Ovog leta, veliki sečak sa piksirom | BA.inspinre.com
Brendovi

Ovog leta, veliki sečak sa piksirom

Ovog leta, veliki sečak sa piksirom

Šta je Pixie rez je potrebna?

Metoda pixie pregib stil, međutim, samo je jedan način na koji kose može se sušiti i stilski za bolje definicije, ili jednostavno, samo nešto drugačije koje mogu pomoći u borbi protiv frizz.

Ono što čini Pixie tako velika, iako?

Najbolji deo Pixie-Styling je da morate sve jedan alat - za sušenje / difuzor! Možete koristiti svoj zdjelu ili čarapa difuzor (ili bilo koji od mnogih drugih difuzora tamo), i stil sa svoje omiljene proizvode. Možda želite koristiti za zaštitu od toplote poput Aveda Brilliant Damage Control ili Tresemme Heat Tamer sprej. Kada se rasuta ste štiti kosu od direktnog topline i omogućava toplote, doslovno, "difuzne" kroz kosu.

VIŠE: Kako Style Pixie

load...

Foto ljubaznošću XOVAIN

Održavanje pixie kod kuće

  • Nakon vaše tuš, pripremimo kosu sa svoj omiljeni proizvod (e) - dobar gel i ostavili-u su efikasni u ovom metodom. Možete slobodno okretati sekcije prstima i pripremite ih za sušenje.
  • Podesite fen na višem postavke kao što je niže i manje vruće moglo izazvati neke kovrče. Pokušajte da smanji količina toplote postavljanjem kosu malo više. Mnogi ljudi koji koriste ovu metodu da je uvojci imaju tendenciju da se bolje sa višim topline i manje vremena.
  • Flip kosu preko (pomaže kod volumena) i uzeti jedan mali pramen kose, okrenite ga labavo i stavite ga na difuzor i osušite ga sa difuzorom pritiskom i radi korena do kraja i završio sa za kosu blizu glavu. Zatim zaustaviti. Bukvalno zaustaviti. Isključite svoj kosu i presele se u svoj sljedeći odjeljak onda ponovo.
  • Ideja je da se ne "eksplodira" kosu oko i kretati se što je manje moguće. Da li ista za svaki pramen kose. Vi ne želite potrošiti više od 1 minute po sekciji. Ako si je kosa još mokra, a onda ići okolo po drugi put. Ako se bojiš da koristite previše topline, da li 1 ili 2 "kruga" i da vaša kosa 85-90% suhe, onda neka ostatak osuši na vlastitim. Ono što je najvažnije, ne dirajte ga kao da se osuši - dobićete frizz.
  • Ako imate puno kose, ili to više, možda želite da se odluče za snimci - i prije i poslije metoda sušenja Pixie. Prvo, stil s proizvodima koji obično koristite, a zatim sekcija, koristeći snimke i početi da se osuši preko Pixie metoda. Nakon što su uradili i topline je isključen, možda ćete odlučiti da ponovo isječak kose i preći sa difuzorom poslednji put.

Možda ćete morati eksperimentirati s proizvodima koje koristite za svoj tip kose za ovu metodu, kao i postavke topline i količinu vremena vam je potrebno za svaku sekciju. Pomoći u iznosu od vremena izložiti svoju kosu za zagrijavanje možda želite izgledati za jonskog ili turmalin za kosu. Ovi alati pomažu da se ubrza proces sušenja još ostaviti kosa sjajna i zdrava.

load...
load...