Previše sam mlada da budem siva | BA.inspinre.com
Brendovi

Previše sam mlada da budem siva

Previše sam mlada da budem siva

Jonathan Torch

Pitanje: Upravo sam napunio 25 i uočili oko 6 srebrnih vlasi na desnoj strani glave. To me izluđuje !! Zna li neko da li je to normalno? Ja sam premlad da bi sive vlasi !!

Oba moja roditelja samo krenule sive u svojim četrdesetim godinama, moj tata samo svojim kasnim četrdesetim godinama, tako da nisam siguran da o genetici argument. Pravni lijekovi?

Jonathan: To je sasvim normalno da uoči čudne sive kose u ranoj mladosti. Postoje mnoge teorije o tome šta uzrokuje kose za uključivanje sive-stres, nasleđe, i jednostavno proces starenja. S vremena na vrijeme vaša kosa će rasti u sivoj, a drugi put samo će nestati iz korena do krajeva. Ako vaš prirodna boja kose je tamno, onda će biti vrlo lako uočiti bilo sive dlake jer su sjajne i odmah će pokazati čak i ako postoji samo jedan ili dva. Neki siva raste u tako grube i žilav i vrlo je otporan čak i na najjače formulu boju kose. Moj savjet je prvo ne da naglasim o ovom novom promjene. Ako imate prikazivanje manje od pet sive ', to može biti više prikladan za samo čupamo ih. Ako ne, onda budite spremni da prihvate svijet za bojenje kose. Tu su na raspolaganju za uspješnu bojenje kose nekoliko opcija, ali ja bih preporučujem traže ličnu, profesionalni savjet od kvalificiranog, licencirani frizer.

load...

Za više informacija o kupnji kovrčavu kosu Solutions proizvoda, posjetite CurlMart.

Pitanje: Pošto sam skijaš i konju vozač, nosim kacige prilično često. Rastem moju slojevima kose. Moje kraći sloj, što je oko dužine brade, nikada ne ostaje u niskom konjski rep da nosim ispod kacige, i moja kosa samo izgleda običan ratty, ravne i haotična kad uzmem kacigu. Trudim se da koristi snimke, ali oni ne ostanu na mjestu dobro. Znam kaciga kosa je prilično neizbježan, ali imate li savjeta koji mogu pomoći mojoj situaciji? Mrzim uzimam ski kacigu u obedovaonicu jer sam tako samosvesna moje kacige kosu!

Jonathan: Mnogi od najgorih frizura nepogode uzrokovane šešir glave ili kaciga glavu. Ovaj čest problem me je inspirisalo da stvori jedan od mojih omiljenih proizvoda pod nazivom Tweek. Tweek će obnoviti slomljena frizure prilično efikasno. Tweek je lak za kosu u obliku krema i idealan je za kovrčave kose, kao redovni lak za kosu ne baš radi za kovrčave kose. Tweek nije masna, voštani, ili ljepljive. Tweek suši čist i podržava svoj stil bez izgled i dojam da proizvod u vašoj kosi. Fiksiranje problemi kovrčave kose koji su uzrokovani kaciga glava je sve o obnovi podršku na korijen području. Tako jednostavno trljati Tweek između dlanova ili prsti, i stvoriti pokret sa svojim rukama na korijen područje, a zatim scrunches prema krajevima. Ovaj pokret daje volumen, a Tweek će održati i podržati sve volumena ste kreirali. Ova prekrasna proizvod će lako popraviti ravnih, cowlicks i konjski rep elastične razgraničenja.

Pitanje: Šta je poroznost i kakve to ima veze sa bilo čim? Kako da kažem šta poroznost moja kosa je?

Jonathan: Poroznost je sposobnost kose da upija vlagu, što je najvažniji faktor u stil i uređaj kovrdžave kose. Ravnotežu vlažnosti određuje da li ili ne imate dobar dan za kosu ili loš dan za kosu. Sprečavanje uspješan bojenje kose postane katastrofa također ovisi o poroznosti vaše kose. Iste brige utječu na hidratacija i uređaj tretmani za kovrčave kose. Neki kovrče osuši za nekoliko minuta i drugi mogu trajati satima da se osuši. Da biste saznali kako porozan vaša kosa, pokušajte da se utvrdi koliko je vremena potrebno kosu da se osuši porozan kosa će trajati duže. Kovrčava kosa Solutions proizvodi su razvijeni za rad sa svim vrstama kovrčave kose. Svaki proizvod je pažljivo Ph uravnotežena da ispravi i održava sklad velikih kovrčave kose.

Pitanje: Moja kosa je tamno smeđe gusta i kovrčava. I borave na Floridi tako da je kiša i vlaga nikada neće završiti. Dobio sam jako loše šišanje, najgori sam ikada imala 1 god dana, a nema znanja salonima u kovrdžava kosa blizu mene. Naučila sam na teži način! Takođe sam dobio strašnu boju posao prije 6 mjeseci ponovo nisu znali kako da se kovrdžave kose. Ja bih da imam bordo ističe na sve strane. Da li bi to bilo u stilu s obzirom da je sve o tamna prirodna kosa sada? Također bi to izgledalo ok na 25-godišnjeg rada u Kiropraktika klinici? Ako je tako kako sam mogao to učiniti?

load...

Jonathan: Kao što Vam je prethodno iskustvo uči, a ne svaki frizer zna ili čak voli ili cijeni kovrdžavu kosu. Možda ćete morati proći kroz niz intervjua prije nego što naći frizer koji vjerujete u. Doing istraživanja je ključ, i konsultacije treba uvijek biti na raspolaganju, čak i slobodnog prije donošenja predanost. Trebate pokušati naučiti kako da oblikujete frizuru se pomoću prave proizvode sa pravilnim tehnikama i uputstva kako da vaše lokne može biti u svom najboljem izdanju. To je ono što je primarni cilj kovrčavu kosu Solutions je. Kada postati gospodar svog kovrče, frizura će postati sekundarna. Kovrčava kosa Solutions je pokazalo nekoliko stotina puta da ne možete uvijek osloniti na šišanje za postizanje velikih skokovito kovrče bez kovrče. Mnogi ljudi moraju biti uvjereni da pusti svoju kosu prerasti duže pred njihovim frizuru može doći do svoje krajnje potencijale. Ja mogu da ti dam isti savjet o pronalaženju ispravne, najkvalifikovaniji kolorista. Svake sezone sa sobom nosi određene izbor boja. Sa najnovijim trendovima vamp, dublje, hladnjak, i tamnije tonove su sada mainstream. Međutim, boju kose moraju uklopiti sa svojim tonovima kože će vam pomoći da se postigne više glamurozan izgled.

Pitanje: Moja kosa je 3b i 2a u prednjem, a ostatak je 3b. Moja kosa je vrlo mekana i volim svoju kovrče, ali izgleda moja kosa ne da sijaju. Trebam pomoć sa neke proizvode koji će pomoći dati moju kosu neki sjaj. I usput moja kosa je crna sa smeđim naglašava.

Jonathan: sjajnu kosu je uzrokovan refleksije svetlosti. Razlog zbog kojeg ravna kosa ima više sjaja nego kovrčava kosa je da je kosa zanoktice od ravne kose leže u ravnom položaju, što ga čini lako za svjetlo odražava isključivanje. Kovrčava kosa zanoktice su prirodno više otvorena, a čine ga teže reflektiraju svjetlost i sjaj. Koristeći Curl Golman će kontrolirati sve kovrče sušenjem zanoktice kosu u zatvorenom položaju, što će uvijek rezultirati kovrče bez uvojke sa tona sjaja - jednostavan, ali vrlo djelotvoran pravni lijek. Osim toga, čista kosa lakše sija nego obložene kose. Pomaže kada koristite prirodne kose boje koje reflektiraju svjetlost. (Dark boje su sjajnija od svijetlih boja, a tople boje su sjajnija od hladne boje)

Saznajte više o i postavljati pitanja Torch i naših drugih kolumnista.

load...