3 laka koktela za 3 uobičajene kovrčave frizure | BA.inspinre.com
Ljepota

3 laka koktela za 3 uobičajene kovrčave frizure

3 laka koktela za 3 uobičajene kovrčave frizure

Jedna od mnogih prednosti koje imaju kovrčave kose je da imamo puno prostora za poboljšanje i eksperimentisanje stilova. Mi često moraju miješati i odgovaraju različite proizvode zajedno da se naš željeni izgled. Većinu vremena samo jednog proizvoda ne pružaju kosu dovoljno, iako bi bilo odlično za naše bankovne račune, nažalost, ne postoji jedna čarobna proizvod koji može učiniti sve za svoju kosu.

Naravno, različite tipove kose zahtijevaju različite razine vlage i čekanje. Iskoristite mnoge stajling članaka o NaturallyCurly.com i pročitajte upute na etiketama proizvoda, jer oni mogu preporučiti koji proizvode trebalo bi da ih uparite sa za savršen koktel. Ako ste zaglavili i ne znam odakle da počnem, koristite ove 3 osnovne primjere kao polazište za cocktailing kovrdžave koktela koji rade dobro za 3 popularne kovrčava frizura!

1. Elegantan Bun

  • Sastojci: Ecoco Styler gel i plače borovnica Bliss kontrolu kovrča Paste.
  • load...

Kovrčava kosa nije najlakše ukrotiti tako da se savršeno uglađen lepinja trebat će vam proizvode koji daju svoj kovrče ekstra čekanje.

Koristite oko iznos dime veličine gela i glatka na kosu koja treba zaglađuje nazad (ne preko učiniti kao što može dovesti do lažne od nagomilavanja proizvoda). Koristite Četka za izvlačenje dlačica natrag u punđu. Da biste završili stil, staviti neke kontrole ruba na vrh prsta i utrljajte ga u svoje bebe dlake. To će ih ukroti i učiniti lepinja izgledaju naočit.

2. Shiny Twist-Out

  • Sastojci: SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Style mlijeko, SheaMoisture Curl Unapređenje Smoothie i lakog ulja po svom izboru.

Twist-outa zahtijevaju cocktailing za savršene rezultate. Potreban vam je miks hidratantne kreme i proizvod s čekanje da će napišite kosu mekom kada se uzima dole.

Sekcija svježe oprana mokrom kosom i primijeniti odsustvo-u dok je otpetljava. Zatim nanesite na pregib jačanje frape na vrhu odsustva-u i početi uvijanje. Jednom kada je vaša kosa suva nanesite lako ulje po svom izboru na dohvat ruke i uzeti svoj obrta dole.

3. Definiran Wash-and-go

  • Sastojci: SheaMoisture Jamajke Black ricinusovo ulje Leave-In i Hydratherma Naturals Aloe Curl Jačanje Twisting krema.

Ključ za veliki pranje i otići je stil kada vaša kosa je mokra, a ne samo vlage. Nanesite vaše dopuštenje-u velikodušno, a zatim slijede sa svojim uvijanje kremom. Uvjerite se da je pregib krema dosegne svaku vlas prstom češljanje kroz sekciju po sekciju. Onda može SCRUNCH se krajevima za dodatnu jačinu zvuka. Ostavite da emituje suho ili difuzno na laganoj vatri.

Ove 3 jednostavnih koktela će vas ostaviti mekom, definisani, hidrirana kovrče koje su slike spreman. Korekcije su više nego dobrodošli.

Prati me online @UKCurlyGirl

Još Jeste li pronašli savršen koktel za svoj jedinstveni kosu?

load...