Kravljana torba za vreću za djevojčice mora imati | BA.inspinre.com
Brendovi

Kravljana torba za vreću za djevojčice mora imati

Kravljana torba za vreću za djevojčice mora imati

Proljeće je pred nama, a ljeti je samo oko kutu, tako da je idealno vrijeme da se na plaži i uživati ​​u suncu. Ako imate planove za glavu na plažu, pobrinite se da se pripremite za temperaturu i vlagu; dva mogu-biti ubice ako rutina nije naviknut na ovakvom vremenu. Za borbu protiv elemenata i zadržati svoju kosu zdravom, postoji nekoliko torbi za plažu mora haves za kovrčave kose. Evo nekoliko kovrdžave proizvode i savjete za kosu kako bi vaša kosa izgleda sjajno.

AG kozmetika za kosu Re: zavojnica

Očigledno, svoju plažu torba mora haves za kovrčave kose treba da sadrži proizvode koji vam dati pouzdan linija obrane protiv topline i vlage. Od kovrdžanja je veliki problem tokom leta zahvaljujući suhoće zraka, Re: cela zavojnica svrha da ti ne daju kovrdžanja uvojci koji su puni vlage i imaju velike definicije. Proizvod možete ostaviti sa hrskavim kovrče, ali ako se uzme nekoliko minuta da SCRUNCH nakon nanošenja, proizvod opušta i ostavlja vam nevjerojatan kovrče. Ovo je odličan proizvod za nositi sa sobom koje možete koristiti kada ste svježe iz vode ili ako je potrebno malo za reformu nekoliko kovrče.

load...

John Frieda Full Repair Touch-Up Flyaway Tamer

Još jedan proizvod savršen za plažu je opcija koja može pomoći zadržati svoj stil bez dosadnih flyaways. Ovo je novi proizvod iz John Frieda i to radi upravo ono što se kaže, ali možda ćete morati modificirati metode. Ovaj proizvod dolazi u onome što izgleda kao maskaru cijev i aplikator je baš kao maskaru štapić. Kada sam ispraviti svoju kosu to radi odlično, ali kada mi kovrče su u punoj snazi ​​štapu može zaglaviti i onda sam završiti povlačenjem kroz, što rezultira u odvojenim kovrče.

Dobar način primjene koristi Q-tip da se prijave na proizvode na flyaways. Najbolja stvar o ovom proizvodu: ne napišite korijene tražim masna. Također, u roku od nekoliko minuta to je suho, što ga čini osjećati kao da je nema, a ipak radi svoj posao. Ovo je definitivno mora kada pakovanje torbu za plažu.

Goodie Simple Styles

Ako ste neko ko može da ostavi kosu cijelo vrijeme ste na plaži, ja ti se divim. Na kraju sam se stavljam kovrče nazad u roku od 15 minuta, ali dosadi običan konjski rep. Jednostavan Stilovi su odlični za labavu punđu, podignuta kosa, napola podignuta kosa, ili čak i rep sa malo Pizzazz. Možete ih lako nositi sa sobom povratiti svoju kosu dok je još tražim sebe.

Sweaty bendovi

Iako ovi nemaju najprivlačniji ime, ja sam pročitao da su najbolje stvari kako bi svoju kosu dalje od lica. Ključ za njih je da ne sklizne kada se znojite, otuda i ime, tako da možete biti na plaži cijeli dan i to će ostati na mjestu. Oni nisu najjeftiniji za glavu na 18 € svaki, ali ako možete pronaći onaj koji vam zaista sviđa i tvoj stil, to bi se moglo promijeniti svoj život! Posjetite Sweaty bendovi web stranice da biste vidjeli različite stilove i vrste. Još jedna dobra stvar o torbi za plažu mora haves za kovrčave kose je često se mogu koristiti za teretanu koja je lijep bonus. Ovi bendovi su definitivno plaže spremni ili teretanu spreman kada su vam potrebne.

load...

Kliknite ovdje da zna svoj frizz neprijatelja!

Flašica sa rasprskivačem

Ponekad dođete do tačke bez povratka, a vi samo potrebna voda kako bi se riješili svoj kovrdžava probleme. Kupovine jednostavan sprej bocu i držeći ga u torbu za plažu će vam omogućiti da osvježiti svoju kosu i proizvode koje su se već prijavili, što dovodi do manje neposlušnu i divno kovrčava vas. Još jedna korist: to će vam pomoći ohladi ideš.

Frizz prognoza

Znanje je moć tako poznaju situaciju vlažnost odredišta. U slučaju da niste primijetili, možete to učiniti ovde na NaturallyCurly! Jednostavno upišite u poštanski broj gdje idete i možete vidjeti ispred vremena što očekivati. To će vam pomoći eliminirati određene proizvode kovrdžave kose i znati koji su to moraju haves da pomognu olakšati opterećenje za taj dan.

load...