Tehnika sušenja koja daje mojim kljunama više volumena | BA.inspinre.com
Brendovi

Tehnika sušenja koja daje mojim kljunama više volumena

Tehnika sušenja koja daje mojim kljunama više volumena

Ti bi se tvoje uvojke da bude obimniji? Malo prilagođavajući svoju rutinu sušenja može učiniti trik! S obzirom da sam apsolutno ljubav obiman kovrče, mnogo koraka od mojih uobičajenih za cilj pranje rutinu u uzimajući dobro definirano, ali i dalje obiman kovrče. To je razlog zašto radim sve sljedeće: zamisli točno u puno slojeva, plopping, oslobađanje od viška vlage ili clipping moji koreni. Ako mislite da postizanje obiman kovrče bez uvojke je nemoguće da imam dobre vijesti putu ka vama: to je moguće! Ovako ja uzmem kovrče biti ovako obiman, ali i dalje kovrče bez:

Isfenirajte kovrče!

Kako bi se obimniji kovrče sam ti preporučujemo da isfenirajte uvojke umjesto njih pustiti osuše. Mijenja svoju rutinu sušenje iz klima na feniranje već mogu ti puno više volumena! Slijedeće dvije slike pokazuju razliku u volumenu kad je moj kovrče još bili malo duže.

Moje kovrče nakon feniranja njih:

Moje kovrče nakon što ih pustiti zrak-suho:

Bio sam iznenađen da vidim koliki je razlika je, kao što sam obično nikad nije dao moje kovrče klima-sušenje (pročitajte cijeli članak sam radio na ovom na mom blogu).

load...

Isfenirajte uvojke dok ne budu 100% suhe:

Mnogi kovrdžav nikada neće isfenirajte svoje uvojke dok ne budu 100% suhe, jer smo ih se bojali uzimajući isušena i na taj način neposlušnu. Nisam se usudio to učiniti sve do nedavno, a ja sam tako sretan da sam probala! Na ovaj način ja uzmem kovrče biti još obimniji nego kad sam samo blow-sušena njima dok su bili 80-90% suhe. Svestan sam da su neki od vas možda u potpunosti ne slaže sa mnom, ali moje iskustvo naučilo me je da je to zapravo dobra stvar da se u potpunosti Blow-osuši moje kovrče, ali pogledajte sami - možete li pogoditi što zamislite Uzeo sam nakon udarca Sušenje moje kovrče dok nisu 100% suhe?

Jeste li vidite razliku? Uzeo sam prvu sliku nakon samo feniranje do 80-90% suhe, a druga slika je snimljena drugi put nakon feniranja moje kovrdže do 100% suhe. Uzeo sam i slike u okviru iste nedelje, ali to je smiješno kako mi kovrče izgledaju kraće na drugoj slici... Oni nisu uopšte frizzier nego kad sam blow-sušena njima dok su oni bili samo oko 80-90% suhe. Nakon potpuno ih feniranja oni nisu samo curlier, ali i obimniji.

Držite lokne hidratizirana

Ako sada misliš o pokušaju da isfenirajte uvojke dok ne budu 100% suhe, imajte na umu kako bi bili sigurni vaše kovrče su dobro hidratizirana. Na taj način oni će ostati dobro definirana i kovrdžanje-free. Predlažem vam da koristite nešto teži uređaj nego što je uobičajeno. U slučaju da ovaj težine vaše kovrče dole previše, pokušajte samo ostaviti u malo više nego što je uobičajeno (posebno na krajevima 'potrebno dovoljno vlage).

Ako koristite više uređaj ne radi za vas ili ako kovrče i dalje previše neposlušnu nakon feniranja, preporučujem vam da koristite gel ostavljajući vam gel cast. Gel cast pomaže očuvanju vaše grudve i onemogućava lokne od previše neposlušnu. Ali ne zaboravite da SCRUNCH kroz krize nakon feniranja.

I dalje možete clip korenima

Clipping korenima dok je kovrče su još barem malo vlažnom ima najbolji efekat na korijen volumenu. Dakle, kada ste feniranja tvoje uvojke dok ne budu 100% suhe najbolje je da napravite kratku pauzu od feniranja isječak svojim korijenima kada uvojci oko 80-90% suhe. Nastaviti feniranja odmah nakon što ste stavili snimke u svoj kovrče, a zatim završiti feniranja vaše lokne sa snimke u njima. Nemojte koristiti metalne kopče ako ih ostavlja u dok feniranje kao oni mogu zapaliti skalp kada zahuktava. Zato sam uvijek koristiti normalno Bobby igle isječak korenima!

load...

Pa zašto onda ne isfenirajte kovrče malo duže sljedeći put? Voleo bih da čujem ako feniranja tvoje uvojke dok ne budu potpuno suve radio za You- ostavite komentar! u

load...