Oduvek sam pokušao masu s karijem na moju talasastu kosu | BA.inspinre.com
Brendovi

Oduvek sam pokušao masu s karijem na moju talasastu kosu

Oduvek sam pokušao masu s karijem na moju talasastu kosu

Baš kao i svi drugi čelnici kovrdžave kose, moramo dodati vlagu kako bi se osigurala najbolja definicija. Zato sam stalno sam na potragu za dobar duboko uređaj. Kada sam isprobao Svaki Pramenovi Shea i Coconut dubinsku hidrataciju kose (na Sally Beauty) bio sam i nervozan i uzbuđen. Za mene, shea maslac je često ne-go kada su u pitanju proizvodi za kosu; ali moja kosa voli kokosovo ulje, pa sam htio da probao. 

Kada se brinu za svoje prirodno valovite kose, zadnja stvar koju sam u potrazi za učiniti je izvagati ih sa teškim ovlaživača.

Šta je ovo maska ​​je napravljena od:

    Shea maslac brzo upija, hidratizira i osvježava suhu kosu, a šteta popravke

    Kokosovo ulje jača kosu, povećava upravljivost, dodaje tijela i sjaj

    Essential facts- bez parabena, bez sulfata, ne DEA

Moj prvi utisci (i kako sam se prijavio da)

Kada sam prvi put otvorio paket prva stvar koju sam primjetio je bio vrlo lijep cvjetni kokos miris.

load...

Ran sam ga kroz sva mokra kosa i primetio jako lijepo klizanje na proizvod. To ne samo da prolazi kroz moju kosu, ali umjesto toga stvarno ostati na mojoj niti i prevlačenje njih. Pustio sam da odstoji na kosi 5 minuta dok sam bio pod tušem, a zatim isprati ga potpuno van. Nakon ispiranja kroz maske, kosa mi odmah postala hidratizirana i više upravljati.

Moj problem u prošlosti s maskama

Dok sam koristio mnoge maske koje su u stanju da napuste svoju kosu osjećaj lepo nakon tuš, problemi obično dolaze kada je vrijeme da oblikujete nakon dubokog uređaj. Ovaj put, primjenjuje sam normalan proizvoda nakon tuširanja i difuzno kao i obično. Primijetio sam divno iznenađenje - moja kosa nije opterećena ni najmanje, ali umjesto toga je imao veliku definiciju i bila nevjerojatno meka.

Za ostatak dana, uhvatio sam sebe diraju moje kovrče i primetio kako meko ni moja krajevima osjetio. Vidio sam i malo ili nimalo kovrče sam formira tokom dana, zahvaljujući Svaki Strands.

Iznenađenje! To je šampon, previše

Sledeće upotrebe sam našao za ovaj proizvod je prije radi šampon koristi. Budući da sam sklon da se izgradi-up, ja imaju tendenciju da ovaj mjesec dana učiniti jednom. Ali zato ostavlja mi kosa osjećaj kao slama, volim da duboko stanje unaprijed za zaštitu neke od prirodnih ulja mog vlasišta. Još jednom, neka sam Svaki Pramenovi sjediti u mojoj kosi za 5 minuta a zatim sa šampon. Pri tome još oduzeto moja kosa - kao što je moja namjera - moja kosa je bila manje neposlušnu kasnije i nije toliko osjećati kao slame kao što je normalno radi nakon pojašnjenja.

Da li je to maska ​​radi?

Stvarno sam uživao ovo masque. Osjećao sam se kao da je u stanju da mi da sve što sam ja tražim u mom dubokom uređaj bez da mi je kosa opterećena kad styling.

Šta tražiti u dubokim uređaja?

load...