Osvijetljeni reflektor za kosu: Materinski salon | BA.inspinre.com
Brendovi

Osvijetljeni reflektor za kosu: Materinski salon

Osvijetljeni reflektor za kosu: Materinski salon

Margaret Fontana i sestra, Meri Scals.

Meri Scals je proveo godine kao vrhunski stilista, uključujući i mnoge kao platforma umjetnik, pedagog i vlasnik salona.

Kada je postala majka, ona se borila da pronađe vremena da se brine o sebi dok je vodeći računa o svima i radi njen salon. Shvatila je bilo malo ljepote resursa za trudnice i majke.

"Ponekad ulazim u tuš i rade svoj kosa može dokazati da je najteži zadatak svih kad si mama", kaže Scals.

Od ove frustracije, poslovni rodio.

New Jersey preduzetnik upareni joj godina kao stilista s njom iskustva i znanja kao majke da se stvori materinstva Salon - web stranice gdje žene mogli naći jednostavan, lak savjet na boju kose, stilova i kozmetički proizvodi iz veteran ljepote industrije.

"Ako pogledate dobro, osjećat ćete se dobro", kaže Scals.

Na sajtu uključuje članke ciljano prema buduće mame, kao i nove mame, kao što su "Desperate da izađe iz kuće ?," "Anksioznost i trudnoća" i "Šta ponijeti u bolnicu."

load...

Materinstvo Salon proizvodi

Zajedno sa sajta, radila je sa sestrom i poslovni partner, Margaret Fontana, za stvaranje linija profesionalnih proizvoda frizerski salon za trudnice i mlade majke. Linija proizvoda je napravljen s certificiranim botanički biljnim ekstraktima, koji pomažu umiriti, popravak i stanje kose. Svi proizvodi pakuju u 100% recikliranog boca.

Scals, koja ima gustu, kovrčavu kosu, htio proizvodi biti u mogućnosti upravljati svim tipovima kose, uključujući i njen. Kolekcija uključuje Curly krema, kreme za vlagu obogaćen koji povećava pregib i vala definicija; Svile Nectar, koji zaglađuje i defrizzes lokne; Work & Play sprej, sprej vlagu otporna; i stil Straight, a botanički bogat ispire sa kose i omekšavanja balzam koji može kontrole kovrče.

"To je izuzetno teško naći odličan proizvod za kosu za upravljanje gusta, kovrčava i ponekad suho kovrdžave kose", kaže Fontana, koji također ima čvrsto kovrče. "Ovi proizvodi su ostvarenje sna za moju kosu. Ovi profesionalni salon proizvodi daju vam velike odvojene kovrče, kovrča bez i zdravu kosu."

Savjeti Meri je za suočavanje sa Trudnoća promene na koži

Da li imate suhu zakrpe, osip, akne kože ili diskoloracije da nikad ranije? Pa, dobrodošli na valjak porodiljsko kože coaster. Iz zloglasne "sjaj" trudnoće u "masku" trudnoće. Koža prolazi kroz niz hormonalnih promjena tokom 9 mjeseci putovanja. Evo nekih velikih savjeta za mamu prijateljski njegu kože tijekom trudnoće.

Odlučite se za nježan, antialergijske proizvode koji su ne-abrazivna i blagim ili bez mirisa. Veliki broj stalnih proizvodima za njegu kože mogu imati jake mirise ili mirise koji mogu biti mučno tokom trudnoće.

Profesionalni lica može zvučati kao dobra ideja, ali evo moje mišljenje zašto možda želite izbjeći spa lica tokom trudnoće.

Profesionalni proizvodi lica koriste na proizvode za njegu kože salon variraju, mnogi sadrže niz sastojaka i različitih kiseline koje mogu biti vrlo iritantan za kožu tokom trudnoće.

Mnoge profesionalne maske za lice, masaža kreme i tretmani su vrlo mirisni, a ponekad i miris može biti teško uzeti.

Leži na leđima tokom drugog ili trećeg tromjesečja nije samo neugodno, ali može ograničiti protok krvi, posebno kada je trebalo da bude opuštajuće iskustvo, a lica nije na mojoj top listi posla.

load...

Odlučite se za mini-lica, gdje možete sjesti uspravno i dalje uživati. Izbjegavajte oštre alphahydroxy pilinzi Microderm abrazije, hemijski piling, steroidne kreme i potentni kemijske protiv bora napitaka.

Sve hemikalije mogu i mogu se upija u kožu. Nježni, čiste, jednostavne za njegu kože je način da se tokom trudnoće.

load...