Rizici (i prednosti) upotrebe četke za ispravljanje | BA.inspinre.com
Brendovi

Rizici (i prednosti) upotrebe četke za ispravljanje

Rizici (i prednosti) upotrebe četke za ispravljanje

Naturalistas svih tipova kose vrednuju moć svestranosti; sposobnost da se iz kovrdžava pravo i nazad je uvek Iudilj iskustvo. U našoj težnji za razvučeno stilu, tragamo za najefikasnijih načina da se ispravi, dok smanjenje rizika od oštećenja. Najnovija ludost na tržištu za njegu kose je ispravljanje četkom. Naravno, sve ima svoje prednosti, mane, i priča upozorenja. Neka fešta naše oči na ovaj novi alat za kosu.

Ono što je za ravnanje Brush?

A ispravljanje četka je frizerski alat koji obećava da će grijati stil kosu sa elegantnim rezultatima. Označavanju ispravljanje četkom obećava da pomoću ovog alata više neće biti potreban drugi stil alata.

Prednosti

Kroz mučan i dugotrajan proces ispravljanja prirodno kinky, coily i kovrdžave kose, moramo da se osuši kosu u obliku pucanja. Nakon razmatranja mnogih video i eksperimente na svoj verni rođak, primijetio sam neke aspekte ovog alata koji su više od koristi u odnosu na tradicionalan stan željeza.

load...

Izbor temperature

Ravnanje četka može dostići maksimum od 550 stepeni. Ovo je velika mogućnost za naturals sa labavija pregib obrasce jer omogućuje za samo trebaju oko dva prolaza s ispravljanje četkom kako bi se postigla elegantan stil. Ne kažem da svako treba da bude pomoću ovog uređaja uz maksimalne temperature.

Nema više "Chase Metoda"

Kada prolazi kroz proces ispravljanja, mnogi naturalistas koristiti Način Chase kako bi se osiguralo da se toplota se primjenjuje izglađuje svaki pramen. Jer je ispravljanje četkom je ravnomjerno raspoređena čekinje tokom, sve vlasi kose su odvojeni - na taj način, s obzirom na jednaku količinu topline aplikacije. U suštini, čekinje od ispravljanja četkom će pojednostaviti proces ispravljanja.

Za nervni Nellies da strahuju od potencijalne štete od razbija njihove delikatne pramenova između metalne ploče, ne brini više. Ravnanje četka ne zahtijeva nikakve dodatne dijelove za pomoć u stvaranju glatko polirani izgled.

Rizici

Kad god smo odlučili da se krene na put primjene topline našim plemenitim kose, moramo biti vrlo oprezni kako bi se smanjila šteta što je više moguće. Kada koristite ispravljanje četkom postoje posebni predostrožnosti da pazi na kraj tradicionalne oštećenja topline.

Melting kosu

Faktor kosa-topi je veliki rizik korištenja ispravljanje četkice jer dostigne tako visoku temperaturu. Različite vrste kose zahtijevaju različite temperature (keratin u pramenova počinje da se topi na 325 stupnjeva). Beyond 325 stepeni, šanse za potpuno topljenje kosu strands povećava. Da biste sačuvali slomljeno srce i trauma, ne budi nestrpljiv i koristiti ekstremnim temperaturama. Znaš koji je tvoj kosa može nositi bolje od bilo koga.

Mehaničkih oštećenja

Mehanička oštećenja mogu javiti kada se koristi za ravnanje četkom jer vrhove čekinja može ukrasti na krajeve pramenova. To se dogodilo vrlo rijetko u cijeloj mišljenja; Međutim, blokiranje kose može izazvati strašne ispucale vrhove koje zahtijevaju tih ciljeva će biti ukrašene.

load...

Na kraju, kada se koristi bilo kakve direktne topline na kosu moramo uzeti oprez štete topline. Uvijek budite sigurni da koristite zaštitu od toplote da se smanji potencijal dugoročnog oštećenja. Vaša kosa će vam zahvaliti.

Da li ste probali jedan od ovih popularnih ispravljanje četke?

  • Jednostavan Straight Keramički ravnanje Brush, 40 € u krevet, kupatilo, & Beyond
  • Dafni ispravljanje kose Keramička četka, 200 € -300 € online
  • Denman Thermo Keramički ravnanje četka, 15 € na Walmart
load...