5 alat za kosu za talasastu i kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Ljepota

5 alat za kosu za talasastu i kovrdžavu kosu

5 alat za kosu za talasastu i kovrdžavu kosu

Suočimo se s tim, naša kosa bi nered bez alata moramo pomoći briga za to. Osobno, moja kosa će izgledati kao mane a raščupana lava ujutro ako nisam barem imaju češalj. Ako vaša kosa nije se baš gleda na način na koji želite da, možda bi bilo vrijeme za investiranje u tih alata za talasastu ili kovrdžavu kosu.

5 Hair Tools

1. Širok zubima češalj

Je vaša kosa tražim ljepljiv? Oštećen? Broken? Sve su to znaci kose koja je rastrgnuti na komade amater četke nije za kovrčave ili valovite kose. Investirajte u širokom zubima češalj. To će otpetljati vašu kosu bez povlačenja ili razbijanje vaše vlasi. To je puno zdravije opcija za kovrdžav, coilies i wavies da će vaše brave sigurno cijeniti.

VIŠE: Najbolji raščešljavanje kose Savjeti i alati

load...

2. Mikrovlakana ručnik

Da, čak i peškir utiče na kvalitet vaše kose. Većina ručnici su grube i štetni za kovrče i valove. Dugoročni efekti mogu biti nepopustljiv, pa prebacite na mikrovlakana ručnik, dok još uvijek možete spasiti kovrče!

Ako ste zabrinuti zbog troškova, možete koristiti i staru majicu nježno osušite uvojcima. Mikrovlakana ručnici su definitivno isplati, iako. Ja sam trenutno koristi DevaCurl Deva ručnik i volim ga. Imam manje kovrča i više valova. Možete SCRUNCH vaše valovi i kovrče sa ovim peškirom u ruci da biste dobili više definicija.

VIŠE: Top alati 5 sitnog Fighting

3. Finger Difuzor

Za dame sa talasima i kovrče, to je bitno imati difuzor koji mogu pomoći u pregib procesu. Za većinu 2as poput mene, valovi mogu pasti mlitavo nakon što se osuši.

Investirajte u profesionalnom difuzor koji možete povezati sa svojim fen. Ja sam trenutno koristi Luxor Professional Finger difuzor. To je jeftin i vrhunski. Moje talasi su skoro kovrče kad sam ga koristiti. Difuzor može napraviti veliku razliku u vašem stilu gotovih kosu ako znate kako ga koristiti!

VIŠE: kako se koristi dlake Difuzor za Vaše Curls

4. Fen sa Cool Air Opcija

Ne želim da zvučim kao prosječni vrata do vrata prodavač, ali ti stvarno dobiti kvaliteta ono što ste platili za. Ako niste spremni platiti za kvalitetan sušilo za kosu, nećete dobiti jedan. Preporučujem ulaganja u sušilo za kosu profesionalni stil koji ima opciju kul snimak. Ja sam koristeći Solia Professional toplinske Ionic za kosu.

Nakon širenje ili sušenja moja kosa, ja vidjeti ga sa hladnog vazduha da biste dobili sjajni finiš. Ako ste uvijek svjesni koliko toplote dodiruje svoju kosu, zamijenite vrući zrak širenje s hladnog vazduha za mnogo zdraviji alternativa.

VIŠE: feniranja Your Hair za veći volumen

load...

5. Hair Therapy Wrap

Svaki kosu, bez obzira na teksturu, treba tu i tamo dobar terapija. Ja sam ih pokušao sve: avokado maske, duboko uređaji i tretmani ulje slično, ali svi oni imaju jednu zajedničku stvar. Oni su u neredu! A ako idete na domaće rute, morate sjesti sa svojim sušilo za kosu preko glave, koja je dosadna i vremena.

Termalne dlake terapija Wrap čini super jednostavno duboko stanje vaše kose s topline. Sve što treba da uradite je zagrijati gel paketa, ubaci ih u turban i ostaje toplo za 30 minuta. Većina dame vole činjenicu da možete duboko uslovljavaju kosu i imaju slobodu da hodaju okolo. Pogodnost je vrijedna investicija.

Koji su vaši alati kovrčave za njegu kose must-have?

load...