Proizvodi za kosu sa UV zaštitom | BA.inspinre.com
Brendovi

Proizvodi za kosu sa UV zaštitom

Proizvodi za kosu sa UV zaštitom

Štitimo naše kože kreme za sunčanje, štitimo naša lica sa SPF u našim temeljima, ali da li ste znali da postoje proizvodi sa UV zaštitom koji može zaštititi vaše uvojcima od štetnih efekata prekomernog izlaganja sunčevim zracima? Potrebno je da, jer sunce je lijep kao i snažan i uzrokuje oštećenja daleko izvan izblijedio boju kose.

MOR: Koristite zaštitu od sunca za dlake

Šteta kosu može izdržati kroz masivne sata od UV u suncu može značajno izmijeniti kosu zanoktice i poroznosti. Suhu, krhku kosu koja je izbledela i mlitavi može se javiti od oštećenja sunca i to je tako nepotrebno, jer postoje načini da se boriti protiv toga. Naravno druge opcije uključuju nošenje kape, šalovi, i boravak u hladu, ali ponekad je potrebno da pusti kosu slobodi. To je još uvijek sigurna i da će vam omogućiti da diše malo lakše u odnosu na zaštiti vaše uvojcima koliko god možete.

load...

AVEDA Sun Care Zaštitna dlake Veil

Ako želite da se bori protiv suhoće, boja blijedi, a štetne sunčeve zrake sve u jednu bocu, onda je to zaštitna kosa veo je na vrhu liste. To stvara nevidljivi film koji će zaštititi vaše uvojcima od UV zraka do 16 sati izlaganja suncu! To je prožet ekstrakt zelenog čaja, certificirani organski cvijet sjemena ulje i vitamin E koji pomažu neutralizirati štetnih sunčevih zraka. Dodati da na organski shea maslac, kokos, i dlan ulja i dobijete tretman uređaj koji će umiriti vaša uvojcima i držati ih hidratizirana.

Rene Furterer Repairing Nakon-Sun maska

Ovu masku radi ono što kaže da će učiniti... Što suncem oštećene, neposlušnu kosu svilenkasto glatkom sa samo jednim aplikaciju. Obogaćen dlan maslac i fosfolipidi prirodnog porijekla, ovo nakon sunčanja masku restrukturira svoj sunce oštećen uvojcima, zaglađuje, hrani, i da gipkost nazad u pramenove.

Babo Botanicals Swim i sporta za raščešljavanje kose Spray

Ova neverovatna ispire sa kose je prožet biljnoj bazi uređaja koji pomažu da se bori protiv UV oštećenja na vašem suho uvojcima. Vaša kosa ostaje hidrirana i zaštićena. Divljini pansy je UV filter koji se opire bolesnih efekte hlora, soli i sunca. Tu je aloe vera i krastavac da dopuni gubitak vlage iz elemenata i sa bogatom spoj vitamina i antioksidanata će dati svoju kosu šansu za borbu ovog ljeta.

Ouidad zaštitu od sunca Sun & Sport Ostavite-u spreju

Nećete doživjeti suhu kosu ili gubitka boje na svoj delikatan lokne sa ovim odsustvo-u uređaj. Štiti kosu od oštećenja sunca sa UV blokatorima koji stvaraju nevidljivi diše štit. Ovaj štit blokira elemente, uključujući soli, vjetra, pa čak i klor. Tu su proteini i aminokiseline koje pečati vlagu kosi i njeguje dok ste se zabaviti na suncu.

Bee Mine Bee Lovely hidratantni dnevni regenerator

Ovdje je svakodnevno uređaj za cjelogodišnje i ima moćne zaštite u ljeto. Ovaj dnevni ovlaživač štiti od UV-A i UV-B zraka da se bori protiv suhe, lomljive i oštećene vlasi. Sve ti je mekoću, glatkoću i upravljivost.

load...

load...