Lazy naturals: Detangling | BA.inspinre.com
Brendovi

Lazy naturals: Detangling

Lazy naturals: Detangling

Vođenje teksture kose razvezane može biti frustrirajuće, dugotrajan posao, ali to ne mora biti. Uvjeren sam da postoji lijen naturals način za borbu protiv sve zadatke prirodne kose, zbog čega je gotovo sve video zapise na mom TribeCalledCurl YouTube kanal pokazuju najlakših načina prilaze stil i održavanje. Ako se uradi pravilno, raščešljavanje kose može biti brzo i (relativno) bezbolan za one koji imaju osjetljivo vlasište. Neki bi čak nazvati lako. Ok, možda lako gura, ali to sigurno ne mora biti teško. Ovdje je lenja Naturals način na koji sam otpetljati u manje od deset minuta stan.

Zasititi moja situacija

Svako ko pokuša da češlja svoju kosu suho je proždrljivac za kaznu. Da bi se izbjegla i plače i kidanje kosu od skalp, budem siguran moja kosa je potpuno zasićen vodom prije otpetljava. Moj omiljeni vremena da se otpetljati je na dan za pranje veša nakon sam slathered na uređaj ili ko-pranje s puno klizanja kao Eden Bodyworks Coconut čišćenje CoWash, što mi pomaže zip kroz zaplete, prostirke, i čvorova. Kada detangling između stilova, ja zasititi moja kosa sa sljedećim uređaj koktel prije češljanje:

load...
  • 92 Oz- uređaj kao Curls Milkshake
  • 2 Oz- aloe vera sok
  • 4oz- voda
  • 2 Oz- maslinovo ulje 

Sekcija za kosu

Teksturom kose najbolje češljani u dijelovima, i smatram da podjele svoju kosu u sekcije čini detangling lakše i brže. Uvijek sam stvoriti najmanje četiri sekcije, ali ako se osećam posebno ambiciozni, radim šest: dva u prednjem (loosest i waviest), dva na kruni (pen-proljeće veličine namotaja), a dva nazad (promjer olovke).

Start na krajevima

Češljanje od kraja do korena pomaže u uklanjanju prolio kosu dok minimiziranje lom i bolne vlasište tegljenja. To je jedini način da se očešljam, mokro ili suho; to je bio trik izjavu. Zapravo, nikada nisam otpetljati moja kosa osuši. Držim svaku sekciju čvrsto u krajevima i preko rake češalj, ponavljajući proces Radim kroz osovinu kosu. Ako je moj kovrče su posebno mat, ja ću prst prvi otpetljati.

Jednom sam se lako pokrenuti češalj kroz svaki dio, ja smatram da je potpun i preći na drugu. Ponavljam proces tokom čitavog mojoj glavi, koja traje otprilike deset minuta, a ponekad čak i manje jer sam imao svoj kraj ukrašene. Ja otpetljati oko tri puta tjedno, iako je potreba može varirati prema vašem teksture. Sretno sa svojim raščešljavanje misija i neka sila bude s tobom.

Koji elementi su dodao u ili oduzeti od vašeg raščešljavanje sesije da bi ga više učinkovit?

load...