Skrivena djeca se pitaju: Kako mogu učiniti da joj pletiva traju duže? | BA.inspinre.com
Brendovi

Skrivena djeca se pitaju: Kako mogu učiniti da joj pletiva traju duže?

Skrivena djeca se pitaju: Kako mogu učiniti da joj pletiva traju duže?

Draga Cosy: Moja beba ima kovrčave kose-oko 3b / c-i svaki put kada sam pletenicu kosi. Postaje neposlušnu oko dan 3 i želim da počnu da rade zaštitne pletenice i ostaviti u za 2 tjedna, ali do kraja sedmice 1, kosa joj izgleda kao katastrofa. Trebam koristiti pletenice sjaj ili šta? Treba mi pomoc.

A: Braid Sheen je odlična ideja. Pokušajte prskanje u malu količinu drugog dana pletenice i onda otprilike svaki drugi dan nakon toga. Budite pažljivi samo da koriste malo sjaja, inače će se kosa masna. Evo tajna tip-stavio maramu na glavi vaše kćeri prije spavanja, jer će to pomoći da kosa od uzimajući s ogrlicom i neposlušnu.

Voćni Delight Detangler

Draga Cosy: Ja sam uglavnom ravno kose mama sa 2 1/2-godišnju kćer. Ona ima vrlo fine jagode plavu kosu. To je bilo pravo dok je ona bila u vezi godinu dana, ali je počeo da postane kovrčava. Sada se radi o 3a, izgleda dobiti curlier iz dana u dan. Tu je još nekoliko dlaka ispod na leđa da je ravno: Očekujem da će se na kraju se skida frizure. Na prednjoj strani gdje joj je kosa malo kraće, pogotovo u ovom toplom vremenu, to je jako čvrsto corkscrews. To je i dalje prilično tanak, ali postaje deblji i imam vrlo gusta (ali dobro) kosu tako da je moguće da se ide u tom pravcu. Ja sam na gubitak kao što nikada nisam bavio kosom ovako. U početku smo bili pranja svake noći: Upravo sam počeo režim 2x nedeljno da vidim da li to pomaže. Koristimo Johnsona kovrčave kose bez suza šampon / uređaj. To se jako zamršena iako na račun je tako dobro, tako da smo isperite ga i onda sam sprej neki Johnson Detangler u njemu i češlja kroz i pustite da se osuši. Zaplete su maleni čvorova tako da ne mislim da je otpetljava prstima je opcija. U jutarnjim satima je ogroman, zamršenoj kovrčavu nered, tako da sam prskati vodom i dobiti sasvim mokra, onda Detangler a onda sam češlja ga. Ponekad mi je potrebno to učiniti ponovo nakon nje nap. I dalje dobiva neposlušnu bez obzira. Ja sam otvoren za sve sugestije što se tiče uređaja, itd, i bilo koje druge pomoći!

load...

A: kosa Vaša ćerka je definitivno "sazrevanje", baš kao i ostatak! Divno je da ste prepoznali ovaj i mijenjaju svoj režim njege. Manje često pranje je definitivno pravi početak. Toliko ljudi previše peru svoje djece kosu. Što se tiče proizvoda, mislim da je najbolja stvar za učiniti je da isprobate različite proizvode i saznajte šta je najbolje za vas. Ako niste zadovoljni s onim što se trenutno koristite, pokušajte nešto drugo! Preporučujem Tako Ugodna linija, koja je nastala od strane zaposlenih u Cosy rezova za djecu u New Yorku. Formuliran je posebno za djecu i prilično nježan i hranjiva. Fruity Delight Detangler je posebno neverovatno!

Što se tiče zaplete, pokušajte stavljajući u labavu pletenicu ili ponija za nju da spava sa noću da bi se sprečilo klupka, i pokušati zadržati svoju kosu tokom aktivne vremenima kao što su sport ili igralište. Sretno!

Draga Cosy: Cela moja familija su kovrdžave glave. Jedan od problema je da je moj najmlađi, koji je 9 godina, prilično je uvijek imao svoju kosu ili staviti u samo rep na vrhu potiljku ili i pleteni. Sada kada se trudimo da bismo našim kovrče biti slobodna, njen gornji dio glave i gornji slojevi nisu baš provukao, oni su samo neposlušnu. Ja sam bio samo uređaj joj kosu, pokušali lavande magla koja Lorraine Massey kaže, ali se ništa ne radi. Ona se voli ne da joj kosu i pleteni. Ona je vrlo bezbrižan duh. Samo ne znam kako da joj lokne da počne ponovo na ovu problematiku. Bilo kakva pomoć ili sugestija su dobrodošli!

Kooky Kiwi Styling krema

A: Možda bi trebalo da se obratite frizer da vidimo da li bi drugačije šišanje pomoći da se prirodno pregib u kosi. Često puta, kada je kosa preteška, teži niz kovrče. Nekoliko dugo slojeva može riješiti taj problem. Što se tiče kovrča, pokušajte svjetlo krema koja glatka kosa zanoktica, ali ne sputavati kosu. Pokušajte Tako Cosy Kooky Kiwi Styling krema, to je lagan, tako da je savršen za kosu vaše kćeri.

load...

Draga Cosy: Moj 2-godišnjak ima kovrdžavu kosu.. To spirale uglavnom, iako sa strane njene kose najbliže lice su uglavnom ravne. Rečeno mi je da bi mogao biti dugotrajan kosa kao beba. Njena kosa i dalje raste sve više i više kovrdžava. Kada je mokar, to je do pola leđa. Kada se osuši, to jedva pokriva ramena.

Ja imam teško vrijeme držeći zapetljavanje daleko. Su pranjem samo kad moram, a koristeći beba uređaj na njenoj kosi svaki put kad je kupati.

Najveći problem u ovom trenutku je da ona postaje teško pletena svaki put ona jaše u svom autosjedalicu-a nedavno je počela raskidanjem u leđa. Tona maleni čvorova. Ponekad sam primoran da ih izrezati, jer ih ne mogu ukloniti čak i nakon podmazivanje kosi. Bilo koji savjet o tome kako spriječiti problem autosjedalica?

A: Tangles su veliki problem za kovrčave kose deca! Morate znati 2 stvari. Prvo, morate znati kako se nositi s njima kad ih je ima i drugo, kako ih spriječiti od događa na prvom mjestu!

Za početak, pokušajte koristiti gusta i kremasta dječje uređaj ovako Ugodna Sweet Strawberry uređaj. Nanesite velikodušan iznos i potom sa uređaj u kosi, češalj kroz kosu sa širokim češljem zub. Trik to radi bezbolno je da se male sekcije, jedan po jedan i češlja ih, radeći jedan inč istovremeno odozdo prema gore. Pravi trik da ga držite bezbolan je da drži vlas kose radite na jednom rukom, dok češljanje dno s drugim. Ovo će spriječiti tegljenja.

Između kupanje, koristite Tako Cosy voćni Delight Detangler da bi kosa čvor-free. Koriste iste metode raščešljavanje.

Što se tiče prevencije klupko, nosi labavu pletenicu ili pony u krevet noću će puno pomoći. Također, držanje joj je kosa tokom aktivne vremenima kao što su tokom sportskih i igralište vrijeme će puno pomoći, previše.

Poslednji savet, najbolji način da se bave zaplete je stalno ostati na vrhu njih. Jednom kad se otišla predaleko, to je gotovo nemoguće da se bavi bez rezanja kosu.

load...