15 lok vodiča za sve dužine | BA.inspinre.com
Ljepota

15 lok vodiča za sve dužine

15 lok vodiča za sve dužine

Go-to frizura za kratke Locs

Ko ne voli brzo, sladak, i lako? Kada imate kratak Locs možete osjetiti tvoj stil izbori su ograničeni, ali morate razmišljati izvan kutije. Kratka loc nose mogu rock podignuta kosa previše, i Lashawnda McNeally nas brzo pokazuje joj jednostavno go-to frizura koja je potresla. Nekoliko Bobby igle i gumice ili ouchless bendova je sve što je potrebno za ovaj flirty i zabava kratak loc podignutom kosom.

Kako promašiti Locs sa Perm šipke

Perm šipke nisu samo za labave kosu. NaturalBeauty0214 pokazuje koliko jednostavan stil može biti, a ona koristi jedan loc po minival štap dobiti dodatni pregib čvrsto i dugotrajno set minival štap.

Loc Faux Hawk

Imaju kratka Locs ali žele da Rock A promašaj jastreb? To se može učiniti i Miss CC nam kako pokazuje. Uz neke igle Bobby ona stvara jednostavan promašaj loc brzo i bez napora. Ako ne želite da vidite regularnom Bobby igle, jednostavno koristite prilično ili svjetlucave igle dati stil više od draguljima efekta.

load...

Cijev Cleaner Curls

Cijev za čišćenje kovrče je popularan stil alat za Locs i velika stvar u vezi njih je da se one mogu raditi na svim dužinama. Curlynugrowth prikazuje od početka do kraja kako je ona stvara ovaj stil samo za čišćenje cijevi, sprej bocu vode, i prste.

Chic Locs Updo

Imati kratak ili srednje dužine Locs ne znači da ne možete biti super! Lažni ga dok ga napraviti i gledati kako curlynugrowth oživljava ovaj kraljevski i prilično popularan Updo sa kratkom i srednjem debljine Locs. Njen oblikovana potiljak dodaje ljepotu podignutom kosom.

Brza i jednostavna Loc francuski pletenica Updo

Volim ovaj video, jer je između faze mogu biti najgora za stajling ako traže nešto drugačije, i DXLYN Locs ne razočarati u ovom jedinstvenom i kraljevski francuski pletenica Updo sigurni da wow. Ako je vaša kosa je srednje dužine ili dovoljno dugo da francuski pletenica onda možete napraviti ovo unazad pleteni Updo s malo ili nimalo vremena.

Bantu Knot Tutorial

Bantu čvorova nisu samo za labave kosu. Locs izgledaš divno da li se čuva u Bantu čvor ili srušeni. To je odličan način da se promašiti Locs bez upotrebe valjci ili flexirods. Ondeck dijeli njen stil od početka do kraja koristeći spritz i uvrtanja srednje sekcije stvoriti jednostavan i dugotrajan stil koji će biti savršen za rad ili igru.

3 Brzo Loc Styles

Ko ne voli veliki, BEANIE kapu rock dok mi i dalje baviti zime? Prettipoison27 dijele tri jednostavna stilove koji navede pomoć svoje velike BEANIE šešir. Potreban brz stil istrčati iz kuće brz, ali i dalje izgledaš slatko? Ove tri su to i oni rade super za srednji i dugi Locs.

Pletenica Bun

Za dugo loc nose koji vole peciva, ali žele jazzier način da se rock, onda dati Franchesca super jednostavan pleteni bun probati. Sve što je potrebno je rezultat za rep i nekoliko igle da osigura pleteni lepinja nakon što je završen. Ovaj stil parova prilično dobro s maramom da sakrije one rubove, ako ne traže sve te velike i šarene marame možete napraviti ovaj stil apsolutno zapanjujući.

load...

Tri Lazy Loc Styles

Morali smo da imaju neke lijeni loc stilova, a ako imate srednjoročnom i dugoročnom Locs onda ova tri stila su sve! Locsoflove akcija tri stilski Locs stilova koji će imati drugi misle da je proveo neke ozbiljne vremena na ovim napora stilova.

Beachy, valovita, Flexi Rod Curls

Locsoflove se vratio sa beachy izgled. Da, Locs mogu rock bilo koji stil a to uključuje i beachy, valovit izgledaju sada tako popularan. Flexirods su sve što je potrebno za stvaranje ove zabavne, sexy i zavodljiva stilu. Krajnji rezultat je zapanjujući! Njena kosa je puna, valovit, a lokne prilično dobro održan.

load...