Osloboditi se krasne kose, tamo dole | BA.inspinre.com
Brendovi

Osloboditi se krasne kose, tamo dole

Osloboditi se krasne kose, tamo dole

Kovrčava kosa "dole" je tako dosadno! To je često gruba i gusta čak i ako je kosa na vrhu glave nije. A kovrdžava serija kosu ne postoji najatraktivniji funkciju na svom tijelu, a ne nešto što želite da se brinemo o na Dan zaljubljenih! Pa šta možete učiniti o tome i kako možete dobiti osloboditi ga prije toga poseban dan?

Brijanje

Brijanje je vjerojatno najbrži i najlakši način da se riješi stidne dlake, ali to ne traje dugo. Ako se odlučite da se brije kosu, verovatno ćete želite da ga radim ujutro Dana zaljubljenih (što kasnije, to bolje) da zadrži područje dole glatka za romantičnu večer. Pobrinite se da koristite antialergijski sapun (baby šampona i drugi "suza besplatno" formule su dobri za to), tako da ne daju svoj ludi osip ili uzrokovati ozbiljne svrab! Original Sprout je za djecu Prirodni šampon je dobar bez suza i opcija bez sulfata, a to je izuzetno nježan - plus, naš recenzenata dati mu 5 zvjezdica!

load...

Najpogodniji način da se brije kosu je da sjedi na strani kadu. Vjerovatno možete obrijati vrha i nešto od toga pod tušem, ali da se vidi sve to, vi ćete praktično treba da bude žena od gume! Navlažite kosu malo vode, a zatim dodati dodir blagog šampona - dovoljno da se raditi do pristojan pjenu - i ode u grad! Brijačem, možete odlučiti koliko kosa želiš otići, ili se osloboditi svega toga.

Ako je prošlo neko vrijeme, možda će biti potrebno neko vrijeme da se sve to. Brz način da se najveći dio kose bi koristiti električni brijač s oprugom izdanje, pop-up trimer na poleđini. Ako vaš muškarac ne smeta dijeljenje, njegov električni brijač verovatno ima ovu mogućnost! Kosa vam obrijati će isprati u pravu kada završite. Neki ljudi više nego samo "ne smeta;" Oni žele da pomognu sa svim vašim potrebama za brijanje! Ako se to opisuje vaš čovjek, zabavite se s njom i uživajte u vremenu vezivanja! Samo idi na području sa pop-up trimer do riješi većinu kose, a zatim se vratiti preko nje sa brijačem i nježan šampon za preciznost.

Depilacija

Da, to možete učiniti iste stvari možda učinili obrve na stidne dlake. Međutim, mi smo dužni da vas upozoriti: ovo nije za slabe ili za one sa niskim toleranciju na bol. Takođe, nije kao privatne kao brijanje kod kuće, jer ćete morati da odete u salon da su to uradili (osim ako si udoban depilaciju sebe).

Sa depilacije (također poznat kao "bikini depilacija"), možete izabrati iz raznih stilova. Razlike leže u koliko kose ste uklonili. A "običan bikini vosak" će smanjiti samo kosa izvan bikini, i "full bikini vosak" uklanja isto kosa, ali ide u malo dalje od obične ide. "francuski bikini voskovi" ukloniti sve dlake sa prednje i bočne strane, dok je "brazilski bikini vosak" skida dlake na prednjoj strani., strane i oko sa svojim dna (možete odabrati da imaju "sretan staza" ili "piste" ostavio na mjestu) Konačno, "Hollywood bikini vosak" dobiva sve to nestalo; nećete imati stidne dlake lijevo bilo.

Žele više?

Prirodno osloboditi od vaših NEŽELJENIH prirodno kovrdžav.

Final Thoughts

Ako ste neodlučni oko oslobađanja kose dole, možete raditi na samo to omekšavanja tako ne stidiš! Baš kao što je kosa na glavi postaje tvrdo i suho, isto važi i za kosu dole. Svaki put kada tuš ili kupati, koristite blagi šampon i pratite sa blagim uređaj da drži kosu mekom. Također možete koristiti hidratantnu kremu (primjenjuju se tako da kosa ide prema dolje) nakon svakog tuširanja.

load...
load...