Potražite ove sastojke za gubitak kose u vašim proizvodima | BA.inspinre.com
Brendovi

Potražite ove sastojke za gubitak kose u vašim proizvodima

Potražite ove sastojke za gubitak kose u vašim proizvodima

Kada kupite proizvode da pomogne u gubitka kose postoje posebni sastojci trebate tražiti, kako bi se znati da li će proizvod ohrabriti rast kose. Važno je biti realan o rezultatima ćete dobiti od proizvoda. Ishrana, genetika, i tip gubitka kose imate, igraju ulogu u tome kako dobro proizvodi rade.

Ako imate gubitak kose, prije nego što kupite bilo koji proizvod dermatologa, ili trichologist za pomoć. Odlazak kod specijaliste, pomoći će vam naučiti ako vam je potrebna proizvode na sve, ili što proizvodi će najbolje raditi za tvoje stanje. Potražite sljedeće sastojke kada kupujete proizvode gubitak kose.

Šamponi

Ako imate androgene alopecije, pobrinite se da šampon ima sastojke koji blokiraju Dihidrotestosterone (DHT). Dihidrotestosteron je odgovoran za folikul skupljanje. Kada folikuli se smanjuju, zdrava kosa pramenovi, pretvoriti u fine tanke sušilo za blokiranje dihidrotestosteron sprečava se to ne desi.

load...

Koji su neki dihidrotestosteron inhibitori tražiti u šampon?

Saw Palmetto

Bučino ulje

Kopriva

Naći ćete ovih sastojaka u HLCC Skripte DHT šampon i Lipogaine The Big 3 šampon.

Koristeći šampon sa dihidrotestosteron blokatora će poboljšati kako aktuelno tretmani kao Minoxidil rad. Šamponi same po sebi neće biti dovoljno da preokrene androgene alopecije.

Ako ste u potrazi za šampon za gubitak kose, ali nemate androgentic alopecija, možete tražiti sastojke kao što su pepermint ulje, što može pomoći stimulirati rast kose i kontrolu peruti. Pokušajte Malibu C vlasišta Wellness šampon. Šamponi sa ketokonazol kao Nizoral, borbene gljivica i mogu pomoći sa gubitkom kose koji se odnose na skalp infekcija.

Topical Tretmani

Ako ste u potrazi za alternativu Minoksidila pomoć sa gubitkom kose, tražite proizvode sa ekstrakt zelenog čaja i Rendensyl. Tematska tretmani ostati na koži glave i moraju biti oprani off. To je razlog zašto je važno tražiti kvalitetnih sastojaka.

Ekstrakt zelenog čaja sprečava gubitak kose i stimulira rast kose.

Rendensyl je aktivni sastojak koji povećava rast kose aktiviranjem vaše folikula matične ćelije, pomažući im da proizvedu jači zdravije kose.

Možete pronaći i ovih sastojaka u Skinfab dlake Ponovni rast serum i ekstrakt zelenog čaja mogu se naći u EDEN Bodyworks Pepermint čajevca ulje za kosu.

Pilinzi

Piling može pomoći ublažiti suhom, svrbi vlasište. Kada se zagrebe svoj skalp pretjerano, možete uzrokovati gubitak kose i iritacije vlasišta. Pobrinite se da koristite proizvode koji nježno ukloniti nečistoće.

Potražite sastojke kao što su čajevac, naći u Paul Mitchell čajevca za kosu i vlasište tretman. Nanesite masku na kožu glave i masirajte ga. Neka sjediti na vlasište za tri do pet minuta i isperite ga. Pokušajte da sjedi pod parobrod za dodatnu podmlađivanje za vlasište.

Rene Furterer Complexe 5 regenerirajući Plant Ekstrakt je još jedan skalp piling možete koristiti za uklanjanje izgraditi isključili vlasišta i mora se koristiti prije nego što šampon. Ovaj proizvod ima lavande, koji ima antiseptičko i antimikrobna svojstva.

load...

Kada je u pitanju koristeći proizvode za gubitak kose, budite sigurni da znate tip gubitka kose imate prije investiranja u proizvodima ne treba ili da ne može riješiti vaš problem. Imajte na umu šampona i uređaja se isprati vlasište, to će smanjiti koliko dobro proizvodi rade. To je razlog zašto vam je potrebno obratiti pažnju na sastojke, i uzeti u obzir koliko sastojaka se apsorbira u folikuli da napravi promjene.

Jeste li pronašli proizvod koji pomaže kod gubitka kose? Podijelite ih u komentarima.

load...