Vratite se u školu i uputstva za oporavak kose | BA.inspinre.com
Brendovi

Vratite se u školu i uputstva za oporavak kose

Vratite se u školu i uputstva za oporavak kose

U ljeto, naša kosa izložena toliko naglašava da je u septembru smo obično ostaje na suhom, čvorovima nered. Nije dobar način da zapamtite svoj neverovatan ljetni odmor.

Glavni krivac za mnoge vaše ljeto nevolje je sunce. Isušuje kovrdžave kose i nestaje kosu pigmenta. Hlor od oštećenja bazenske vode naše niti, kao dobro. Biti aktivan u vodu, pijesak, vjetar i opće aktivnosti na otvorenom može biti kriv. Ljeto je vrijeme kada smo još žive slobodno malo, tako da obično ne obraćaju toliko pažnju na naše njegu kose. Cilj popravka ljeta kosa je da dopuni svoj vlagu i hranu, i popraviti štetu.

Sa svojim delikatna kovrče na umu, pripremio sam master plan koji će vratiti WOW u kosu: DIY, drogerija kupuje, i visoke mogućnosti kraj.

Uradi sam (budget friendly)

Popravak Rx Mask
Laneno Fix

Drogerija oporavak (za narkomana proizvoda)

  • SheaMoisture Manuka Hidratacija Intenzivna maska: Ova maska ​​je jedna od mojih omiljenih iz shea vlage. To donosi mnogo vlage i mekoću teksturom kose.
  • Kapa za tuširanje i topli poklopac motora: A vruće ulje duboko tretman najbolje radi kada se zagrije. Na taj način, zanoktice se otvori i pusti još proizvoda u. Držite ga na 30 minuta za maksimalne rezultate.
  • load...
  • SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl Jačanje Smoothie: Neverovatan Styler da se hrani i vlaži kosu! Ima li išta bolje od topline stilu i obojene kose? Ako vam je pretežak, slobodno upotrijebite mlijeko umjesto toga.

Vaš (high-end) plan proizvod

  • Briogeo ne očajavajte, Repair! Duboko uređaj Maska: Ova maska ​​je super. Ona ima toliko dobrih sastojaka i zaista ostavlja kosu osjećaj drugačije kada ga koristite. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko volim to! Ako vaša kosa je osjećaj suhe, ovo je proizvod za vas.
  • Huetiful Parobrod: Samo vrišti vlage kao huetiful parobrod. Uvijek sam se neverovatno duboko uređaj sesije kada se koristi parobrod! Samo sjediti pod njim svoj omiljeni masku u kosi i gledati magic happens.
  • Kinky Curly Knot Danas Hranjiva: Ako je vaša kosa se osjeća tužno suha, koristeći odsustvo-u ispod Styler zaista mogu promijeniti ishod. Plus, odsustvo-u ostaje u kontaktu sa kosom duže, što mu omogućava da se hidrirani ceo dan.
  • Camille Rose Naturals Curl Maker: Ovo Styler je sve o definiciji, grudica i vlage. To je najbolji styler za suho, žedan, i teško lokne. 

Sa ovim planovima oporavka, vaša kosa će se vratiti na zdravlje u nema vremena. Predlažem koristeći hranjivim masku svaki put perete kosu za dva uzastopna tjedna. Nakon toga, održavaju rezultate jednom nedeljno sa tretman duboko uređaj.

load...