer nosite kosu često, smatraju mijenja svoj dio ili dodavanje dodatak da završi svoj izgled. Što me dovodi do trećeg ideju..

load...

Messy Updo

Ako ne možete izvući s podignutom kosom, ovo je savršena noć da se za to! Međutim, prim i pravilan nije put kojim treba ići. Neka neki kovrče drž i ne brini usavršavajući izgled. Labave kovrče će pomoći uokviriti vaše lice i ti dati mekši izgled.

Tyra Banks

Zoe Saldana

Dodajte Flower

Ako ste poput mene niste veliki fan dobiti cvijeća za Valentinovo, jer-budimo iskreni, to jest potpuno kliše! Umjesto da traži cvijeća, dobiti svoj i nositi u kosi. Ružičaste i crvene cvijeće su najlakši stvari da sada tako iskoristiti dostupnosti i koristiti cvijet da završi svoj outfit za večeras.

Pola pola Down

Ovo je jednostavan izgled koji ide odlično sa kovrče i pokazuje svoje lice. Sličan se ne možete napraviti kao neuredan ili glatko kao želite ga. Za više romantičan izgled, ići na opciju Messier jer će omekšati vaše lice i dati vam flirtier izgled.

Niska Bun ili rep uparen sa Šal

Lepinje i rep su zajedničko radno mjesto frizuru, ali nisku punđu ili strani rep je ključ za romantiku. Dodajte šal koji djeluje kao traka za kosu sa svojim outfit, a vi ćete imati klasičan izgled koji vrišti "Chic!" Ako se osećate izuzetno u zaljubljenih duh dan, naći šal sa srca. Poput ružičaste i crvene cvijeće, oni nisu teško pronaći u ovo doba godine.

load...