5 jednostavnih načina za uštedu novca na kosi | BA.inspinre.com
Ljepota

5 jednostavnih načina za uštedu novca na kosi

5 jednostavnih načina za uštedu novca na kosi

Istina je da mnogi od nas dolaze da otkriju radosti prirodne kose kao studenti ili kao novo zarađuju mlade žene. Na osnovu ove stvarnosti, nemamo sav novac na svijetu potrošiti na našim njegu kose, a prirodna kosa može biti skupo iz nekoliko razloga.

Većina brendova koji stvaraju proizvode prilagođene zajednici prirodnu kosu su novi i imaju samo nekoliko godina. Kao što možete zamisliti, to znači da je njihova režijskih troškova može biti skupo i kao takve njihove cijene biti malo napumpane za pokrivanje troškova. Drugo, dobar broj popularnih brendova su trenutno sa sjedištem u SAD-u, tako da izvozi ih u ostatak svijeta može biti skupo za međunarodne kupce kao što sam ja.

Dakle, kako možemo da minimizira troškove održavanja prirodne kose?

load...

Zaliha se o osnovama

Ovo je bitno. Nakon četiri godine njege prirodne kose, ja sam shvatio da je sve što mi treba u moj proizvod zalihu je Jeftina čišćenje šampona, hidratantnih duboko uređaj (DC), proteina duboke uređaj, i brtvljenje ulja. To je to! Ne treba mi tri različite tipove kose ulja rasta ili četiri različite vrste šampona za svaki tjedan u mjesecu. Naučila sam da držim zalihe jednostavan i kosa mi je bilo mnogo sretniji. Nije opterećen 16 vrste ulja ili pranje proces dan 27-korak. Keep it simple zbog vaše kose i svoj razum!

DIY

Puno proizvoda koji naturalistas tvrde da su u središtu njihovog režima mogu lako duplicirati kod kuće. Na primjer, ako želite ostaviti-u uređaj, možete ga napraviti sami.

Evo jednostavnog recepta:

  • Popuniti 100ml sprej bocu na pola puta s običnom vodom
  • Dodajte žličicu vaše duboko uređaj
  • Dodati pola kašičice glicerin, i na kraju
  • Dodati 1-2 žlica Rosewater

To je to! Vaša vrlo vlastiti odmor u uređaj.

Alternativno, umjesto ulaganja u fensi bocu eliksira, glava više na vašoj kuhinji i odemo na suncokretovo ulje, maslinovo ulje, avokado ulje, susamovo ulje, ili kokosovo ulje. Ovi proizvodi su vjerojatno bolje za kosu, jer nemaju umjetnih dodataka.

Naizmjenično

Tretiranje kosu na to 50 € duboko uređaj svake sedmice može biti preskup. Umjesto toga, iskoristite priliku da se prebacujete s jeftinijim uređaj kao DC tjedan dana i skupoj DC onda sljedeći. Često jeftiniji uređaji i dalje mogu učiniti isto dobar kao skuplji uređaji. Na kraju dana, formulacije proizvoda je ono što radi za kosu ne cijenu oznaku na njega.

Držite se osnove

Imajte na umu da na kraju dana kada je cilj zaštite prirodne kose je da držiš niti hidratizirana. To je rekao, ono što svi treba je voda. A osnovni režim uključuje čišćenje, hidratacija, i brtvljenje. Dakle, dokle god se vjerno drži da je proces, ne bi trebalo biti dobro ide.

load...

Kako se sačuvati gotovinu kada je u pitanju vaše njegu prirodne kose? Ostavi nam komentar dole, bilo bi nam drago da znam! 

load...