Tourmaline naspram keramike | BA.inspinre.com
Brendovi

Tourmaline naspram keramike

Tourmaline naspram keramike

Keramičke ima izvrsnu reputaciju za kvalitetne rezultate po stilista i at-home korisnicima. To je nemetalnih, neorganski materijal koji stvara negativne jone. To zagrijava brzo i distribuira topline ravnomjerno. Skuplje i kvalitetnije keramičke okovi izrađeni su od pune keramičke pločice. Međutim, zajednički keramičke pločice pegle su izrađeni od aluminija ili titana ploče, presvučene keramičkim. Iako je ovo i dalje čini visokih performansi stan željeza, dugotrajno korištenje može uzrokovati keramičke nositi dalje, otkrivajući ne-keramička ploča, što može dovesti do je maznuo, nejednaka distribucija toplote i oštrije topline. Folica.com navodi da, "Keramički rasipa toplotu i zatvara kutikulu za sjajne, kovrča bez brave."

Bliži pogled na Tourmaline

Turmalin je najnoviji u toplotu stilu tehnologije. To je kristalni mineral koji je proizveden organski i koriste se za kaput tablice pegla. Ovaj plemenitih dragi kamen može proizvesti šest puta više negativnih iona nego keramike. "To je često prožet u keramiku i Titanium ploče za proizvodnju i ravniji, sjajnija rezultate." - Folica.com. Turmalin izlazi najviše negativnih iona za visok nivo sjaja i glatkoće. Kada je negativnih iona od željeza dolaze u kontakt sa pozitivnim jona suhu kosu, rezultat je neutralan punjenja, koji postavlja zanoktica stan staklasto, kovrča bez kose.

load...

Reč od: An Expert

"Kada kupite stil alat, želite biti sigurni da je zdravije alternative kosu. Keramika je odličan izbor za sjaj, štiti kosu od oštećenja toplote i zaštita protiv kovrdžanje. To čini kroz brtvljenje vlage u kosi ostavljajući. Sjajnog Tourmaline je dragulj;... To pomaže osigurati vlagu i i poboljšava sjaj kosa će se pojaviti zdravije, jače i elegantniji Tourmaline i keramike i omogućiti brtvljenje zanoktica tako da izgleda više poliranog su velike mogućnosti da imaju i dati više opcija za različita tržišta.

Ako imate kosu bez keramičke ili turmalin, vi u osnovi primjene intenzivne topline, koji je upravo isušuje kosu, odvođenja vlage. Ovo je slično kako je sunce suši, ostavljajući kosu bez sjaja, suha i oštećena. A titan željeza je drugačiji. Ona dobiva stvarno vruće i održava u skladu nivo toplote za ravnomjernu raspodjelu topline. Ova vrsta željeza je popularan za Keratin tretmani. "-Jazmin Brunson, saradnik brend menadžera Exceon American Beauty Supply (tvorci Sedu).

Ono što je najbolje za vas?

Procijenite vaš tip kose. Ako je vaša kosa oštećena, u redu, ili ako ste zabrinuti za štetu topline, možda želite keramika željeza prožet turmalin. Ako je vaša kosa je izuzetno zdrava i jaka, sa debelim, gruba, kovrčava kosa, imate neograničen izbor. Međutim, bez obzira na ravnim željeza se odlučite na, produženo ili zloupotrebe mogu izazvati oštećenja na vašem pramenove, tako da poduzmu sve mjere opreza kada stan glačanje. Što se tiče cijena, sama turmalin je jeftiniji za proizvodnju od keramike, ali neki od najboljih pegle koriste obe tehnologije tako cijene se kreću. Nemojte odabrati željeza koja odgovara vašem budžetu bez ugrožavanja kvalitete, i budite sigurni da provjerite garancije!

Pitali smo Sedu o pravilnom način da zaštitite svoju kosu od vrućine, a to je ono što oni imaju da kažu:

"Ljudi koji imaju kovrdžavu kosu treba da dobije turmalin ili keramičke željeza za dodatnu zaštitu. Trebalo bi biti sigurni da šampon i stanje prije toplinskim oblikovanjem, a oba daju hranu u kosu. Kada se koristi topline alat, koristite anti-frizz proizvod za obranu protiv kovrča, UV zraka i topline. To će omogućiti pomoću najmanje iznos od topline. Odlična opcija je nedavno objavljen, Sedu hidratantna Collection, zajedno sa šampon, regenerator, Termalni Primer i protiv sitnog poliranje tretman. "

load...

Naša kosa zaslužuje pažljiva analiza stila alata i proizvoda. Svaki korak u procesu ispravljanja je jednako važna i zahtijeva odgovarajuće praćenje putem. Polazeći od temeljne čišćenje, kondicioniranje, a proces pripreme topline, a zatim oprezan i kontroliše primjenu topline. The New Cupuacu protiv sitnog Smoothing Collection by Carol kćer je kompletan set adekvatnu zaštitu za glatke još zdrav uvojcima.

Dakle, što željeza i proizvoda pratnja će vam koristiti na sljedeći pegla sjednice?

load...