Prirodni bloger za kosu Meechy Monroe je preminuo | BA.inspinre.com
Brendovi

Prirodni bloger za kosu Meechy Monroe je preminuo

Prirodni bloger za kosu Meechy Monroe je preminuo

Ako ste počeli prirodni put kosu u posljednjih nekoliko godina ćete vjerojatno imaju te naći YouTube kanalu Meechy Monro. Odan pretplatnika označen njen potpis izgledati "Meechy twist-out", super definiran, meka, teksture, žive Afro. Poznat i kao dio sestre duo Monroe sestre sa svojom sestrom Vaughan, Meechy je uvijek bio strastveni o pomaganju ljudima i ljepote. Ali, bilo je mnogo više od toga. Rekla je Chicago Tribune u iskrenu razgovoru, "kažem žene da to nije sve o vanjskom izgledu, ali da bude sretan sa samim sobom. Naučio sam da ljepota nije samo frizuru i šminku - to ide mnogo dublje ". 

Bitka

U aprilu 2014. Godine, prije nego što joj je 29. Rođendan, Monroe primijetio jednu stranu lice joj je bilo opuštene. Imala je problema sa svom govoru. Nekoliko medicinskih pregleda otkrila da je pretrpjela tri poteza.

Dana 31. Maja, 2014 Meechy je dijagnosticiran rijedak kancerogeni tumor zove sarkom, i proveo narednih 6 tjedana u bolnici. Nakon što je pretrpio višestruke blagog moždanog udara i što mu je dijagnosticirana Afazija (poteškoća u isporuci jeziku), Meechy prošla kroz drugu operaciju 3 Juli 2014.

load...

Ona je tada razumljivo nestao sa interneta za ono što navijači smatraju predugo, ona je napisala: "Ko zna koliko je jaka morate biti dok ste suočeni s toliko odluka mijenja život." Njen online zajednica brzo oporavio iza nje da podrži Monroe i njen porodice i psihički i financijski sa hashtag #GetWellMeechy. Neki pomogla skupih medicinskih račune pohađanjem kovrdže za događaj uzrok korist pokroviteljstvom Cantu u Chicagu 20. Septembra 2014. Oni podigli gotovo 60 € ukupne pomoći platiti bolničke račune za Monroe , koji nije imao zdravstveno osiguranje.

Ovo je SOOOO slatko. Hvala ti!!! Ovo je zaista super i inspirativne. Vi ne znate kako vašu podršku i poruke su mi pomogli. #GetWellMeechy

"To je velika", rekla je ljudi. "Rekli su mi da," Volim te, Molim se za tebe. " To me čini plačem svaki dan, tako sam zahvalan. " 

U prethodnim epizodama svog YouTube serije stvarnom životu, Vaughan zajednička stvarnost bolesti i borbe njene sestre. Njihova online zajednica i ostatak svijeta došlo je nezaboravan obveznica i dirljiv odraz sestrinska ljubav kao Meechy vodili bitku svog života.

Lekcija za sve

Meechy rekao ljudima u februaru 2015. Godine da se od nje dijagnozu raka, bilo je važno za nju da se otvori rasprava o njoj raka i njen put natrag na zdravlje. Ona je rekla "Znajući postoje i druge žene tamo suočavaju raka kao što sam ja, želim da učinim sve što mogu da znaju da nisu sami."

Meechy bio je hrabar jer je bio borac. Ona je objavljeno fotografije koje prikazuju sebe ćelav i sa 40 kilograma tjelesne težine od nje tretmana. Bila je i ljubazan i promišljen; pred njom operacije, Meechy donirala njena prekrasna kosa Brave ljubavi, korist djece koji su pretrpjeli gubitak kose od liječenja raka ", moram da pogledam sa vedrije strane:. Ja sam štedi novac tako što ne moraju da uzmem šišanje" Monroe čuva sebe tražim prekrasnih kroz sve to, noseći šarene kape i šalove, a kosa joj je rastao natrag.

Meechy završava razgovor rekavši: "Ja sam naučio da ne uzimaju svoje zdravlje zdravo za gotovo i da žive u trenutku. Zahvalan sam za svaku sekundu života na ovoj zemlji. "

Nekoliko sati prije, njena sestra Vaughan dijelio potresne vijesti o Meechy preminuo na svom Instagram račun, pišući: "Ja sam slomljena. Odmorim sis. "

load...

Slomljen sam. Odmorim sis.

Ovo je razoran gubitak za svoju porodicu, svoje šire porodice zajednice prirodne kose, ali i šire. Lično Tako sam tužan zbog toga. Pitala sam se kako joj je prije nekoliko dana nakon gledanja vlog njene sestre. Došlo je do izliva molitve i podrške preko društvenih medija vestima. Život je tako plemenitim.

Naša najiskrenije misli izlaze na porodicu i prijatelje Meechy Monroe. Njen glas i prisutnost u zajednici prirodna kosa će biti duboko propustili. Počivaj u miru, kraljica.

load...