Prirodno kovrdžava Michelle Breyer slavi revoluciju revolucije u Njujorku | BA.inspinre.com
Brendovi

Prirodno kovrdžava Michelle Breyer slavi revoluciju revolucije u Njujorku

Prirodno kovrdžava Michelle Breyer slavi revoluciju revolucije u Njujorku

Pionir u zajednici i OG kovrdžave veteran, NaturallyCurly suosnivač Michelle Breyer ima desetljeća u vrijednosti od putovanja podijeliti sa zajednicom je pomogla oblik. I sada, ona je spremna da ga dijele.

Šta #TheCurlRevolution znači za vas?

"Ovo je tako nadrealno," Breyer plakala sa suze radosnice što je odvela u centru pažnje ispred neke od svojih najmodernijih, najuticajniji istočnoj obali vršnjacima u New Yorku Lightbox Studio. "Svi koji je radio na ovom projektu ne zna da je to rad iz ljubavi." Naravno, takav snagu stvaranja zaslužuje dašak svježeg zraka i prilika za slavlje. Zahvaljujući našem nevjerovatan sponzorima DevaCurl, Ouidad, teta Jackie, As I Am, Coconut Oporavak Curlformers i John Paul Mitchell Systems za pomoć NaturallyCurly tim staviti na veliki događaj u znak podrške promocija knjige.

load...

Prisutni promocija knjige stranka je na društvenim medijima da se zahvalim Michelle za sve njene trud u kovrčave kose industriji.

"Čestitam osnivač NaturallyCurly Michelle Breyer na oslobađanje Curl revolucije. Hvala vam za kreditiranje Ouidad kao pionir u pokretu za kovrčave kose. Mi smo uzbuđeni da proslavimo pokretanje ove večeri." Ouidad, osnivač Ouidad Salon i proizvoda

"Dakle, tako da čast da bude dio ovoga!" Diane Mary, kose i sadržaj ljepotu kreator

"Uvek me zapanjuje kako nas naše kose teksture povezati na toliko različitih, ali divnim ljudima. Hvala vam što ste me." Sephora Rose Gabourel, kovrčava, mode i putne bloger

"Industrija se uvijek mijenja, mi kao stilisti mora izabrati da bude doživotno uče. Dobio sam ovu knjigu, a već sam uzbuđena samo nakon nekoliko stranica. Hvala NaturallyCurly za ovu neverovatna knjiga. Kao kovrdžave djevojka, ja sam oduševljen da biste saznali više za sebe, i za mojih klijenata. " Sabrina Gray, vlasnik Touch of Grace Studio

"Ova knjiga je ispunjena sa klijentima i prijateljima u pregib industriji. Hvala Michelle i Skinny priliku." Kissa Starr, osnivač Buttafly UNITD

Postoji određena količina hrabrosti da ide u negovanje knjigu koja je jednaka dijela pričanje priča kao što je efikasan u prenosim odgovarajuće obrazovanje o najboljim praksama za režim kao jedinstven kao jedan pregib na glavi jedne osobe. Što predstavlja svako ko je odrastao ne znajući kako i gdje pronaći prave proizvode, što rez ili stil tražiti u salonu, ili ima kosu javno osramotila kao "pelena" i "neposlušnog" od djetinjstva, svako poglavlje Curl revolucije predozira na osnaživanju količine povjerenja i relativnosti u zajednici.

load...

Čak i ako je van snage podrške Breyer donosi svoju viziju je plodom u vreme kada je bilo gotovo nigdje da se okrenu online za podršku i savjete, The Curl revolucija je upravo ono što svaki kovrčava djevojka (ili momak) treba na njihov salon i na njihove stočić kod kuće.

Zahvaljujući Curl Revolution Promotivni Partneri: teta Jackie, As I Am, Coconut Oporavak Curlformers, DevaCurl, John Paul Mitchell Systems, Ouidad.

Uzmite primjerak Curl revoluciju u SHOPNaturallyCurly.

Ovdje je mjesto gdje će Michelle biti sljedeći:

  • San Francisco - 29 oktobar
  • Ft. Lauderdale - 2 Nov
  • Atlanta - 5. Novembar
  • Boston - 6 nov
  • Los Angeles - 11. Novembar
  • Toronto - 15 Nov
  • Baltimore - Decembar 2

Ne možemo čekati da vas upoznam i čuti svoju priču!

Fotografije Alisa Metal Eye Photography

load...