Pregled životnih dokaza | BA.inspinre.com
Brendovi

Pregled životnih dokaza

Pregled životnih dokaza

U ovom članku, ja ću se razmatra neke od oblikovanje u živi dokaz linije.

Što se tiče njihove styling proizvode, živi dokaz mjestu kaže: "Naša Style | Lab kombinuju napora stilu sa vrhunskom nauka To je naša frizeri" vizije u kombinaciji sa našim naučnika pametan. ". I "Naši stilisti osmislio proizvode za lijepe kose, a naš tim u laboratoriji podešen da radi stvaranja rješenja koja to i učiniti vaš stil rutinu brže i lakše nego ikada."

Sve u stilu linija je besplatan:

  • Parabene
  • Silikone
  • Ulja
  • Sulfata

Oni su također siguran za:

  • Tretira boja
  • Kemijski obrađena kosa

Premijer Style Extender krema

Pročitajte recenzije ovdje

Kako kažu:

A prvi-of-its-vrste dlačica koja se proteže svoj stil 2x duže. Formula sa naše napredne odzračenje sistema i pokreće naš patentirani Healthy Hair Molecule (OFPMA) da se stvori izuzetno tanak, bestežinski štit koji odbija prljavštinu i ulje da bi čistač kose, duže, stvara optimalnu bazu za sve stilove i tako usavršavao se se koristiti samo opet tako bestežinskom se može u slojevima ispod drugim proizvodima za oblikovanje kose.

load...

Šta ja kažem:

Za moju kosu osobno, ne mogu koristiti ovaj proizvod na miru. Nema čekanje i kosa mi se širi više nego želim. Ali to što je rekao, to je sveti gral proizvod za mene. To je dodatni korak u nakon tuš stajling rutina, da, ali primetio sam takva razlika kada koristite ovaj proizvod u odnosu na kad ne da je to korak sam spreman. Koristim ovu nakon mog odsustva u uređaj i prije nego bilo šta drugo, primjenjujući ga dio po dio. Osećam to pomaže brtve bilo praznine ili suze u kutikule Moja kosa je izazvala moja šteta tako da je moj stil proizvode koji prate ležala na kosu više ravnomjerno i još efikasniji rad. U škripcu ću koristiti ovo na suhu kosu previše i to pomaže kod nekih frizz. To je dobro za one koji imaju deblje, suha ili jako suhu kosu.

Premijer Style Extender sprej

Ostavili ocjenu ovdje 

Kako kažu:

Ovo služi u istu svrhu kao i krema, ali u obliku spreja biti u bestežinskom stanju, a ne sputavati dobro kosom naroda.

Šta ja kažem:

Ovo je previše lagana i za moju kosu to nije učinila ništa. Ja ću se držati premijera krema. Međutim, moj dečko koji ima tanku kosu koja dobije masnu i težine dole super lako LOVES ovu ​​verziju. Krema je bilo previše za svoju kosu, ali to savršeno radi kada je eksplodirati suši kosu. On je manje često pere kosu zbog ovog spreja. Mislim da je ova verzija je dobra za tip 2a ili 2b ili bilo koga ko se vrlo lako opterećena kosu.

Flex Oblikovanje Lak za kosu

Ostavili ocjenu ovdje

Kako kažu:

3 rješenja u 1 sprej. A multitasking lak za kosu da se bilo koji izgled na vlažnu ili suhu kosu. Powered by naše Fleksibilni Web tehnologije držati kosu na mjestu u bilo kojem koraku u procesu stajling. Kada se koristi za postavljanje, Flex stvara trajan volumen, valovi i kovrče sa dodirljiva cementni čekanje da je građevno. Kada se koristi u stilu, Flex gradi, oblika i dodatnu strukturu bilo koji izgled i potpuno layerable bez nagomilavanja. Kada se koristi do kraja, Flex fleksibilne čekanje, prirodno kretanje i zaštita vlage s prekrasnim sjaj koji nikada pahuljice

load...

Šta ja kažem:

Obično ne kao lak za kosu, a to je zato što su mnogi sprejevi za kosu ostaviti moju kosu teško osjećaj, ljepljiv i / ili krut. Ovaj ne, tako da je stekao stalno mjesto u mom zalihu! Na čekanju je građevno od malo jakih i ne izgradi ili oljuštiti. Pahuljica je bio još jedan problem sam imao sa drugim sprejevi za kosu Pokušao sam ranije. Iako se može koristiti na mokru ili suhu kosu, obično koristiti ovo na suhu kosu, pogotovo kad idem negdje gdje ću biti izvan ili moja slika će se uzeti. U njoj se čuva moju kosu iz postaje previše neposlušnu i drži moje kovrdžave talasa u mjestu bez njih teško osjećaj. Ovaj sprej također radi predivno kada nosim moja kosa vezana leđa da pomogne zadržati dosadnih ivice dole.

Satin Hair Serum

Ostavili ocjenu ovdje

Kako kažu:

Revolucionarni bez ulja i silikona besplatan serum koji pruža vrhunsku uglađenost i smanjuje vrijeme stajling skoro na pola. Powered by naše Sera-Smooth tehnologija koja ima naš patentirani Healthy Hair Molecule (OFPMA). Satin pruža glatku kosu moguće i bez premca zaštitu kovrdžanja bez kompromisa, dodaje sjaj, kretanje i mekoću, i poboljšava upravljivost. Za srednju do grubu tipove kose.

Šta ja kažem:

Ovo je vrlo lagan za kosu serumu. Pokušao sam da ga koristite za brtvljenje moju mokru kosu i to nije ništa. Ja ne difuzno moju kosu ili koristiti topline alate često na sve, ali otkrio sam da je vrijeme da radim, dođem do ovog seruma na vrhu moje normalne za oblikovanje i korištenje oko 5 pumpe vrijedi (imam puno kose) za moju cijelu glave i dodaje dodatnu zaštitu toplote, i sjaj. To ne teži mojoj kosi dole na sve. Kada sam to koristiti i difuzno kosa mi to nije tako pufnastu vs. Kad ne koristim tako da sam čini isplati za mene. Takođe sam pokušao to pomoći kovrče na suhu kosu i to nije mnogo, ali mislim da bi bilo lijepo lagan opciju da se bore kovrče za tanku kosu koja biva opterećena lako.

Amp Instant Tekstura regenerator

Pročitajte recenzije ovdje

Kako kažu:

Styling krema koja se može primijeniti na suhu kosu za instant volumen, dodirljiva teksturu i fleksibilno čekanje da je revivable do 48 sati. Powered by naše Meta-Volume tehnologija koja ima naš patentirani voluminizirajuæi Molecule (PBAE) koji odmah daje volumen i teksturu na suhu kosu, čini stil fleksibilan i remoldable, tako da kosa nikada nije krut ili smrznuti i ostaje dodirljiva i revivable do 48 sati. Za fine do srednje kosu sa slojevima.

Šta ja kažem:

Stvarno mi se sviđa ovaj proizvod i nemojte ga koristiti kao pravaca moglo bi se reći. Ovo je značilo da se koristi samo na suhu kosu, i to je dio ja pratim. Ja ne tražiti dodao volumen u kosi, ali ja nekako ovako kao kovrče fixer / privremeni split kraja korektor. Malo ide dug way- uzmem veličinu biser iznos po dio moje kose za 4 sekcije. Fokusirajući se uglavnom na krajevima ću ga kašu u kosu i onda to malo poviti. Pomaže moje kovrče da ostanu definirane i skriva bilo kovrče ili ispucale vrhove koje bi mogle biti događa jer sam imaju tendenciju da se odugovlači moje ukrasi. Onda sam uzeti dodatni iznos veličine bisera i samo to da izgladimo vrhu halo kovrče na moju kosu i pomaže držati na mjestu. Volim koristiti ovaj umjesto tradicionalnog pomade jer ovo nije masna, teška ili ljepljive.

Zaključak

Living Proof ima i druge dvije Stylers. A sprej pod nazivom "Straight", koji bi trebalo da pomogne zadržati kosu ravniji duže, čak iu vlažnim klimama. Jer sam ispraviti svoju kosu jednom godišnje nisam pokušao ovaj proizvod. Oni također imaju novu Instant Tekstura Mist da nisam ni znao da postoji dok nisam počeo istraživanje za ovaj članak. Nadam se da pokušam da je jedna u bliskoj budućnosti, kao što je rekao dati definiciju plaže, odvajanje uzglavlja ili bomba tijelo i zvuka.

Pazi mi video recenzije proizvoda ovdje.

Prije nekoliko tjedana sam uradio pregled proizvod Restore linije u dubini od Living Proof, što možete pročitati ovdje.

load...