Ombreov brdski brat, mračni | BA.inspinre.com
Brendovi

Ombreov brdski brat, mračni

Ombreov brdski brat, mračni

Ombre je i osvojio. Uz živopisne pomak od tamno do svjetlo kosu i hrabar linija razgraničenja, trend je bez sumnje favorit osoba za nekoliko sezona.

Sada, kada je trenutak je preko (ne uzimajte to osobno, ombré-to se dešava svakom trend), vrhunski stilisti su već depilacije poetski oko svoje najnovije opsesije: a reimagined verzija gradacije.

Unesite Sombre (suptilne + ombré), bojenje tehniku ​​koja omogućava mekši, više prirodne difuzija da čak i oni od nas koji nisu crveni tepih redovnih ili hrabar ličnosti zapravo može izvući s lakoćom. Mislim boja koja postepeno bledi od vrha do dna, baš kao duga kosa malo klinac dobije te prekrasna, naravno lakši krajevima u ljeto. To je izgled koji čini više rafiniranih, manje modna žrtva-y, i apsolutno je prikladna za ured okruženjima (za razliku od ludi, dva-tonirana ombré).

load...

I dok crnka ombré vole ljepote kao što su Mila Kunis, Jessica Alba, i Lily Aldridge su već prešlo na laskavu tehniku ​​za zimu, to je izgled koji prevodi na gotovo svaki bazu nijansu boje. Čak i crvenokose, koji nisu dobili toliko love za vrijeme ombré pomama, može igrati sa lakoćom.

Mi smo bili prvi upozoreni na Sombre stručnjaci boja L'Oréal Professionnel, koji su zaključak da klijenti su tražile jake boje za jesen, ali je želio da to bude što prirodniji izgled. "Tmuran je fantastičan evolucija od ombré. Ja živim za lijepe, bogate, kornjačin oklop nijanse i dragulj tona granat i ametist, od kojih svi izgledaju neverovatno u tmuran stilu ", kaže L'Oréal Professionnel Artist Jason Backe, koji koristi bez amonijaka salon INOA linija za postizanje pogled.

Druge boje uparivanje ideje za razmatranje: preplanuli toplinu za plavuše, shimmer bronze na brineta, crvenokose Rose Gold i cimeta za duboko darks. Kao i njegov rođak, sumorna je ultra prašta raste korijenje, a vi ćete vjerojatno biti u mogućnosti da krišom više vremena između boje nego što je uobičajeno.

Sombre također pomaže u sprečavanju ističe iz preuzima svoju kosu poput kada odete na nekoliko dotjerivanje, i odjednom ti si sve više plavuša šest mjeseci kasnije. Sa tmuran, održavanje lagano kontrastnim dubina je dio tehnike.

"Uz ovaj izgled, i dalje mogu da uživaju oprošteno korijenima i trakama prilično naglašava, ali žene osjećaju polirani nego sa Ombre, jer je to prirodan i suptilan", kaže San Diego vlasnik salon i stilista Jet Rhys.

A prema Beverly Hills osoba kolorist Kim Vo, možete postići Sombre sa jednim procesa i konačnog toniranje glazurom za sjaj. Što znači da ako ćeš salon kako bi dobili izgled, to će koštati manje od drugih kompliciranije boje.

S obzirom na jednostavnost sumorna smo predvidjeti ovo je jedan trend koji će biti oko za neko vreme.

VIŠE: Vaš obojenu kosu Njega Shopping Guide

Fotografija ljubaznošću MahoganyCurls

load...