Moj mračni i lijepi au naturale zaštitni stilovi pregled | BA.inspinre.com
Brendovi

Moj mračni i lijepi au naturale zaštitni stilovi pregled

Moj mračni i lijepi au naturale zaštitni stilovi pregled

Održavanje zdrave kose počinje vlasište i Dark i Lovely ima samo proizvode kako bi vaše vlasište zdravim. Dužina zadržavanja za zaštitne stila linija je kreiran da pomogne nahraniti vlasište dok vaša kosa je zaštićena. Ova linija je također prepuno sa jojobe i ulja peperminta pomoći osvježavanja i umiruju vlasište bez bez sulfata, ne mineralnih ulja, bez parabena i bez vazelin.

Zaštitna Styles Osvježavajuća vlasište sredstvo za čišćenje

Ja uvijek imaju velike probleme sa svojim skalp i ovaj proizvod pomogao zadržati skalp osjećaj vrlo svjež i čist. Ovo sredstvo za čišćenje je kreiran da pomogne zadržati svoj zaštitni stil i vlasišta osjećaj čist i svjež između dana pranja. Osvježavajuće vlasište sredstvo za čišćenje donosi udobnost i njegu vlasišta na putu do zadržavanja dužine. Jedva sam imao peruti Jednom sam skinuo zaštitnu stil i to je ogroman za mene. Prskaju sam ovaj proizvod na skalp, pusti da odstoji minut ili dva, i uklonio višak pomoću pamuk loptu ili papirnim ubrusom.

load...

Zaštitna Styles SOS njegujući vlasišta Elixir

SOS njegujući vlasišta Elixir je njegujući tretman koji stvarno spašava živote. Ključni sastojci u ovom proizvodu su arginin i ceramida, koji pomaže u održavanju zdravog izgleda kose i vlasišta, kada nošenje zaštitne stilova. Ovaj proizvod spriječiti moj skalp iz postaje suha.

Zaštitna Styles Nice i uredan Braiding Custard

Zaštitnih Styles Nice i uredan Braiding Krema pomaže kosu hidrirana, meka i uslovljeni zadržavajući svoj stil izgleda kao nova. Veoma sam sretan što sam se prijavio ovo mi je kosa prije instaliranja moj zaštitni stil, jer sam primijetio da mi je kosa ostala hidratizirana tokom trajanja mog zaštitnog stil.

Zaštitna Stilovi Tame i Jačanje Edge Saver

Zaštitnih Stilovi Tame i Jačanje Edge Saver je definitivno pomogao spasiti rubovima dok kiparstva moje zaštitne stilu. Vaš ivice su prvi dio svog zaštitnog stil koji će početi da se malo fuzzy vremenom, ali ovaj proizvod je pomogao kontrolirati moje kovrče i pomogao gladak niz moje lepršavost. Ovo je definitivno potrebno s bilo kojim zaštitnim stilom i treba držati pri ruci u svakom trenutku.

Sve u svemu ova linija stvarno mi je pomoglo da držim zaštitne stil tražim svježe i održavana!

Nismo vidjeli puno recenzija za ovu liniju ipak, i mi bih da znam šta misliš.

Ako ne probaš, podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod. A ako još niste probali - da li bi isprobati proizvod koji je posebno formulirana za zaštitne stilova?

* Napomena urednika: Ovaj članak nije pod pokroviteljstvom. 

Pročitaj Next:

My Hair Care Rutinska Post Zaštitna Styles  

3 Razlozi I Love Zaštitna Styles (And You Will Too)

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

load...