Podmrežite koncept laka za kosu | BA.inspinre.com
Brendovi

Podmrežite koncept laka za kosu

Podmrežite koncept laka za kosu

Jonathan Torch odnosi Tweek do modela.

Jonathan Torch nije navedeno da se stvori novi revolucionarni lak za kosu.

"A javila se potreba", kaže baklju kovrčavu kosu Instituta Torontu i tvorac kovrčavu kosu Solutions liniju proizvoda.

"Našao sam da većina sprejevi za kosu nije upalilo kovrdžave frizure. Oni se drže na vanjskoj strani, i kovrdžave potrebe za kosu držite unutra. Uz tradicionalne lak za kosu, kovrčava kosa postaje potpuno nedodirljiv i odjednom imate kacigu."

Da biste dobili efekt je htio, Torch je prskanje lak za kosu u ruke i trčanje kroz kosu što je brže moguće prije nego što osuši. Ali to nije stvarno stvaraju efekt je htio ili je to potrebno. Njegov izazov je postala stvoriti proizvod koji bi se mogli koristiti na kovrdžave kose nakon što završite stil.

load...

"Šta ako bih mogao smisliti Hairspray koji ide na ruke i može manipulisati oko korijena područja bez uništava kosu." kaže baklju.

Tako je počela Torch potrage da se stvori proizvod koji bi mogao učiniti upravo ono što je želio - proces koji je nekoliko godina, brojni formulacije i mnogo napornog rada. Ovaj mjesec, kovrčavu kosu Solutions pokreće Tweek, a lak za kosu u obliku kreme. To je prvi novi proizvod kompanije od drveta, koji je uveden prije četiri godine.

Proizvod se može koristiti na različite načine. To se može koristiti za zaključavanje lokne na svoje mjesto kada je kosa stilizovani ili popraviti stil sredinom dana. To se može koristiti za stvaranje volumena na kruni ili da plače sa lica.

"Učimo načina da ga koriste da nismo znali da se može zamisliti", kaže Torch.

U razvoju Tweek, Baklja kaže jedan od njegovih najvećih borbi bio je da se dođe do formulu koja je radila s različitim tipovima pregib - od valovite do super nastrano. On je također potrebno da sastojak koji bi omogućio sjaj bez da je kosa masna.

Tweek

"Trebalo mi je nešto sa dovoljno čekanje da nije bio ljepljiv, nešto sa pravom količinu sjaj koji nije mastan", kaže Torch.

On je počeo raditi s različitim sastojcima koji proizvode sjaj, ali nije želio da koristite silikone. Dok lecitin dobro radi u nekim proizvodima, to nije bilo u redu za Tweek. Na kraju, otkrio je ulje jojobe. Imao je savršen težinu i pruža lijep sjaj. On je toliko uzbuđen zbog svojstva ulja jojobe da planira zamijeniti mineralna ulja u svom regenerator i njegova čista svila proteina u bliskoj budućnosti.

Baklja kaže da je znao da je udario na savršen formulu kada je svojim klijentima počeo moliti da kupi Tweek.

Baklja naglašava da koriste Tweek se razlikuje od koriste druge oblikovanje proizvoda. To bi trebalo biti u obliku emulzije sa prstima i radio od korena do krajeva, nego onda krajeve na korijene. Koji pomaže pružiti podršku iznutra.

Proizvod treba koristiti strateški. Na primjer, ako je vaš cilj je da se riješi flyaways - dlaka koje su slomljena daleko od Ringlet grupa - proizvod treba raditi u pojedinačne grupe. Ako je vaš fokus je da riješi stan krunu, mora se raditi kroz korijenje. Torch je stvorio trening video da pomogne ljudima da nauče kako koristiti Tweek.

load...

"Ništa kao što je to postojao prije tako da ćete morati naučiti kako da ga koriste", kaže Torch. "Mi smo ponovo otkrio točka."

load...