4 načina da dobijete ombre za curly i prirodnu kosu | BA.inspinre.com
Ljepota

4 načina da dobijete ombre za curly i prirodnu kosu

4 načina da dobijete ombre za curly i prirodnu kosu

Želim da farbam kosu na krajevima smeđe ombre ili meda plava boja. Ne želim da to bleach ali želim znati šta da radim da ti daju savete i ideje šta da rade ili koristite?

Odgovor

Ne morate da izbjeljivati ​​kosu da biste dobili ombre izgled. Postoje četiri glavna načina da se ombre kose i to možete učiniti najviše jeftino.

Tražiti profesionalni boja

Ovo je idealan način da dobijete upravo ono što želite uz minimalnu štetu, posebno ako je potrebno izbjeljivanje. Sada, shvatiti da kad god izbjeljivati ​​kosu neće biti štete, ali traže pomoć profesionalnog će osigurati primjenu ispravno urađeno i oni će vam dati pokazivače o tome kako da se brine za svoju kosu nakon toga. Isto tako znam da postoje određene proizvode za obojenu ili bijeljene kosu kao šampona i uređaja koji su neophodni, jer imaju dodatne hranjive tvari i kreme kako bi kosa zdrava moguće.

load...

Uzmite privremeni put

Ovo je odličan način da se vidi da li će vam se svidjeti će ombre ili ne bez potpuno posvetio ga. Bilo da odaberete sjenila, krede, ili čak privremene boje, kao što su Jerome ili Manic Panic, to će vam omogućiti da probate sa minimalnim cijenu i predanost. Jednostavno četkom boju po vašem izboru na krajevima (koliko visoko da ide u potpunosti na vama) i slijedite upute na proizvodu. S obzirom da je boja je privremeno možete ići kao divlje kao što želite, ali budite sigurni da se ne primjenjuju privremeno boju kose sa Splitom ili oštećene krajeve, jer može ostati u duže od očekivanog ili trajno bojiti kosu. Pročitajte uputstva u potpunosti prije upotrebe.

Ombre kit

Oni zapravo imaju ombre kompleti kosu u prodavnicama koje će vas voditi do željenog ombre ste žudnja. L'Oreal Feria Ombre Boja kose je vrlo popularna linija, ali Revlon ima jednu previše zove Revlon Color efekti Ombre. Žene imaju uspjeha sa ovim kit tako da je ovo korak-po-korak opcija je super ako je to vaš prvi put, ili ako niste sigurni o procesu.

Gledajte Andrea Garcia koristiti Kit L'Oréal Paris Feria Wild Ombre

Imate četkicom?

Možete ga samo krilo sa nekim trajna boja i jednostavno koristiti boje kistom na krajevima gdje želite boju. Evo video koji vam pokazuje točno kako se to radi sa redovnim boje za kosu i četkom.

Kako bojom vaše kose Ombre

Za sjajnog, razmisliti o profesionalnom trim.

Dakle, da li ste spremni da ga probati ili ste već uradili DIY Ombre izgled? 

load...