Projekat coiffure donosi prirodnu kosu umetničkom svetu | BA.inspinre.com
Brendovi

Projekat coiffure donosi prirodnu kosu umetničkom svetu

Projekat coiffure donosi prirodnu kosu umetničkom svetu

Uz prirodna kosa sama situacuacije na čelu mnogih mode, stila i kulturne rasprave nedavno, izazov za svoj status kao umjetničko djelo je jedva bila tema mainstream medijske pokrivenosti. Mjesto prirodne crne kose u umjetnosti i kroz istoriju često prebacivati ​​između faux pas i trendi s naglaskom na političke i društvene implikacije. Marginalizacija prirodne kose kao rijetke i teško za rukovanje je poboljšana malo od nedostatka prirodnog frizera za žene boje na pisti da ponekad smiješno prezentaciju prirodne kose u medijima, ali će uvijek biti stvarna potreba za više izloženost pozitivnim reprezentacije. Sada postoji još jedan komad da dodate.

Nedavni napor mladi Amerikanac umjetnik je nastavio tradiciju čast prirodne kose u svim njegovim pun, coily slave kroz kompilaciju dirljiv slika.

"U Coiffure Projekt" je upečatljiv, minimalistički zbirka portreta sadrži 10 predmeta iu crno-bijele i fotografije u boji po Baltimore-based fotograf Glenford Nunez. 25-godišnji osnivač i fotograf Trust Vaš Fotograf Studio je predstavljena u publikacijama, uključujući Baltimore Sun, i istaknuti online medija, uključujući NPR i Huffington Post. Bio je inspirisan njegov pomoćnik kad je shvatio što je slučajno uzeti i prikupljenih nekoliko slika od nje i njene zapanjujuće prirodne kose. Tog kobnog inspiracija okrenuo jednostavan estetski veselost u prekrasnu kolekciju vidljiv na svojoj internet stranici u nadi pretvaranja fotografije u stolić knjigu.

load...

Coily glave, prirodne djevojke širom svijeta mogu biti ohrabreni slike koje hvataju pojednostavljeno ljepotu jer bez optičkog miješanja nakinđureni pozadini ili čak i više od jednog predmeta po hitac. Svaka slika je destiliranu trenutak u vremenu i snima opuštenom okruženju. Slike u rasponu od casual do Couture žena pozira u rezervoarima vrhovima ili jean jakne, povukavši na kosu ili grčilo u bez muke backbend. U jednoj boji fotografiji, model gleda snažno i ozbiljno u fotoaparat, prstima dodirujući bradu, kosa joj nagomilali u gustoj stilu promašaj jastreb.

Fotografisao Glenford Nunez

Najbolji aspekt "u Coiffure Projekt" je niz tekstura i stilova ženske kose. Tu je sve od velikih AFROS do sazrijevanja Twas, čvrsto namotaja beskrajne kovrče i labave valova. Sa studijama koje su pokazale da je šokantno većina žena ne vole svoju kosu, vizualne meditacije kao promišljeni projekt fotografije Nunez su vrsta aktivizma sliku potrebno potaknuti sve više i više žena da prihvate svoju prirodnu kosu. Creative pokrete poput ovih služe svrsi - oni omogućavaju svakome priliku da vide odraz sebe, svoje prijatelje ili rodbinu u svijetu oko nas na pažljiv, namerno način.

Želite da vidite više od "The Coiffure projekta?" Idite u Kickstarter.com da podrži Nunez predstojeće izložbe!

Šta mislite o ovim fotografijama? Koje su neke druge vrste medijske umjetnosti želite vidjeti koje nude ljudi sa prirodnom kosom?

Žele više?

  • Izrada Naravno kovrčavu kosu Normal
  • J.Lo je novo Curly Bob
  • Kinky Twist frizura
load...