11 proizvoda kako bi vaša kosa prošla | BA.inspinre.com
Ljepota

11 proizvoda kako bi vaša kosa prošla

11 proizvoda kako bi vaša kosa prošla

Nije tajna da ponekad moramo raditi malo teže dobiti naše kovrdžava kosa da radimo ono što želimo, i sa događajima kao što su prom i vjenčanja približava, a mi smo tu da preuzme brigu iz vašeg prom prep. Evo 10 proizvoda koji će učiniti vaš raskošnih prom "ostanite cijelu noć!

11 Proizvodi za Lasting Prom frizura

DevaCurl sitnog-Free voluminizirajući pjena  

Koristite ovaj za: roler Curls

Svi mi volimo velika kosa, ali nitko ne želi velike kovrče tako da ako tvoj stil je o obim pravi proizvod će biti ključ.

A najbolji od najboljih dobitnika NaturallyCurly.com 2013, DevaCurl sitnog-Free voluminizirajući Foam je siguran izbor za taj cijeli dan, srednje do jake u trajanju čekanje da ti dam sve definicije za kovrče, namotaja, i valova.

load...

SheaMoisture Yucca & Baobab regenerator

Koristite ovaj za: roler Curls

Ponekad morate početi od početka. Ako imate tanku kosu, a zatim koristeći SheaMositure je Yucca & Baobab regenerator će pomoći zgusnuti i daju volumen sa svojim uvojcima za velike kosu bez težine. Vaša kosa će otići iz mlitavo do punog tijela. Također će dati svoju kosu sve snage treba da ostanu zdravi.

TIGI Totally Baked dlake Meringue

Koristite ovaj za: roler Curls

Ovaj proizvod je trostruka pretnja na ravne kose. TIGI Bed Head Candy fiksiranje Totally Baked voluminizirajući i Prepping dlake Meringue će dati svoju kosu na čekanju, volumen i teksturu što je potrebno za velike kose koja će trajati. Ovaj proizvod se bori vlaga i da će vam dati oblik tražite u kovrče, namotaja, i valova.

Mješoviti Chicks ravnanje serum

Koristite ovaj za: Sleek & Straight Prom dlake

Niko ne kaže da ne može biti kovrčava djevojka ljuljanje ravnu kosu za maturu. Ako želite da se pravo izgled onda evo liste koja će vas dobiti ono što vam je potrebno bez oštećenja vaše uvojcima.

Heat protectants su neophodne i korisne tako da ne razmišlja o ljuljanje ravno stil bez njih. Studija je prije nekoliko godina na University of Manchester otkrili da upravljanje jasno toplote protectants na bazi vode je najbolje i umjesto toga tražiti sastojaka ulja i otapala.

Ion Heat Protection sprej

Koristite ovaj za: Sleek & Straight Prom dlake

Ion Heat Protection sprej je omiljena sa Naturals jer štiti kosu od oštećenja topline i ostavlja kosu sa sjaj i tijelo. To je također 100% vegan bez parabena.

Ouidad Climate Control topline i gel Vlažnost 

Koristite ovaj za: Definirane Prom Curls

load...

Želimo one lokne, zavojnica, a valovi da traju u sitne jutarnje sate pa pogledajte i ove proizvode kako bi vaša kosa predivno.

Ovaj gel će apsorbirati vlagu od vlage i spriječiti vaše vlasi iz širi. To je Izbor je urednika prema NaturallyCurly.com za 2014. Godinu, tako da znam da je odličan proizvod za posao i zadržati svoju kosu tražim savršen.

Kovrčava kosa Solutions Curl Keeper

Koristite ovaj za: Definirane Prom Curls

Kovrčava kosa Solutions Curl Golman je izbor drugog urednika prema NaturallyCurly.com za 2014. To ubija kovrča i stvara prekrasne kovrče bez isušivanja. Uz proizvod koji se formuliran za sve kovrče, možete majstor sve vaše tekstura sa ovim.

Oyin Handmade dlake Dew

Koristite ovaj za: sitnog Free Prom Curls

Ništa nije gore nego kovrče na prom dan. Ovo nije vrijeme za loš dan za kosu. Ovaj uređaj odsustvo-u je kremast i dovoljno lagan za svakodnevnu upotrebu, ali je pravi obećanje je u vlagu koja će sigurno zadržati kovrče dalje cijelu noć. Ovaj Izbor urednika najbolji od najboljih za 2013. Godinu NaturallyCurly.com proizvod će probuditi vaše kovrče i dati im život.

Karen Body Lijepa Sweet Ambrosia koji se ne ispire

Koristite ovaj za: sitnog Free Prom Curls

Ova neverovatna proizvod, koji je također Izbor drugog urednika prema NaturallyCurly.com za 2014. Godinu, će dati svoje kovrče i spirale vlagu treba da ostane hidrirana i prekrasna bez kovrdžanje. Ako želite bujna blistava kosa na maturu, onda je ovo vaš proizvod.

DevaCurl Fleksibilni-Hold Lak za kosu

Koristite ovaj za: Long Lasting Curls

Holding proizvod je od suštinskog značaja za prekrasna prom kosu da ostane na mjestu. Ovo drži sprej je najbolji od najboljih koje NaturallyCurly.com za 2013. Godinu s razlogom. To daje svoj kalemova sija, trajan definicija, i fleksibilnost. Vi ćete imati čekanje i nedodirljive lokne sve preko večeri.

Kinky-Curly Curling Custard

Koristite ovaj za: Long Lasting Curls

KCCC ne samo osvojio Izbor urednika najbolji od najboljih za 2013. Godinu NaturallyCurly.com, ali 2014. Godine! To je također odličan izbor za uvijanje clumpage, vlaga i sjaj koji će pomoći kako bi vaš noć za pamćenje i savršeno.

load...