Naravna linija Andrea Walkera: Hoćeš li je kupiti? | BA.inspinre.com
Brendovi

Naravna linija Andrea Walkera: Hoćeš li je kupiti?

Naravna linija Andrea Walkera: Hoćeš li je kupiti?

Nešto miriše na ribu o Andre Walker je novi prirodna kosa linija proizvoda. Ako ne znaju, Andre Walker je Oprah Winfrey kosu guru. On je čovjek koji je pronašao da 3,5 kilograma periku za nju poklopac septembra 2013. Godine, kao i čovjek koji je u 2011. Godini, rekao je časopisa Elle da je uvijek preporučuje ženama prihvate svoju prirodnu teksturu, osim, naravno, ako imate kinky kosu. Za tip 4 je rekao ELLE, "Kinky kose može imati ograničene mogućnosti stajling; to je jedini tip kose predlažem izmjenu sa profesionalnim opuštajuće."

U 2011. Godini, ovaj komentar bacio prirodnu kosu zajednice u ludilo. Uostalom, profesionalni stilista preporučuje Relakseri za žene sa kinky kosu i očito podvuče crta između izvediv teksture i onih koji jednostavno nisu je sve previše upoznat teritorija za one od nas koji su imali stilisti preporučuju štetan tretmane u skladu sa svojim ličnih predrasuda.

Izgleda da za Walker, međutim, to je bio dug dvije godine od njegova komentar je prvi put izašao i sada, u 2013. Godini, on je oslobađajući prirodna kosa linija proizvoda. Linija će uključivati ​​sulfat free šampon, regenerator, gel za oblikovanje kose, krema za oblikovanje i dodatne proizvode koji će pomoći da se izgladiti i ispraviti vaše kovrče i spirale.

load...

Gold Sistem proizvodi Andre Walker za kinky, kovrdžave i teksturom kose

Dok proizvodi koje podstiču frizura prirodnog izgleda da imaju prava listu sastojaka (bez sulfata, bez parabena, niske na silikona), pravo pitanje je će prirodnu kosu zajednice ujeda?

Njegov stvarajući prirodnu liniju za njegu kose je mnogo poput Patti Stanger iznenada odlučio da promoviše lokne - ali samo na petama najavu da je pronašla dečka koji voli svoju kosu kovrdžava samo. Walker linija lansira kao L'Oreal i drugih velikih brendova hop na unosne voz prirodna kosa. U saopštenju se poklopio sa pripremama za poklopac velike kosu Oprah. 

Prema Juicy Magazine ", rekao je Andre Walker dlake linija, stvoren za žene koje su u potrazi za tranzicije i postati prirodno, obećava za liječenje, stanje i stil afro-američkog, etničkih i teksturom tipove kose bez upotrebe hemijskih Relakseri i ravnanje."

Uprkos PR, sumnjamo ova linija može poslužiti više kao odraz profitabilnost industrije prirodne kose nego pomak u Andre je lično mišljenje. I to nas čini se pitaju: hoće li ga kupiti?

load...