5 čudesnih saveta za lepotu koje rade | BA.inspinre.com
Događaj

5 čudesnih saveta za lepotu koje rade

5 čudesnih saveta za lepotu koje rade

Žene su stalno govori različitim savjeta koji želimo da verujemo da će raditi, ali rijetko. Međutim, mi smo sastavili listu od 5 savjeta koji može činiti otkačene, ali su dokazali da rade čuda.

  1. Grijati uvijač za trepavice: Ako imate stick-ravno trepavice jedan od najboljih načina da se uvijaju njih je da se grijati uvijač za trepavice, sušilo za kosu za 5-8 sekundi. Grijanje će djelovati kao figaro i da u paru sa vodootpornu maskaru (koji suši brže) će vam dati savršen trepavice.
  2. Freeze svoj eyeliner: Da li imate problema sa sobom eyeliner raspada drugi pokušate da ga stavi na? Ako razmišljate, "Da! Svako jutro! ", Onda ovaj trik je samo za vas. Petnaest minuta prije nego što počnete da stavite šminku, zabij eyeliner u zamrzivaču, a kada ste spremni da se prijave, to će ići na lakši nego ikad.
  3. load...
  4. Brijati sa uređaj: Ako vam ponestane pjene za brijanje, zgrabi uređaj umjesto sapuna za backup. Je uređaj će omekšati izradi kosa brijanje mnogo lakše i to će također napišite noge svilenkasto glatka. Također zapamtite da je deblji uređaj manje morate koristiti tako da nećete osjećati kao da gubite to.
  5. Pivo i sirće ispiranja: Iako ovi možda neće biti najugodnije ispiranja, oba su vrlo korisni za kosu. Dobar ispiranje sa pivom će pomoći napuniti vlagu u kosi dok ocat čini čuda za sjaj. Sa obe, jednostavno kaput kosu u njima i pustite da odstoji nekoliko minuta. Kad si spreman isperite kosu hladnom vodom, što će također pomoći riješi miris.
  6. Koristite kocku leda dnevno kako bi masti, akne i bore dalje. U redu je da prizna da to ne zvuči zabavno, ali da li će zadržati masne ćelije, akne i bore pod kontrolom, to je dobro isplati. Pre nego što odete u krevet, uzmi kocku leda i umasirajte ga po licu. Ni na koji način je to najudobnija stvar, ali ćete se navići. Koristite ga dok se ne otopi i otići u krevet znajući da ste na putu za sprečavanje tri stvari koje su jednostavno dosadni.
load...