Pregledamo: sprej za toplotnu zaštitu od organske toplote | BA.inspinre.com
Brendovi

Pregledamo: sprej za toplotnu zaštitu od organske toplote

Pregledamo: sprej za toplotnu zaštitu od organske toplote

Znam šta misliš, to ne može biti istina. Zaštita All-prirodnu toplotu? Kao što je u kao što su, ni silikone i drugih smiješno posao?

I ja sam bio šokiran.

Nicole Metcalf, vlasnik organske Heat Pro doprla do mene, jer me je želio njen sprej. Ona je obećala da pruža zaštitu od toplote, super sjaj, i bio je potpuno prirodan. Rekla mi je da prošao sve runde testiranja sa letećim bojama. Ali da li to stvarno radi? Uzeo sam ga na odgovornost na moj stan-ispeglala prirodnu kosu da sam učinio na Lawrence Ray Koncepti salona.

Ključni sastojci

  • Egzotičnog voća ulja, čiste alkalne vode, ružmarina ulje. Biti iskren i pošten sa svima vama, oni nisu bili u stanju da otkriju svoju listu punu sastojak za mene.
  • load...

Normalno, ja bih bio zabrinut, ali kao bloger na poslovanje kraju stvari, došao sam da shvate da bez odgovarajuće pravne zaštite oko formulacije proizvoda, tvrtke ostaviti same osjetljiva na druge marke potrazi za vrebaju svoje ideje i profit. Ja bih definitivno reći Držite oči otvorene u bliskoj budućnosti za potpuno otkrivanje sastojak.

  • Preuzmi proizvoda / Opis: "Nakon godina istraživanja na egzotičnog voća ulja, pronašli smo pravu formulu kako bi zaštitili svoje kose od svakodnevnog stresa Organic Heat Pro je sve prirodno i pruža nenadmašnu toplinsku zaštitu za sve tipove kose.".

Performanse / isporuke

Umm.do vidite moju kosu ?!

Što se tiče sastojaka tiče, imao sam neke početne rezerve. Međutim, Nikol Metcalf (vlasnik) me je uverio da je proizvod potpuno prirodan i pun dobrih za kosu voće ulja. Zvezda emisije je ružmarina ulje, koja pruža folikul stimulaciju, i jača koren kose, koji promovira rast. Sprej je na bazi vode, što sam zapravo sviđa. Jedan od mojih najvećih problema kada nosim moja kosa ravna je da sam u stanju da održavaju interni hidratacije, jer obično, voda + ravna kosa = povratak. Ali Organska Heat Pro spoj, kada se pravilno koristi, ne izaziva povratak ili poofiness najmanje. Spoj ulja u zaštitu od toplote je lagan, daje super sjaj, i ne vagati kosu. Definitivno miriše na ružmarin, ali miris ne zadržavaju dugo. Sama sprej je mliječno bijele-ish, ali ne grade ili obrađuješ u bilo kose.

Ono što mi se najviše sviđa o organskoj Heat Pro sprej je kako SJAJNE je moja kosa, dok je još bio lagan i pokretljiv. Moja kosa ne izgleda masnu ili masnu NA SVE! Potpuno sam impresioniran, jer je ovaj sprej je moćan kao neki visoki powered silikona serum - ali to je sve prirodno i potpuno pravo u svoju uličicu ako tražite da se konus bez čak i ispravljanje.

Iako ne sve nauke zajedno zašto je sprej pruža zaštitu od toplote bez silikona, znam da to radi. U videu ispod, ja se 2. I 3. Prolaza preko odabira pokušavajući da ih promašiti (opet jer ja ne znam šta da radim), i sam iskusio apsolutno nikakva šteta topline ili gubitak od mojih uvijanje uzorka bilo. Ja sam prodao o organskoj Heat Pro!

  • Nedostaci: Ja sam narkoman sastojak, tako da zaista želim da znaš šta je u proizvodu. Argan? Pracaxi? Moringa? Ja ću biti u korak sa Organska Heat Pro sigurno, jer moram znati!
  • Bonusi: Još jedna stvar koju sam stvarno volim o sprej je u tome što "nije samo ograničeno na korištenje na ravnu kosu. Ja ga koristiti za vlagu za pranje i go dodati sjaj moja prirodna kovrče. Prskaju sam na skalp da vlaže i stimulirati rast i tamo. Također je savršena ako često rade eksplozija, Curlformers, flexi šipke, Perm šipke, valjak setova, ili bilo koji drugi protezao stil koji zahtijeva direktne ili indirektne topline.
  • load...

Bottom Line

Sve u svemu, organska Heat Pro Heat Protection sprej je jedan od vrste, sve prirodno, vrlo efikasan sprej koji ima sasvim iskreno, vazduh me. To se upravo ono što kaže da će učiniti, bez svih sastojaka najviše naturalistas naći biti problematično. Mislim, pogledaj ove kovrče koje vraćena #noheatdamage:

Dostupnost

Pro Heat zaštitu Organska Heat Spray je dostupan samo online na www.organicheatpro.com

Pristupačnost

Na 25 € za 8 oz., Nalazi se na skuplji strani njege prirodne kose, ali u mojim očima dobro isplati. Kada se pravilno koristi, malo ide dug put. Osim toga, da dobijete ono što platiti - zar ne? Nikad ne bih platiti 25 € za silikonske seruma, jer čunjeva su jeftini. Ali potpuno prirodan, sprej na bazi ulja? Jako isplati.

Pazi mi tutorial i pregled

I ne zaboravite da me pratite na Instagram @ManeObjective. Pretplatite se na moj YouTube kanal za više kovrčava / prirodne tutoriali kosu.

load...