Šest strategija za samoobnovljenje | BA.inspinre.com
Kosa

Šest strategija za samoobnovljenje

Šest strategija za samoobnovljenje

Da žive strastveni život, morate se pobrinuti za sve vaše potrebe, a ne samo jedan ili dva. Energija u jednom području ovlasti energije u drugu, i tako dalje i tako dalje. Evo šest strategija samoobnavljanja preuzet iz knjige "Wicked Uspjeh se nalazi unutar Svaka žena" od Vickie Milazzo možete pokušati ovaj vikend.

Milazzo je i autor Wall Street Journal bestseler "Unutar Svaka žena: Korištenje 10 Snage koje niste znali Moraš me karijere i život sada želiš." Ona je prepoznata kao pouzdani mentor i dinamičan uzor desetine hiljada žena, razlika koja je dovela do njenog nacionalnog priznanje kao mentor i Stevie Awards of the Year.

Dakle, ako si neraspoložena ovog vikenda, ili prošle nedelje je ostavilo umorne i run-dolje, a zatim pronađite svoj novi početak ovdje i sada.

Start Obnavljanje Your Life

load...

Prvo, uzeti malo vremena za sebe, a zatim osvojiti svijet!

  1. Set obnavljanje ciljeve. Vi ste jednako važni kao i vaše karijere i obitelji, tako planirati svoje samoobnavljanja kao što bi se rad na projektima ili obiteljski odmor. Milazzo uključuje u nju obnovu ciljeva sve, od održavanja svakodnevno fitness režim na odredišta da bi volela da putuju u. Redovno procijeniti i ažurirati svoj plan obnove.
  2. Start mala i jednu stvar u jednom trenutku. Uživajte u pet minuta tišine, a zatim deset. Dodajte jednu povrća dnevno, a zatim jesti dva. Isključite televiziju za jedan sat, a zatim dva. Eliminirati jedan fast-food puta tjedno, onda eliminirati dva. Izrezati jedno putovanje dnevno u ured bombona posudu, zatim dva, pa tri, a vi ćete izgubiti sedam funti godišnje. Potrebno je 60 dana da svoju promjenu načina života u naviku. Prvi koraci.
  3. Protjerati sve opravdanja. Milazzo zna ženu koja radi 70 sati tjedno, a njen izgovor za ne dobija za vikend da je ona previše provela kada vikend dolazi. Ipak, opuštajući vikend daleko je vjerojatno savršen podmlađivanja recept za nju! Samoobnavljanja često treba malo vremena i truda, ali zli karijeru i uspjeh nisu ništa bez obnoviti duh.
  4. Prihvati gde god da ste u svom životu sada, i početi tamo. Znate da možete uvijek početak. Gde god da ste u životu, nije bilo "prije" i da je "sada." Možda niste se ostvaruje u tri godine ili trideset. Početi sada - i zaboraviti prije.
  5. Uzmite slobodan dan od discipline. Pomfrit na mjestu jedne porcije brokule vas neće ubiti, ali nepopustljiv disciplina će učiniti da bih da si mrtav. Prepustite se svaki jednom u neko vrijeme - i proći kečap!
  6. Stvoriti ženski fuzije. Da li ste ikada dobili zajedno sa ženskim prijateljima, rodbinom ili kolegama i odmaknite se vrti energijom, motivacije i ideje? To je moć ženskih fuzije. Kada žene obveznica preko zajednički interes, zadatak ili cilj, oni stvaraju iskre uvida i sjaj da nikada ne bi generira sama. Kada ste povezani sa drugim ženama koje nadopunjuju, razumiju, i stalo do tebe, osjećat ćete se njegovati, osnaženi, inspirisan, a otkaz se! Sve aspekte vašeg vitalnosti će osjećaju turbo.
  7. load...

Žele više?

Check out više od vikenda samoobnavljanja Savjeti Milizzao za zauzet žena u pokretu.

Final misli

Javite nam što ste oživljava? Da li je to mirno kupanje, dobar kovrdžave rez ili nove cipele? Recite nam o tome!

load...