Pregled pretplate za prikupljanje kurlica | BA.inspinre.com
Brendovi

Pregled pretplate za prikupljanje kurlica

Pregled pretplate za prikupljanje kurlica

Siguran sam da ste do sada čuli za veliko ime prirodne i kovrdžave kutije za kosu pretplatu, kao što su curlBOX i CurlKit. Ali, da li ste čuli za Curl Collection? Prema njihovom sajtu, Curl Kolekcija je:

"Vrhunsko iskustvo za žene i djecu sa kovrdžave kose. Uzorak proizvoda u punoj veličini, od najtoplijih brendova, dostavljene na svoj vrata. "

Imao si me u punoj veličini.

Kao prirodni / transitioner (Skoro sam tamo!) Sa gustom kosom i dugim slojeva da se postigne malo izvan dužine grudnjak remen (BSL za vas ljubitelje akronim), ja se malo frustriran sa veličine uzoraka. Teško je odrediti da li želim da zapravo troše svoj novac na proizvod zasnovan na 1oz uzorak paket. Enter, Curl skup s sjajnu ideju za isporuku samo u punoj veličini linije proizvoda na vrata. Da, linije. Dakle, ne samo da je sve u punoj veličini, postoji neki kontinuitet u smislu onoga što ćete dobiti u samoj kutiji. Pusti me zaustaviti šiklja više koliko volim koncept i doći do stvarne pregled. Evo nekoliko osnove:

load...

Osnovan od strane Nadja Renise, Curl Kolekcija se gradi na podršku malom biznisu, i dobivanje najtoplijeg brendova kako bi kupcima po povoljnoj cijeni. Curl Kolekcija se ponosi time što sastojak svesni, i obećava da nikada ne šalju proizvode sa sulfata, parabena, sušenje alkohol, sulfata, i još mnogo toga. Cilj je da se pomogne prirodni ženama proizvoda i brendova svoje kovrče će se dopasti.

Lokne Kolekcija Review

Trošak

35 € svaki drugi mjesec, ili 40 € za jednokratnu kutiju. Oba uključuju free shipping.

Frekvencija

Curl Kolekcija kutije se isporučuju svaki drugi mjesec. Prikazani iznad kutija je u oktobru Box. Decembra Box će uskoro doći (čuo sam da ima 80 € vrijedan goodies u njoj).

Sadržaj i vrijednost

  • Kokos Sublime regenerator, 14.5oz (16 €)
  • Šlag, 8oz (17 €)
  • Curl Ecstasy dlake Tea, 14.5oz (20 €)

Sve cijene su u skladu sa web stranice Curls. Vrijednost sama proizvoda je 53 € - što je skoro 20 € uštede. Zasada je dobro. Neki varijacije Kolekcija kutije Curl sadrži proizvod stajling umjesto jednog od uređaja. Iskreno, nisam ni bio ljut. Načinom na koji idem kroz uređaj, dodatni boca je uvijek dobrodošli!

Sada, na stvarnim proizvodima. Neću ići u previše detaljan pregled, jer je ovo o sebi Curl Collection. Međutim, pregled ne bi bio potpun bez neke informacije o proizvodu!

Kokos Sublime regenerator

 Sam bio baci pogled na ove i dlake Tea u lokalnoj trgovini snabdijevanje ljepote, pitajući se da li je vredelo daju probati. Kratak odgovor: to je dobar uređaj. Nije fenomenalan, ali ni loše. Sviđa mi se ta Curls odluči koristiti organski ekstrakti i ulja u svojim proizvodima, koji igra u cijeni. Je uređaj ima lijep iznos od klizanja, što je odlično za In-Shower raščešljavanje. To hidratizirana moju kosu, ostavio je mekom i sjajnom - kao dobra uređaj bi trebalo. Bilo je lijepo biti u mogućnosti da probaju Coconut Sublime, samo da uguši moju radoznalost.

load...

Šlag

Imao sam oči na šlag, radoznao šta može učiniti za moju kosu. Ispostavilo se da je - a lot! Nisam očekivao da volim ovu stvar, ali ja znam. Svjetlo, slatki miris podsjeća Soultanicals Knot Sauce, i to je veliki hidratantnu kremu. Koristio sam ga stalno za moju saten traka pletenica-outa, jer je radio tako dobro s EcoStyler gela da bi moja kosa meka i hidrirana danima bez vaganja dolje. Da ne spominjemo, neverovatno zdrav sjaj i sjaj. Imam toliko komplimenata na mojoj kosi kad god šlag bio u mix - ozbiljno! Voleo sam se toliko, da su se na listi najbolje kreme za prelazak kosu.

Curl Ecstasy dlake Tea

Sada ovdje je duboko uređaj koji vrijedi cijenu. Iako je označen kao uređaj se aktivira toplinom, pokušao sam ga bez topline samo procijeniti njegovu djelotvornost. Ja sam. U. LJUBAV. Ozbiljno, moja kosa imala ljubavnu aferu sa kose Tea - sa i bez topline. To je malo gusta, ali se lako širi. Dok ispiranje, ima tona klizanja i učinili ga smešno lako otpetljati moju kosu. Moja kosa je buttery glatka i sjajna, meka na dodir, i osjećao stvarno hidratizirana. Uvijek sam rekao da sam iz džepa dodatni novac za dvije vrste proizvoda - pregib deminera i duboko uređaja. Kosa Tea je onaj koji ću, bez sumnje, biti ponovo kupovine. I opet.

Moj zaključak

Sve u svemu, moje iskustvo sa Curl kolekcije kutija je bilo prilično super. Sviđa mi se ideja da je samo u pitanju dvomjesečno, što vam daje dovoljno vremena da se igraju sa i koristiti do pune veličine proizvoda. Ili, ako vam otkriti vam se ne sviđa određeni proizvod, što ga ne čini se osjećate kao da ste izgubili novac - jer sadržaj pakovanja se pružaju na trošak pogodbe. Ja bih sigurnije, i bez sumnje reći da ako ste u potrazi za pretplatu usluga sa kvalitetnim sadržajima, veliku vrijednost, i veliki servis, Curl Kolekcija je put kojim treba ići.

Sada, da vidim da li mogu dobiti moje ruke na toj kutiji decembra.

Fotografije zahvaljujući Curls.Biz & TheManeObjective

load...