Valovita nega kose: Korišćenje proizvoda na vlažnoj kosi | BA.inspinre.com
Kosa

Valovita nega kose: Korišćenje proizvoda na vlažnoj kosi

Valovita nega kose: Korišćenje proizvoda na vlažnoj kosi

Žele više talasa i deblji pramenovima koji često dolaze s njima? Previše vode može biti problem ako imate tipa 2 valovite kose. S obzirom na činjenicu da je kosa malo finije ili manje gust, koristeći previše vode uz primjenu vaš proizvod može biti vas opterećuje - doslovno.

Za one s puno volumena i teksture, primjenom proizvoda mokra kosa može pomoći definirati kovrče i smanjiti frizz. Međutim, za valovite vrste, mokra kosa i proizvodi ne uvijek dobro promešati.

Evo nekih valovite savjeta za primjenu proizvoda na kosu za njegu kose.

  1. Počnite s mokrim na vlažnu kosu. Obratite pažnju na sprej bocu vode pri ruci osvježiti sekcije ako imate više brave.
  2. Lagano SCRUNCH veliki dio si kosu sa mikrovlakana ručnik.
  3. Nanesite svoj omiljeni proizvod sa svojim mokro / vlažno talasa. Svjetlo odsustvo-ins (posebno za zimske mjesece i suvo vreme), želea i glazure, ili svjetlo gelovi, dobro rade sa talasima. Za deblje sekcije, ili pramenovima, pokušajte da se proizvod (e) od strane lagano ih zaglađivanje u sljedećim vaše kose - pokušati izbjeći grabljama ili češljanje ih putem.
  4. load...
  5. Kao što ste primijeniti svaku sekciju, lagano vlažnom mikrofiber ručnik ili t-shirt na SCRUNCH kosu od dna prema svoj skalp. Koristeći ovu mokrim peškirom / t-shirt će pomoći u održavanju potrebne vlage i oblik grudve ili deblje delove talasa.
  6. Sloj svoje proizvode. Kao što to učinite, nježno SCRUNCH sa svojim vlažnim ručnikom. Ako ste pronašli sekcije dobiti za kosu, jednostavno ih sprej sa svojim bocu s vodom i dalje stil na isti način.
  7. Na kraju, nakon primjene svoje proizvode, možete se odlučiti za nježno difuzno svoj valovi kao dobro. To će pomoći s bilo višak vode, a takođe će pomoći "pečat" u grudve tražite. Koristite Duckbill snimke ako želite više volumena na vrhu glave. Dokrajči sa laganim magla laka za kosu ili sjaj u spreju, da bi valovi gledajući njihove najbolje.

Žele više?

Kosa Etiquette: Odgovor mokru kosu izgled, da li je u redu da je rock?

Final Thoughts

Za optimalnu njegu valovite kose, čuvajte dodajući previše proizvoda za kosu. Talasi se lako opterećena prevelikim brojem proizvoda ili pretežak one! Lagani proizvodi će raditi najbolje za vas tako isprobati različite musevi i budite sigurni da koristite Duckbill snimke kako bi bili sigurni da su talasi na svojim korijenima, ne okrenuti ravno zbog gravitacije!

load...