U avgustu se dogadjaju 5 najtoplijih prirodnih dlaka | BA.inspinre.com
Događaj

U avgustu se dogadjaju 5 najtoplijih prirodnih dlaka

U avgustu se dogadjaju 5 najtoplijih prirodnih dlaka

Ako se dogodilo da propustite prirodne kose događaja ranije ove sezone, ljeto nije gotovo samo još i još ima vremena da prisustvuje jednom. Evo ti brz vodič za 5 najtoplijih SAD događaja prirodnu kosu događa u avgustu.

Prirodna kosa & Health Summit, 6. Avgust @ 9:00 sati u Atlanta, GA

Još bolje obrazovani o prirodnu kosu i zdravlje na kosu i zdravlje Summit Natural ovog mjeseca. Vi ćete dobiti priliku da se upoznaju neke od vodećih prirodne kose i zdravstveni radnici u industriji i naučite kako možete postići bolji i zdraviji život. Slušati rasprave o ishrani i fitness; dobiti savjete o nekim od najnovijih u brizi prirodne kose kao dobro. Da biste kupili svoju kartu, posjetite stranice događaja.

load...

5. Godišnji Bi State Kansas City prirodne dlake Expo, 12-14 avgust @ 10:00 sati u Kansas City, MO

Kansas City radi velike stvari, hosting 3-dnevni vikend pun kose magije. Provedite vikend slušajući razgovore od blogera prirodne kose na panel diskusiji bloger, kupovinu proizvoda za kosu, i učestvuju u demonstracijama prirodnu kosu i klase za novi ili iskusni naturals. Također ćete imati priliku da vide drugi naturals šepiriti njihove stvari pistom u djecu i odrasle modne revije prirodne kose. Kliknite ovdje za više informacija.

Lokne na pisti, 20. Avgust @ 17:00 u White Plains, NY

Nikada nije bio na prirodnu kosu šou? Sada je vaša šansa da dožive izlog kovrdžave i coily kose na velikoj sceni. Essence of Beauty vam donosi lokne na pisti. Manifestacija će imati interaktivni kosu demoe od strane vlasnika Essence of Beauty frizerski salon, stilista Claudette Gyles, kupovinu i uzorkovanje novih prirodna kosa proizvodi od proizvođača, učenje iz radionice za njegu kose, i još mnogo toga! Kliknite ovdje za rezervirati mjesto.

Qurl Queens Hair & Beauty izdanje, 21. Avgust @ 18:00 u Chicagu, IL

Pozivam sve Queens! Ako ste u području Chicagoland provjeri ovaj prirodni događaj kosu. 103 Kolekcija & Nae2Curly predstaviti Qurl Queens Hair & Beauty izdanje, u kojem ćete provesti večer uživo demonstracija proizvoda, slatki nagradne igre i bundle ponudama. Također ćete imati priliku da zarade VIP prijem koji se sastoji od poklon vrećica, karte za tombolu i još mnogo toga. Kliknite ovdje za kupovinu svoju kartu.

Sveprisutan Beauty, dlake i zdravlje Expo, 27-28 avgust @ 11:00-18:00 u Washingtonu, DC

Ovaj događaj je siguran da inspiriše, motiviše i educirati i ohrabriti vas da proslavimo kosu. Vidjet ćete nastupi uživo, sudjelovati u fazi ploče, uzeti bilješke u raznim radionicama za njegu kose, i posjetite sa sponzorima u njegu kose, ljepota, moda, i zdravlje industriji. Ne propustite ovu fantastičnu priliku. Kupiti svoju kartu ovdje.

Jesmo li nešto propustio?

Javite nam u komentarima na NC Facebook stranici.

Ljeto kovrdžanja pustiti te? Ovih 5 proizvodi se posao obavi na mom kovrčave-coily kosu.

load...

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

load...