Maska, tretman i dubok kondicioner. Koja je razlika? | BA.inspinre.com
Brendovi

Maska, tretman i dubok kondicioner. Koja je razlika?

Maska, tretman i dubok kondicioner. Koja je razlika?

  • Masque / Mask - raznovrstan pravopis riječ "maska" u suštini znači da pokrije, sakriti ili prikriti stvar. A kostim maske, kozmetičke kožu maska ​​za lice, na primjer. -
  • Tretman - primjena pravnih lijekova, ili intervencija za stvar. Kao što su tretman za ovisnost ili drugih medicinskih tretmana.
  • Deep regenerator - supstanca ili kozmetički, primjenjuje na nešto da poboljša stanje.

Kada se upućuje na kosu, može se zaključiti da je maska ​​za kosu krije štetu, slabost, i druge nedosljednosti u vezi integritet kose. Tretman podrazumijeva prisustvo problema; tretman stoga djeluje kao rješenje ili posrednika. Definicija za duboko uređaj poboljšava trenutno stanje kose.

load...

O utvrđivanju riječi na osnovu postoje ključne sličnosti i nekoliko razlika između različitih značenja. Ako kompanije proizvod ostao vjeran značenje riječi, svaka formula bi zaista biti bar malo drugačije. Provjera u sa vodećim korporacija proizvod u razvoju, Mansfield King, Tim Lehman objašnjava proces razvoja:

"Razlika u ovim formulama (duboko uređaj, liječenje, maska) razlikuje od brenda do brenda. Mansfield King, koristimo prilagođen pristup za svaku stavku stvaramo. Za reparativni formula sa dugotrajnim posledicama traži nas da dođu do jedinstvenu formulu koja zadovoljava specifičnim željama vlasnika kompanije. Prema tome, svaki formula je stvorena namjerno. Imamo jedinstvenu perspektivu u tom razumijemo da nam ne samo što proizvode. Mogu sumiram na ovaj način: To nije ekvivalent liječenja malignih bolesti, ali zamršeni život utiče ljudi, mijenja percepciju ljudi o ljepoti i ličnog iskustva ".

Dakle, bez obzira da li ili ne razumiju pravo značenje te riječi, ne garantira kompanija proizvod dogovore o datim definicijama i rezultati su gotovo do svoje diskreciono pravo. To je, međutim, u najboljem interesu kompanije na etiketu ili na tržištu svoje proizvode na osnovu onoga što rezultira proizvod će isporučiti. Visokih performansi kompanije su dobro svjesni toga. Imajući to na umu, evo nekoliko primjera iz svakog žanra. Razmislite o ovim jedinstvene kvalitete i karakteristike prilikom odlučivanja što je za vas.

Camille Rose Naturals Alge duboki regenerator

Duboko Conditioner- Tipični formule su na bazi vode i obogaćena masni alkoholi, vitamina i drugih hranjivim elementima. Rezultati duboke uređaj su trajnije od obične uređaj i može obično se koristiti ne više od jednom u 4-7 dana.

Veli: Ručno pomiješana sa zadivljujućim plavo zelene alge, koje je bogato vitaminom B i pomaže da se poboljša kosu ćeliju ponovni rast, što je rezultiralo u deblje, jače, duže kose. Plus, to će omekšati i hidratizirati suhe, vlagu žudnja za kosu dajući joj pažnjom i ljubavlju treba da imaju tijelo i sjaj, naravno.

load...

Carol kćer Marula Mask

Veli: Mi volimo kada su naši kovrče odskočiti, sjaj, i protok slobodno, ali imaju lošu reputaciju kada počnu loše izvršava, prirodno postaje suha, tvrda, i nepregledan. Preuzmite kontrolu i osposobiti ih da spiralno u savršenstvo, ostati mekana, može upravljati i lako definisati. Dajte im vlagu koja im je potrebna u ovom pomlađivanje maska ​​za kosu koja je prepun Marula-bogat naftom bere za 12.000 godina na Madagaskaru koji odmah vraća i omekšava kovrče. Na kraju, možete zaista pustiti i neka protok kovrče.

Ouidad 12 minutni tretman za intenzivnu obnovu

Veli: Učinkovito prodire kosu vezu sa zanoktica, ostavljajući kosu oživio i restrukturirati za poboljšane performanse. Je must-have proizvod za sve tipove kose! Sa 21 aminokiselina, duboko liječenje je kao hrana za kosu-morate jesti da opstane i da radi frizuru. To je prepun i hidrataciju i restrukturiranje proteina koji idu u vratilo kose i obnovu unutrašnje molekularne sloj, što kosa da povrati svoje unutrašnje težine i napuniti vlage. Vaš lokne će biti mekši, zdraviji, i više upravljati. Duboko Tretman je i veliki boje za spasavanje i pomoći će se tvoja nova frizura traje duže.

Prema Rachel Newman, account executive s marokanskom ulje, tvorac maski marokanskog ulja, kaže: "Ovisno o namjeni duboke uređaj, masku ili liječenje je moguće da oni mogu učiniti istu stvar. Oni su svi daju hranu, ali obično je označen u skladu sa stepenom tog lijeka. "

Zaključak

Svi ovi oznakom proizvoda tvrde da bi vaša kosa bolje nego kada ste počeli. Međutim, izabrati najbolje za vas da spriječi daljnje štete na svoj trenutni problem. Prije donošenja izbora na kojima je za vas, pogledajte u svoje trenutne potrebe i odgovaraju sa detaljima etiketi proizvoda koji govore jezikom vaše trenutne kose izazov.

Da li primijetiti razliku? Koji si ti skloniji kupiti?

load...