Moji kovrčni proizvodi za kosu ne uklapaju u moj dom | BA.inspinre.com
Brendovi

Moji kovrčni proizvodi za kosu ne uklapaju u moj dom

Moji kovrčni proizvodi za kosu ne uklapaju u moj dom

Nakon što je vrtoglav osjećaj je nosio off, a vi ste se oprostili sa "rente, suze će sići kao vodopad kada vidite prostora za pohranu u kutiji za cipele veličine sobe u domu.

Uskoro panika u, kao i ti, narkoman proizvod dugogodišnjeg, pokušati shvatiti gdje ćete staviti svoj salon veličine boce uređaj, čuvati svoj ljetni proizvode, pronađite spremište za Vaše zimske proizvode i sakriti svoj I-ne-više Koristite / žele proizvode koji ne možete da podnesete baciti.

Dakle, ovdje su moje savete koji će vam pomoći de-nered i naći prostora za sve vaše kovrčave kose proizvoda. Kako bi inače svoj fakultet prelazak na prirodni brave izgledaju odlično svaki dan?

Brisanje Clutter, Organizirati proizvoda

College nije vrijeme da bude narkoman proizvod. Stop gomilaju gelovi i Batersovoj i da se u organizaciji!

Puno proizvoda, malo novca

  • Uglađen Dnevni šampon
  • load...
  • VO5 Blackberry Sage Tea Therapy revitalizirajući regenerator
  • Eko Styler Firm Hold gel za oblikovanje
  1. Baci je. Kao kovrdžave koji kreće na put prirodne kose, to je samo normalno da pokušate eksperimentirati sa što više kovrdžave kose proizvoda i alata moguće. Usput, nabavite svoj Sveti gral proizvode i stvari koje ne bi ni dao prijatelju. Ako ste poput mene, ti to sve ionako stalno. Nemojte ni pokušavati da ga negiraju, jer ako sam pogledao u kupatilu kabinet, to bi izgledalo kao skladište za mali dovod ljepotu trgovine.
  1. Kupiti velike kvadrature. Ako možete kupiti najveću bocu moguće je svemu što vam je potrebno, onda to uradi! To je puno lakše čuvati jednu veliku bocu nečega nego za čuvanje dva ili tri manje boce. Ako stvarno volite, a to je dio vaše svakodnevne rutine, ulagati u veliku bocu.
  2. Iskoristite Prostori ne bi mislila normalno. Kante za pohranu su spasioci. Oni mogu biti slatke, šarene i naći u skoro svaki veličine da stane svaki prostor. Investirajte u nekoliko i koristiti ih za čuvanje stvari u nekonvencionalnim prostorima, kao što ispod stolova i kreveta i na vrhu odeću ormara. Isto tako, mnogi kante za pohranu mogu slagati da spasi prostora. Budite maštoviti, jer ne možete pitati za korištenje prostora za pohranu tvoj cimer na čuvanje vlastite stvari !!
  3. Jednostavno Your Hair rutinu. Mnogi od nas imaju duge rituale da idemo kroz svaki stil sjednice da kosu samo pravo. Ove stil sesije obično uključuju obilje stila agenata i alata. Budimo realni, iako, na faksu, nećete imati dovoljno vremena za spavanje, a kamoli stil kosu. Isto tako, bilo dodatno vrijeme će biti potrošeno sustiže na zadatke, porodica ste zaboravili pozvati, prijateljima nisi video od tvoj prvi koledž klase i dobro izbalansirane obroke niste imali od kada ste počeli večerao u školi kafeteriji. Moj savjet bi bio da se više fokusira na stvaranje zdravog režima za kosu umesto da svaki pregib baš kako treba. Pokušajte stilove koji su brzo i lako i koje zahtijevaju vrlo malo kovrčave kose proizvoda za stvaranje. Onda sve od sebe za vikend. Pojednostavljenjem svoju rutinu, vi ćete biti u mogućnosti da se ograniči broj proizvoda koje koristite i stoga moraju ponijeti sa sobom na koledž.

Žele više?

Mislim da može biti kovrčave narkoman proizvod kosu? Pročitajte sve o tome kako možete biti sigurni!

Final Thoughts

Nadam se da ovo pomaže da se uzeti nagađanja iz spakovati i čuvanje stvari. Sretno sa svim svojim naučnim poduhvatima i kao i uvijek, ljubavi, mira i kovrdžave kose blaženstvo!

load...
load...