Serena Williams se bori sa kosom na terenu | BA.inspinre.com
Brendovi

Serena Williams se bori sa kosom na terenu

Serena Williams se bori sa kosom na terenu

Nakon snimanja dvije zlatne olimpijske medalje, Serena Vilijams osvojila 35. Od 36 singl mečeva na WTA Tour Cincinnati. Osim bori njena protivnica, grčki kvalifikacija Eleni Daniilidou, ona je također bori da zadrži njene velike, prekrasne uvojke iz igre!

Kovrdža, održao se sa trakom za glavu, duva u lice divlje tokom igre.

"Moram da ga smiriti. To je stvarno velika. Bilo je malo vjetrovito, tako da je postajao u lice." ona se osvrnuo na borbu sa kovrdža.

Ona je pokušala da ih drži leđa onim što je nazvao "80-ih godina frizuru", ali joj je kovrče povukao svoj put nazad u vetrovit vremenu. I dalje je na samom vrhu ove prošlosti u utorak u uprkos tome kako joj je kosa moglo uticati svoju igru. Ovo je u suprotnosti sa kompletan, non-faktor frizuru bio u pobjedama drugog dvostrukog dobitnika nagrade zlatne medalje, Gabby Douglas. Iako je Williams bio u stanju da zadrži ove pobede, Williams je frustriran svojom igrom. "To je šokantno. To je neprofesionalno", rekla je ona, pozivajući se na 44 neiznuđenih grešaka ona je tokom meča. "Nadam se da počisti mog nastupa za svoju sljedeću utakmicu"

load...

Williams i dalje je izrazio sklonost za nju kovrčava frizura, "Izgled nije nova. Upravo sam pusti to super prirodno i super luda i nije me briga. To je zabavno." Pa, naravno da mislimo svojim uvojci su zabavno, Serena! To je velika da ona je odlučila da prihvati kovrdža i na terenu i van njega. Mi kovrdžav može uzeti lekciju od nje stav u tome, čak i ako imate trenutke kada čini vaše kovrče da stane na put, oni ne moraju stajati na putu radiš ono što je trebalo da uradi.

Osim se bori za svoju protivnicu i kosa joj je, Serena je podržao njen dubl partner i starija sestra, Venus, koja je bez koštice protiv nekih hroničnih zdravstvenih problema. Venera je rekao o njoj dijagnoza s Sjogren sindrom, "To je još uvijek u mom tijelu pokušavaju da se bore protiv mene, ali ja se borim protiv toga kao well.I nastaviti raditi sa mojim doctors.Nothing može spriječiti loše dane, ali loših dana aren ' t tako loše kao što su bili. Sada shvatam moram da prekinem tu ako nisam imaju najbolji dan. Moj glavni cilj je da budem 100%, ali nije to kao ide dalje. "

Kada se stavi u perspektivu, izazovan dan kosa nije nešto ni od sestara Williams će pustiti stajati na putu!

Da li se ikada osjećati kao tvoj kovrče su "bacanje iz igre", ili su toliko deo tebe da ih nikad ne vide na taj način?

Žele više?

Janelle Monáe: Najnoviji CoverGirl

Serena Vilijams ne dozvoljava Curls Ulazi u svom putu

4 načina da Moisturize Vaš Curls

load...