Najbolja kana za pokrivanje sive kose | BA.inspinre.com
Brendovi

Najbolja kana za pokrivanje sive kose

Najbolja kana za pokrivanje sive kose

Dana piše:

Imam sive korijene i ostatak moje kose je svijetlo smeđe boje s tamno smeđe krajevima. Moja kosa je oštećena od bojenja i preko pritiskom. Ja bih da moja kosa biti tamne šljive ili kestenjastu boju i zdrav. Moja prirodna boja je tamno smeđe boje. Kakav kane ili kombinacije treba da koristim?

CurlyNikki kaže:

Proslava će biti vaš najbolji izbor, jer ima vrlo visok sadržaj boje (3,4% lawsone), i daje duboko kestenjaste boje tokom vremena. Imajte na umu da će više aplikacija biti potrebno za vaše sive zatamniti na boju koju želite. Imam puno sive vlasi i sam hennaing (sa Jamila, Jemen, i Henna za afričke kosu) već godinama. Sve moje sive su sada bogat, kestenjaste boje. Predivno. Ostatak mi je kosa punije, blistavije i zdraviji izgled. To je bogat, sjajne crne boje u zatvorenom prostoru (uz nekoliko crvenim Highlights), i svijetli Auburn na suncu. Kao ispiranja.

load...

Kada novi sive dolaze ili moji koreni pokazati, jednostavno primijeniti preko noći tretmana, a nakon nekoliko dana, ona oksidira da lijepo bronzey crveno. Nakon još jednog tretmana, korijeni odgovaraju length-- kestenjastu.

Za tebe, ključ će biti:

  1. Četiri sata (ili više) tretmana
  2. Više aplikacija (za tamnije rezultate)
  3. Čišćenje prije primjene. Iako ne baš ovo više da radim, ako imate puno sive, ovaj korak je od ključne važnosti. To će ukloniti naslage i sebuma, tako da se boja može napraviti najbolje u kontakt sa svojim korijenima.

Također, budite sigurni da to puno uređaj nakon toga ne bi li vaša kosa hidratizirana, elastična i podatna. Ako vaš kraja (i dužina?) Zaista oštećena, a vi niste zainteresirani za Big Chop, vjerojatno želite da zakažete neke mikro ukrasi.

Stvarnom životu primjer

Moja tetka Toney je crvenokosa otkad znam za sebe. Ona je, naravno, srednje do tamno smeđe, ali se koristi u kutiji boje za održavanje svjetlo kestenjaste. Prije par godina je prešlo na prirodnu boju kanom. Iznad je slika od nje ubrzo nakon početka kane (nanošenje preparata na nju sive i obojene niti).

Ovo je njenu sliku u veljači nakon mnogih tretmana. U osoba, kosa joj je tamna, bogata, Auburn (primjetno crvena u zatvorenom prostoru), a njen sive (posebno u njenoj blizini korijenje) su za nijansu ili dvije cigarete (slično kao tamnije dijelove njene kose u pic gore). To je super kontrast boja, a ona dobiva tona komplimenata.

load...