Pravi valjci za svaki stil, dužinu i tip kose | BA.inspinre.com
Brendovi

Pravi valjci za svaki stil, dužinu i tip kose

Pravi valjci za svaki stil, dužinu i tip kose

Mnogi često vjeruju da kovrčave kose žene ne žele ili trebate valjci, ali to ne može biti dalje od istine! Kovrčava djevojke koriste valjci iz istih razloga ravno kose žene rade, a to je za jedinstven, elegantan, kovrčava stil koji traje. Također, žene sa coily kosa može ih koristiti da bi se oslobodila svoje kovrče i žene sa labavija kovrče i valovi mogu koristiti valjci za postizanje čvršće kovrče. Postoji nekoliko načina da se uvijaju kosu ali valjci čini da daju glatkoću kao nijedan drugi curling alat i tipa valjak za korištenje ovisi o vašem pregib obrazac, dužina, i željeni izgled. U osnovi, ako imate kosu na glavi možemo naći valjak koji će vam dati stil žudite.

Cold Wave šipke ili Perm šipke

Većina u vezi sa starijim ženama odlučuju za kovrdžave Stalni, Perm šipke su veliki hit sa Naturals, jer je ponuda brojnih stilova. Oni dolaze u nekoliko veličina od najdeblji šipke dati labave kovrče do najmanjeg šipke dajući najužim kovrče moguće. Oni tanki su odlični za kovrčave stilova kada je vaša kosa u teeny Weeny afro (TWA) fazi. Oni su jednostavni za korištenje, jer ste uviti kosu oko šipke, a zatim učvrstite ga sa gumenim trakama vrh. Odlični su za preokret i pregib, kovrdžava amo, i samo tradicionalni valjak set. Ove minival šipke zapravo može se koristiti na prirodnim ili opušteno uvojcima.

load...

Flexi šipke

Flexi štapovi su duge, fleksibilni jastuk šipke dizajniran za stvaranje spiralu kovrče bez igle, isječke, ili bol. Daju dosljedan elegantan, skokovito spiralu kovrče iako to može potrajati neko vrijeme da se naviknete na njih sa svojim čudnim oblik. Njih treba koristiti na vlažnim, razvezane kosu kako biste dobili najbolje izgled posebno čvršće-smotan tekstura. Upravo si odjeljku kosu u 1-inčni sekcije i zamotajte kosu oko flexi štap, valjanje gore štap prema vlasište. Je čvršće željeni pregib, manja sekciju i suprotno za veće kovrče. Oni dolaze u različitim širinama za veličine kovrče.

Magnetic Rollers

To su glatki valjci u više boja po veličini uvijanje želji. Oni stvaraju glatka, voluminozne kovrče ali se mora koristiti na poravnati i razvezane mokru kosu. Oni mogu biti nezgodan za korištenje, jer su im potrebne igle da ostanu na mjestu i ako nije pravilno instaliran mogu ostaviti valovit, kovrdžava ili žbunovitim korijene. Oni se ponekad koriste naturals da se protežu svoju kosu kao priprema za ispravljanje ili zamjena za ispravljanje. Da bi se postigli najbolji rezultati koji želite koristiti najveći valjci koji rade za svoj dužine.

Curlformers

Najnoviji i revolucionarni curling alat stvoren 2008. Godine, Curlformers su narančasta i roza gazirano cijevi koje dolaze sa kukom štap za instalaciju. Oni stvaraju barel kovrče koje su glatke, elegantan, a odličan je za kovrčave djevojke koje žele da rock spiralu kovrče. Naturals su zaljubili u ovim valjci i iako se može činiti zastrašujuće na prvi koristiti (kuku je duga) kosa nije oštećen ako pravilno koristite kuku. Ti bolje sa svake aplikacije i kosa je glatka i uvijen u spiralu ili bure karlinguje savršeno. Jedan od najboljih dijelova ovo je kraj vaše kose (ako je u potpunosti uvukla u Curlformer) je glatka, a ne izlizane.   

Čičak valjci

Zvuče bolno, ali su zapravo veliki za grube, valovit dame. Ovaj valjak je savršen za kratku kosu i kad se pravilno koriste neće oštetiti vaš uvojcima. Samo ne zaboravite da ih uvijek lagano odmotava dok se ne oslobodi sve kose i mogu se koristiti na vlažnu ili suhu kosu.

Grijani ili Steam Valjci

Odlična je za brze popravke i sve tipove kose. Grijani valjci samo treba da se zagrijava, a zatim primijeniti, ali ako se uzme kad potpuno hladan mogu uplesti u uvojcima. To može biti bolja opcija da probam pare valjci jer su bolji za kosu, ali potrebno više vremena da se zagreje. Oni su dostupni u različitim promjera i koristiti na suhu kosu za stvaranje dugotrajne kovrče i minimizira kovrdžanje. Grijani i para valjaka su ipak bolje nego curling štapićima i glačala.

load...

Koje su vaše omiljene valjci?

load...