Osećala sam tragove, tako da znam da laže - moj najsrećniji trenutak prirodne kose | BA.inspinre.com
Brendovi

Osećala sam tragove, tako da znam da laže - moj najsrećniji trenutak prirodne kose

Osećala sam tragove, tako da znam da laže - moj najsrećniji trenutak prirodne kose

Moj omiljeni vremena da bude glamurozno je kada dobiti svoj mjesečni pedikir na moju omiljenu ultra pliš spa koji je blizu moje kuće i unutar moje cjenovnom rangu. E sad, ja sam pričljiva. Pričam i pričam i pričam! Niko me nikada nije optužio da mirno i kad god ja sam miran, ljudi pitaju ako sam dobro. Uprkos tome strani mene, kada je u pitanju moj lični put sam monah zakleti na šutnju. Ne vidim ništa, čujem ništa, i ja se registrujete ništa osim wonderfulness koja me okružuje. Prostor je slabo osvijetljen i zrači s mekim zvukovima prirode. Sjedim u mom pliš La-Z-Boy umotana toplom deke i oči prekrivene umirujuće masku dok je najbolji noktiju tehničar mazi noge i noge. Ja sam u raju za sat i pol.

Nekoliko subotom dana sam bio u tom stanju kada sam osjetio nekoga ili nešto dodiruje moju kosu. E sad, ja sam pri režimu hrkao dok sam bio u la la land kada sam osetio naglo invazije. Morao sam da se pojavljuju ispod mog udoban deke, ukloniti moju masku za oči, i tražiti da vidi ko ili šta je dodiruje moju kosu. Bilo je dvije žene dodiruje moju kosu bez pristanka i bio sam šokiran, vređali, pa čak je i malo zabavlja. Šokirana jer... Ko to radi? Vrijeđao jer cenim lični prostor i zabavljao, jer se ponovo... Ko to radi? "Uh, mala... Ko radi sa kosom?", Rekla je prva žena koja je izgledala stara oko 60 godina.

load...
Morao sam da skinem masku za oči, i tražiti da vidi ko ili šta je dodiruje moju kosu.

Gledajući zbunjen odgovorio sam, "to uraditi." Druga žena koja se pojavila da je star 70 godina je odgovorio: "Ne, koji stavlja svoj tkanja u?" Ona čak činilo iznerviran kao da bih trebala znati šta su implicirajući. Potpuno sam svjestan što sam sada bavi i kada sam pogledao dole, noktiju tehničar prestala sa radom i pogledao zbunjen i apologetski. Podesio sam stav da pravilno rješavanje ovog inkvizicija. "Ja nemam tkanje. Moja kosa je prirodno. Ja sam prirodna kosa bloger previše. "Zašto sam izabrao da se dodati da Tidbit informacija zbunjeni, čak, kao da mi je bilo potrebno dati objašnjenje za moju pojavu.

Do sada je sobu punu žena su svi gledali okolo da vidimo šta gungula je oko. Bio sam malo sramota da se vodili ovaj razgovor u sobi punoj nepoznatih ljudi, pa čak i više neugodno mi kosu kao javno milovao. Opet... Ko to radi? Mlađi napućila usne, odmahnula glavom, i pokazao za ostale da odu. Kao što je stariji gazio na rekla je prilično kratko, "osjetio sam tragove, tako da znam da laže."

Kao što je stariji gazio na rekla je prilično kratko, "osjetio sam tragove, tako da znam da laže."

Da sam gotov! Vilicu pao, moje oči ostakljena više, i osjetio odmah sam sramota. Ozbiljno? Osetila je tragove? Nisam oprala kosu u više od nedelju dana, možda osetila prljavštinu. Ali nikada prati! Uz sve oči uprte u mene i noktiju tehničar Smirking, brzo sam zavaljen sjedište, datum moje masku preko oči, i ukloniti sebe iz onoga što sam iskusio.

Nepotrebno je reći, imam slobodan pedikir i izvinjavam se na wazoo. Rečeno mi je da su počinioci su tetke gosta koji je bio uzimajući joj frizuru u salonu delu banje i žele znati koji je jedan od frizera instaliran i stilu ono što su pretpostavili bio tkanje.

Smiješno, sad, i previše neugodno za mene da ispričaju do sada, a ja ovde i dalje osjećaju pomalo posramljen nakon što je nazvao lažovom. Tragove? Kada sam spomenuo da moja sestra je rekao da bi trebalo da ih psovao, ali koja je svrha?

Koja je tvoja mortifyingly, neugodno prirodna kosa trenutak?

load...