Razgovor o stvarnom tekstu: Angela delyani | BA.inspinre.com
Događaj

Razgovor o stvarnom tekstu: Angela delyani

Razgovor o stvarnom tekstu: Angela delyani

NaturallyCurly: Molimo vas upoznati sebe!

Angela Delyani: Moje ime je Angela Delyani. Živim u južnom New Hampshire. Ja sam nezavisni cabi (Carol Anderson po pozivu) Konsultant i CASA / l (sud imenovan za specijalnog Advocate / Guardian ad litem).

NC: Kako i kada ste počeli grli vaše lokne?

AD: Moja kosa je zapravo stick-ravno do puberteta. Otišao je iz kovrdžava talasasti i nazad do kovrdžava tokom godina. Onda je konačno naselili i bilo je kovrčava za devetnaest godina!

NC: Koje je vaše trenutno rutina?

AD: No-poo oprati svaki treći dan ili dva, jedan od pranja ili ananas za drugi (ponekad i treći) dan kosu. Uvijek sam se emitirati suho, čak iu najhladnijim vremenu. Moje kovrče dobiti samo topline u kupoli za kosu u salonu.

load...

NC: Dakle, od početka do kraja, na kovrdžave dan, koji je tvoj proces?

AD: Na dan pranja, perem (sa posebnim osvrtom na skalp), isperite i zatim dodajte uređaj. I ostaviti uređaj u dok ne završim tuš, a zatim isperite većina ga. Jednom sam iz tuša, ja zamotati glavu u mikrovlakana ručnik. Kada sam uzeti ručnik off, nisam okrenuo glavu preko i pokrenuti gel kroz moje uvojke od korena do krajeva. Onda sam SCRUNCH s više gela. Na kraju, nisam okrenuo glavu gore, stavim kovrče na mjestu i ostavite da se osuše.

Trudim se da ne diraj moju kosu mnogo u toku dana, ali ponekad ću ga prevrnuo i dati mu podrhtavanje i malo Mist-er redu ako je potrebno pojačanje.

VIŠE: Sve o načinu No-šampon

NC: Koji su vaši morate imati proizvode i alate?

NC: Koje su vaše omiljene frizure nositi sa svojim kovrče?

AD: Ja ne odstupaju mnogo od moje "Standard" stil, ali ja bih da naučim / praksa miješanje ga ponekad.

NC: Šta je sa tvojim frizeri?

AD: inspirisan sam trenutnim stilista, Cathy Kimpton, vlasnik Merlin Ultimate Slike da postane DevaCurl obučeni stilista! Volim način na koji je reže kosu.

VIŠE: Devachan stilist Pomaže Djeca vole svoje Curls

NC: Da li ste ikada imali nesigurnosti o svom kovrdžave kose?

AD: Borio sam se kad mi je kosa bila u talasasto faze - Nikad nisam bio siguran šta da radi s njim tada. Pokušao sam da se sve jednim dužina kovrčava u jednom trenutku, ali je izgledala kao Roseanne Rosannadanna! Slojevi su jedini način da se za moje kovrče

NC: Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

NC: Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče?

AD: Dajte im šansu - ako samo učenje kako da se brine o njima, to će potrajati neko vrijeme za njih da odgovore na nove rutine. Ne odustajte prebrzo!

NC: Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima!

AD: CASA / GAL je najvažniju ulogu u mom životu. Znam napraviti razliku u životima djece s kojima radim. Ja sam također relativno nova cabi konsultant i volim dijeljenje Carol dizajna sa ženama - to je zabavno! Na kraju, ja smatram da sam "profesionalni tetka." Volim put da sam se provesti sa svojom nećake i nećaci.

load...
load...