Pitanja za kovrčavu kosu: Shari Harbinger | BA.inspinre.com
Brendovi

Pitanja za kovrčavu kosu: Shari Harbinger

Pitanja za kovrčavu kosu: Shari Harbinger

Pitanje: Ja sam plivač cijele godine "okrugla i moja kosa izgleda kao straw.I koristiti puno uređaja i trudim da to rade, ali se to ne desi. Da li postoje proizvoda pomoći da se zaustavi razbijanje i vratiti moju dragu brave? Također, kosa mi ispada dosta pod tušem i mislim da je to zbog bazena. Neki prijedlog?

A: Za početak, silazi konvencionalnih šampona i pojašnjenje proizvoda. Oni dehidrira kosu, uzrokujući lom i split završava osjećaj slame slično. Počeli da koristite 100% bez sulfata DevaCurl No-Poo sredstvo za čišćenje. Na botanički prožete sastojaka, zajedno sa svojim uravnotežen pH, će zadržati svoj nivo hidratacije pod kontrolom. Prvo, predlažem vlaženje kosu u tuš svlačionici. Zatim dodajte DevaCurl Jedan Stanje na ručnikom osušenu kosu prije nego što stavite kapu. Predlažem lycra kapa prati lateks poklopac za zaštitu bilo hlorisane prodor vode kosu. Deva je rastvorljiv u vodi i tu je nikada nije bilo potrebe da se razjasni!

load...

Pitanje: Počeo sam šampon prije besplatni rutinski 2 tjedna. Moj problem je da je dan dva glavu svrbi jako loše i počinje ljuštenje. Je li to normalno?

A: Možda vam neće biti ispiranje temeljito. Pobrinite se kada koristite DevaCurl No-Poo, pratite uz jedan uslov, a samo Deva Stylers. Ako koristite sintetički dobijene proizvode, osim Deva na kosu, to može biti casuing reakcija. Energično ribati i uzrujati vlasište vrhovima prstiju u kružnim masiranjem kretanja dok čišćenje sa DevaCurl No-Poo. Trenje je ono čisti kosu i kreće čestice prljavštine.

Pitanje: Da li mousse osuši kovrčava kosa jako loše? Jer sam ga koristiti svaki dan!

A: Mousse je izuzetno Dehydrating i štetno za kovrdžavu kosu, koja je potrebna vlaga. Odmah prestanite koristiti. Većina Mousses sadrže plastiku, što dodatno dehidrira i guše kosu. To zvuči kao da želite pregib zvuka. Pokušajte B'Leave-u, curl volumizer ili Set Up & iznad. Oni su hidrataciju i plastike-free!

Pitanje: Ja sam tinejdžerka. Imao sam jako kovrčave kose - gotovo izgledalo kao afroish, a sada postaje ravniji i ravniji. Šta da radim? Moram staviti puno mousse i gel da ga kovrdžava. Ne želim ravnu kosu.

A: "proljeće faktor" Vaša pregib je direktan odgovor na vlagu! Mousse uklanja vlagu iz kose i ponekad može dati mu mlitavo, pod sedativima izgled. Predlažem koristeći čišćenje i hidrataciju pomoću DevaCurl No-Poo zatim Heaven U dlake duboko tretman za vraćanje vlage. Koristiti jednom ili dva puta nedeljno na ručnikom prosušenu kosu pod plastičnim zatvaračem, sa ili bez topline. Kada ispiranje, ostavite uređaj u kosi. Ovi proizvodi su rastvorljiv u vodi i imaju nula nagomilavanje. Vi ćete biti zapanjeni kako kovrdže početi ponovo odskočiti! Zatim, završiti sa Set To blokadom Besplatan vlagu i gledati uvojci vratiti u život!

load...