Kako izvući najviše definicije iz vašeg izvlačenja | BA.inspinre.com
Događaj

Kako izvući najviše definicije iz vašeg izvlačenja

Kako izvući najviše definicije iz vašeg izvlačenja

Koraci za preokret od su prilično jednostavne, ali ti ne traže bilo koji stari twist napolje. Ako želite da vaš većina definicija ikad zadržavajući dosta lift i volumena na korijene, postoji nekoliko koraka koji vam jednostavno ne mogu preskočiti. Neće vam trebati mnogo proizvoda (u stvari, ako se odlučite za proizvod višenamjenski potrebno je samo jedan), a tehnika je jednostavna za pratiti. Evo kako postići najčešće definiran twist se ikada sa multi-tasking češljanje Creme iz Carol kćer.

Što ćete trebati

  • Styling proizvod kao što je Carol kćer Sacred Tiare 4-u-1 češljanje Crème
  • Svoj omiljeni raščešljavanje alata (ili jednostavno koristiti prste)
  • A pick za volumen

Uputstvo

Korak 1 Početak svježe

Početi sa svježe očišćeno kose. Da biste ubrzali vrijeme sušenja (korak 5), nanesite proizvod i okrenite kosu kada je vlažna, a ne mokra.

Korak 2 Nanesite Styler

Nanesite Styler kao što je Carol kćer Sacred Tiare 4-u-1 češljanje Creme širom kosu u rubrikama, vodeći računa da čvorova i zaplete se uklanjaju. Detangling prije nego što okrenete može biti dosta vremena, ali daje svoj kovrče svoje najbolje šanse za super definisanih rezultata.

load...
Korak 3 Twist

Stan twist uvrtanjem mali dio i grabi vrlo mali pramen kose ugraditi u obrt sa svakim revolucije (pogledajte video na ovoj tehnici u akciji). Možete kreirati 6-8 sekcije ovisno o tome kako gusta kosa ti je.

Korak 4 Coil kraju

Preskakanje ovaj korak može dovesti do razočaravajućih twist van. Kada dođete do dna twist, dodajte malo više češljanja krema do kraja i namotaja ga oko prsta. Ako se ova tehnika ne radi za vas, možete dodati valjak do kraja vašeg twist.

Korak 5 sušenje

Pustite da se obrtima u zrak potpuno osuši. Sušenje ih preko noći će biti vaš najbolji kladiti tome da vaš preokreta nisu vlažne kada počnete da ih skinu. Ako je definicija je vaš cilj, a zatim otkrivajući vlažnim obrta je siguran da će dovesti do kovrče tako da ne preskočite ovaj korak.

Korak 6 Otkriva i odvojene

Sljedećeg jutra, glatka kokosovo ulje preko obrtima kako bi se smanjila kovrče kada se uzme u obrtima, onda pažljivo otkriju obrtima da izbjeći lomljenje. Želiš da se odvoje obrtima prstima, a zatim ih opaperjati samo od korijena za dodatnu jačinu zvuka. Ako koristite pick za prašinom, izbjeći češljanje pik kroz dužinu kose jer će to učiniti vaš obrt iz manje definiran.

Pogledajte video

load...