Twas su i seksi | BA.inspinre.com
Brendovi

Twas su i seksi

Twas su i seksi

Kombinuju prekrasan dama, jedan odvažan šišanje i dozu slobode pomiješana s povjerenjem i dobićete seksi TWA nosi žena. Oh, nisi znao? Dozvolite mi da ponovim: Twas su SEXY!

Ima nešto da se kaže za ženu koja može baciti joj kosu i dalje zadrži svoj šarm i privlačnost. Twas, ili teeny Weeny AFROS, su atraktivni, glamurozne i mogu biti veoma seksi!

Styling

Da li si uradio Big Chop ili samo skratila kosu u stilu, ima kratku kosu ne znači da svoje opcije stajling su ograničene. Naravno da može baciti na traku za glavu ili sport a tabure, ali možete stvoriti neke kul, šik stilova previše. U stvari, postoji mnogo načina na koje možete rock vaše TWA i dalje biti u modi.

Ako imate barem nekoliko centimetara od kose, imate više nego dovoljno da se igra i eksperiment s. Pokušaj u asimetričan stil za zabavu i šarmantan izgled. Ići za promašaj jastreb ako se osećate malo hrabriji! Ove svečane i partijski vrijedan stilova će prikupiti pažnju boravka, što vam i vaša kosa biti život stranke.

load...

Također se možete samo rock svojim TWA kao-je i dalje biti slobodan i seksi u isto vrijeme.

Stvoriti cool, coily stil prstom namotavanje kosu.

Uzmite mali pramen kose, dodajte malo pomada i zavrtite kosu oko prsta, stvarajući elastičan čvrsto namotaja. Možete učiniti ih kao veliko ni malo koliko želite stvoriti svoj vlastiti stil potpis. Ako nosite kratke, cropped vidi, budite sigurni da redovno vlaže kosu tako da ne postane suha i neposlušnu.

Boja

Morate imati određenu količinu samopouzdanja rock kratak, sassy rez. Ovo je, moji dragi prijatelji, zove se plijen.

Prečicom je sjajna prilika da isprobate boje previše! Od doživjet ćete rasti od relativno brzo iz TWA, moći ćete promijeniti svoj izgled samo s frizurom ili trim. Pokušajte hrabar crveni, slatkiš med plava ili čak ići na nijansu koja odgovara vašem tonu kože. To stvara jedan-of-a-vrste izgled koji će sigurno da te primijetili!

Kao što je vaša kosa počinje da raste, ti ćeš biti još više svjesni svog rasta kose. Možete početi eksperimentirati sa postavljanjem boja u određenim područjima vaše kose dati još više zapanjujući izgled. Dodavanje boja u prednjem vaše kose će pomoći uokviriti vaše lice, dajući pop boje i kapric osjeća prema bilo kojoj dužini kose.

Boja može biti dodan u vašu pribor zalihe previše. Možete biti hrabar ne samo svoj nakit, ali uz šalove i šminku kao dobro. Imate slobodu da se povuče zajedno različite dijelove u kohezivnu, svjež izgled bez obzira na boju kose ti ljuljanje.

Povjerenje

Morate imati određenu količinu samopouzdanja rock kratak, sassy rez. Ovo je, moji dragi prijatelji, zove se plijen. Swag je razlika između strepeći ide van sa svojim TWA i drži glavu ponosan. Ovo povjerenje je ono što čini žena neodoljiv suprotnog spola i kosa zaljubljen kolega naturals.

Pokažite svoje SWAG gradeći svoju kolekciju pribora. Jazz svoj izgled s nekim funky čaše, ramena prašine naušnice ili hrabar u boji usana. Opcije su beskrajne kada je u pitanju oblačenje svoj TWA tako da ne bojte se probati nešto novo i drugačije. Sada je vaša šansa da se izrazite izvan vaše kose!

load...

Žele više?

Pogledajte naš TWA foto galerija i vidjeti kako stotine drugih naturals potresaju njihov TWA.

Final Thoughts

Twas ne moraju biti dosadni i oni svakako mogu biti neke od najžešćih stilova u zajednici prirodna kosa. Razmeću svojim Kinks s povjerenjem i znati da ste zaista lijepa. Nosite teeny Weeny afro ponosno i možda ohrabriti druge da učine isto.

Happy stajling!

load...