Top 5 proizvoda za kosu za vaš trening | BA.inspinre.com
Događaj

Top 5 proizvoda za kosu za vaš trening

Top 5 proizvoda za kosu za vaš trening

Kao naturals trošimo puno vremena, novca i truda na zdravlje naše kose - sada je vrijeme da učine isto za naše ukupno zdravlje. Sada kada ste ozbiljno razmišljaju udaraju u teretanu, vi ćete morati da spakuje nekoliko osnove za njegu kose ponijeti sa sobom, tako da vaša kosa i dalje može biti zdrav i prekrasnih nakon napornih treninga.

Vrh kose Proizvodi za treninga

Moisturizing sredstvo za čišćenje

Siguran sam da mnogi od vas vjeruju da je ime hidratantne sredstvo za čišćenje je oksimoron. Međutim, budući da proizvodi za njegu prirodne kose su napredovali i kompanija su proširili tokom godina, to više nije daleko učitani san prirodne kose žena.

Sada ne samo da svoj šampon biti sve prirodne, ali se može hidratantna kao dobro. Ovo je posebno važno za kovrdžav koji imaju češće oprati jer su se znoje pretjerano u vlasište.

load...

Ako ste u potrazi za dobrim sredstvo za čišćenje onda neka sve prirodne one koji dobiju odlične kritike za svoju efikasnost još blagost su:

  • Kovrče Curlicious Curls krema za čišćenje
  • Kao što sam ja Coconut Co Wash čišćenje regenerator
  • DevaCurl Low-Poo

Satin frizuru

Ova stavka je obavezno povlačenjem kosu se u teretani, posebno ako ne želite da upropasti svježe učinjeno pletenicu ili okrenuti se za. Za razliku od tanje veze kosu, satenskom frizuru neće ostaviti da dosadan dent u kosi nakon uklanjanja. Saten frizuru je glatko i da će bez zapinjanja na kosu kada se uzme ga za razliku od drugih kosu veza. Ako želite da biste dobili svoje ruke na neki saten scrunchies, onda možete posjetiti:

  • Bombone Cheveaux
  • Ebonicurls
  • Suncem Silks

Maramom na glavi

Nakon svega što je vrijeme provedeno u tvojem zaštitnu stilu, zadnja stvar koju želite je da se to sjebano nakon rigoroznog aktivnosti i opterećenje kantu znoja. Osim toga, stalno uzimanje niz zaštitnih stil da ga ponoviti nakon svakog vežbanja potpuno poništava svrhu radi to na prvom mjestu.

Da bi vaš stil zaštićeni tokom treninga, posežu za satenskom ili svileni šal i koristiti ga vezati kosu prije početka da ostvare. Kada je završeno. Dopustiti kosu da se potpuno osuši prije uklanjanja šal. To će omogućiti kosu da se osuši lijepo i glatko bez ikakvih frizzies. Da bi stvar bude zanimljivija, pokušajte nosi dekorativne marame, a od uobičajenog crno.

VIŠE: Boja Šal Styles

Bobby Pins

Ako ste kovrčave s kraćim kose, onda ćete morati da budete kreativni kada je u pitanju dobijanje kosu i iz svoje lice treninga.

Od tradicionalnih nosioci konjski rep i scrunchies neće raditi doseg za sve igle Bobby leži oko kuće. Koristite ih na pin sekcije kosu i iz svoje lice, tako da možete ostvariti bez straha od Kosa ti u lice.

load...

A tip za organizaciju svih vaših Bobby igle je da ih držati u Tic Tac kontejner. Kontejner je savršen veličine, plus ih lako oslobađa, tako da više neće morati da kopaju kroz zamršenu hrpu samo za jedan.

Dodaci

Ovo može zvučati vrlo uzalud, ali samo zato što si bez daha, bori se da održi korak sa instruktorom i znojenje kante ne znači da ne možete izgledati slatko.

Kada ste tek počinje u teretani, možda ćete osjetiti malo samoosvešćenih jer to može izgledati kao svi profesionalni, a vi i dalje ne znam kako da koriste opremu. Međutim, ništa ne dobija ženu kolotečini brže nego osjećaj glamurozne, tako da prije nego udaranje u teretanu pokušaj stavljanja pribor kao cvet ili vedro uređena marama u kosi uljepšati vaše raspoloženje u teretani

VIŠE: kovrčave kose Savjeti za nakon treninga

load...