Koristi glikolne kiseline za kosu | BA.inspinre.com
Kosa

Koristi glikolne kiseline za kosu

Koristi glikolne kiseline za kosu

Glikolne, mliječne, limunske i salicilne kiseline su sve AHA sa salicilnom kiselinom je najpopularniji jer je najjednostavniji, najmanje, i sposobna da prodre kožu duboko i lako. Glikolna kiselina potiče iz šećerne trske i ima reputaciju kao jedan od najsigurnijih svih AHA u liječenju fine linije, akne, mitesere, pa čak i na koži.

Glikolna kiselina i kose

A brojne studije su pokazale prednosti AHA, naime glikolne kiseline na kožu, koristi od kosa je bila relativno nepoznata do DuPont i Institut za istraživanje Tekstil (TRI) u Princeton, New Jersey, sproveo nekoliko studija 2009. Godine o efektima glikolne kiseline u proizvodima za njegu kose. Oni su sproveli četiri eksperimenta: Differential Scanning kalorimetrija (DSC) Test - testiranje temperature na kosi (kao toplinskim oblikovanjem), zatezna čvrstoća, ponovio četkanje, i mokro raščešljavanje. Našli su dodajući glikolne kiseline kosi poboljšati zaštitu i upravljivost po uređaj, hidratacija, jačanje istovremeno sprečava lomljenje. To je bio isti ishod za zdrav i beljenog kosu. Pronašli su i to pomoglo kosu da zadrži vlagu i ostati jači na visokim temperaturama kao toplinskim oblikovanjem. Bilo je više podmazivanje kosi koja je stvorila manje trenje i klupka i ukupni bolje faktor upravljivost.

load...

Glikolna kiselina u svojim proizvodima

Linije za njegu kose hvataju na dobrotu AHA glikolnom kiselinom i lauric kiselina kao glavne zvezde u svojim proizvodima. Koriste se u šamponima, uređaja, i detanglers za čišćenje, kondicioniranje i otpetljava sposobnosti, već i zato što su ojačati i zadržati kosu hidratizirana. Dok AHA su se probijali u proizvode za njegu kose, to je spor proces za sve njih će se koristiti. Nalazimo više proizvoda za kosu s limunska kiselina ili mliječne kiseline, ali glikolne čini svoj put u manje kovrčava djevojka poznate proizvode. Znamo da će se ovaj trend dobija na snazi, ali evo nekoliko ispod za vas da provjerite.

  • Aqua Glycolic šampon i losion za tijelo - Ovaj šampon i losion za tijelo ima regulator pH nivo, voda, glikolna kiselina, i glicerina ne samo čist već i zadržati kosu hidratizirana. 
  • Dfine Volumizing Glycolic šampon | Rx Systems - Aktivni sastojci kao što su glikolna kiselina i aloe vera ne samo čisti, ali popravke vlasišta i stvara volumen vidljivo puniji i zdraviji niti. 
  • Dfine voluminizirajući Glycolic regenerator | Rx Systems - s aktivnim sastojcima glikolne kiseline i hidrolizovani kolagena, ovo ukupne tijelo uređaj vraća vlažnost i pH kose u kosu i vlasište.
load...